- Konu Sahibi eylul asya
-
Amin allah isteyen herkese hayırlı evlatlar vermesini dilerim. Senin içinde hayırlı olur insallahAyla85 tebrik ederim Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize bu duyguyu tattırsın ben internetten inceledim Recai beye gitmeye karar verdim önümüzdeki hafta randevu alıcam dua edin arkadaşlar inşallah hepimiz evlat sahibi oluruz
Evet cnn bana da ayni iğneden yaptı çok iyi bir iğne kendini hiç tedavi de gibi hissetmiyorsun hayırlı olsun tedavinBugün tedaviye başladım bu recai hoca bana 1 tane iğne yaptırdı 7 gün iğne yok dedi. Benim arkadaşım hergün iğne olmuş. Şimdi daha az iğne oluyormuş tüp bebekte buda benim şansım herhalde zira iğneden çok korkuyorum. Sonu iyi, olur inşallah.
inşallah canım ttedavin hayırlı olsun problem ne ilk denemeniz mi allah isteyen tüm çiftlere haırlı evlatlar vermesini dilerim.Bende aranıza katılıyorum onumuzdekı ay badlıycaz centruma karar verdımmm ınsallah hepımıze hayrlı basarılı tedavı olur
Gelirim tabi hepinize basarilar ne zaman isterseniz gelirim yasadiklarimi anlatirim insallah size moral olurimInsaşllah guzel haberlerınızı alırkz belkı orda toplanabılırız bıle benım gıbı ve burdada yazan mutlu sona ulasan ayse 48 de gelırse tanısırIz benım arkadasım baslıcak orda tedavıye yenı bı dr da baslamıs ısmını bılmıyorum yasayan bılır paylası tıkca azalır sıkıntu
Hadi hayırlı olsun tedavin bence emin ellerdeyizIyi geceler arkadaşlar bende Recai Bey'e başladım ilk görüşmem çok çok güzel geçti ilk kez bir doktor bana herseyı ayrıntılarıyla anlattı ve şuan kafam çok rahat adım adım ilerleyeceğiz hayırlısıyla benden ve eşimden tahlil istedi yarın onların sonuclarını götürecem bakalım sonuc ne olacak dualarınız benimle olsun hepinize bol şanslar
Cumartesi ve bugün centruma gittim. Cumartesi kan aldılar ve yumurtalara baktılar çok güzel bir sistemleri var aynı gün doktor can bize tüp bebek hakkında seminer verdi çok hoşuma gitti. Bu arada yumurtalarım büyüyor sayı olarak azmış ama birlikte büyüdüklerini öğrendim bununda iyi bir şey olduğunu öğrendim. Şimdilik çok iyi gidiyor darısı devamına. Ne kadar çok bayan tedavi gören var Allahım her birimize yardım etsin.
Merkezde cok iyi bir ortam var biraz bina eski ama personel çok güler yüzlü ve yardımsever zaten sabah 1 saat kadar işim sürüyor öğleden sonrada ilaçlarım için telefon geliyor. Kafamda hep bir endişe işime engel olacakmı diye ama tedavim süresince şimdiye kadar bir zorluk çekmedim. Bilemiyorum inşallah dediğin gibi yumurtalarımda kaliteli çıkar az çıkarsa donduracağız zaten Recai hocamla öyle konuştuk. Hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?