Tüp Bebek Merkezleri prof.recai pabuccu hastalar buraya

Amin allah isteyen herkese hayırlı evlatlar vermesini dilerim. Senin içinde hayırlı olur insallah

Laleler 2015 kesinlikle dogru karar vermissin hic pisman olmayacaksin benim ikinci sonucum da yuksek cikti bebisimin kesesini gormeye gidecegiz:)mutsuz oldugun ne varsa hic cekinmeden soyle duzeltmek icin ellerinden ne geliyorsa yapiyorlar Allah sana da bu mutlulugu yasatsin

Centrum klinık recaı pabuccu hocayı onerırım yıllarını vermıs bı dr ben cok memnunum bu ay bır arkadasımda baslayacak orda tedavıye emrıyologlar da cok ıyı

Bugün tedaviye başladım bu recai hoca bana 1 tane iğne yaptırdı 7 gün iğne yok dedi. Benim arkadaşım hergün iğne olmuş. Şimdi daha az iğne oluyormuş tüp bebekte buda benim şansım herhalde zira iğneden çok korkuyorum. Sonu iyi, olur inşallah.

Evet cnn bana da ayni iğneden yaptı çok iyi bir iğne kendini hiç tedavi de gibi hissetmiyorsun hayırlı olsun tedavin

Allah tüm isteyen çiftlere hayırlı evlat nasip etmesini dilerim

Bende aranıza katılıyorum onumuzdekı ay badlıycaz centruma karar verdımmm ınsallah hepımıze hayrlı basarılı tedavı olur
inşallah canım ttedavin hayırlı olsun problem ne ilk denemeniz mi allah isteyen tüm çiftlere haırlı evlatlar vermesini dilerim.

Insaşllah guzel haberlerınızı alırkz belkı orda toplanabılırız bıle benım gıbı ve burdada yazan mutlu sona ulasan ayse 48 de gelırse tanısırIz benım arkadasım baslıcak orda tedavıye yenı bı dr da baslamıs ısmını bılmıyorum yasayan bılır paylası tıkca azalır sıkıntu

Bunu duyduğuma sevindim demekki tedavinin geri kalanıda az iğne ile olacak en korktuğum şeydir iğne Cumartesi kontrolüm var bakalım

Gelirim tabi hepinize basarilar ne zaman isterseniz gelirim yasadiklarimi anlatirim insallah size moral olurim

Iyi geceler arkadaşlar bende Recai Bey'e başladım ilk görüşmem çok çok güzel geçti ilk kez bir doktor bana herseyı ayrıntılarıyla anlattı ve şuan kafam çok rahat adım adım ilerleyeceğiz hayırlısıyla benden ve eşimden tahlil istedi yarın onların sonuclarını götürecem bakalım sonuc ne olacak dualarınız benimle olsun hepinize bol şanslar

Hadi hayırlı olsun tedavin bence emin ellerdeyiz recai hoca elinden geleni yapıyor gerisi takdir-i ilahi, allah isteyen herkesin kucağını saglikli bebislerle doldursun insallah

Recai hocamdan vazgecmeyin bu mutlulugu bana yasattigi icin her gün dualarimda :) Allah izin verir bebegimi kucagima alirsam kardesi icin de oraya gidecegim...:)

Cumartesi ve bugün centruma gittim. Cumartesi kan aldılar ve yumurtalara baktılar çok güzel bir sistemleri var aynı gün doktor can bize tüp bebek hakkında seminer verdi çok hoşuma gitti. Bu arada yumurtalarım büyüyor sayı olarak azmış ama birlikte büyüdüklerini öğrendim bununda iyi bir şey olduğunu öğrendim. Şimdilik çok iyi gidiyor darısı devamına. Ne kadar çok bayan tedavi gören var Allahım her birimize yardım etsin.

Merkezi sevmene sevindim bu çok önemli ve diğer önemli olanda yumurta sayısı değil kalitesi inşallah çok kaliteli yumoslarin oluşur ve onlarda sana bebis olarak geri döner

Merkezde cok iyi bir ortam var biraz bina eski ama personel çok güler yüzlü ve yardımsever zaten sabah 1 saat kadar işim sürüyor öğleden sonrada ilaçlarım için telefon geliyor. Kafamda hep bir endişe işime engel olacakmı diye ama tedavim süresince şimdiye kadar bir zorluk çekmedim. Bilemiyorum inşallah dediğin gibi yumurtalarımda kaliteli çıkar az çıkarsa donduracağız zaten Recai hocamla öyle konuştuk. Hayırlısı

Daha önce hiç internette böyle şeylere bakmazdım hiç şimdi ancak böyle rahatlıyorum sizde yazın arkadaşlar beni yanlız bırakmayın. Çevremle pek paylaşamıyorum.

Hakkımızda hayırlısı, aman deyim eğer işin çok ağır değilse birakmamani tavsiye ederim ben bıraktım ve yandım, çalışmaya aliskinsan hele böyle bir surecte evde olmak çok çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…