Tüp Bebek Merkezleri prof.recai pabuccu hastalar buraya

Arkadas sen ne demek istedigimi anlamimissin galiba yazdiklarimi bidaha oku tekrar yorum yap

Arkadas sen ne demek istedigimi anlamimissin galiba yazdiklarimi bidaha oku tekrar yorum yap
Ben ne demek istediğiniz çok iyi anlamisim ve tekrar okudum. Siz beni anlamadiniz sanırım, evet söyledikleriniz de haklı olabilirsiniz fikrinize de saygı duyarım herkes her yeri begenmek zorunda da değil.insanlari negatif yonlendirmeyelim bildiklerimizi anlatalım onlar tercih yapsınlar diyorum 'ilk muayeneniz galiba, daha sonra tekrar kokonuşalım' gibi... Zaten başlamış olan arkadaşları psikolojik olarak etkilemeyelim diyorum ki bu tedavi de psikolojinin ne kadar önemli olduğu da şu götürmez bir gerçek.

Ben gayet memnunum klinik den de drlarimda elbette aksini düşünenler yada benim gibi düşünenler vardır ama yine diyorum herkes heryeri begenmek zorunda değil. Bu tedaviyi görecek olarak tavsiyem gideceğiniz hocanın akedemik kariyerini araştırın embriyologlar ve kullanılan cihazlar hakkında bilgi edinin gidin görün tavsiyede önemli elbet ama son planda nitekim herkesin fikri istekleri aynı degil.

Allahin dileyen herkese hayırlı evlatlar vermesini dilerim.

Aynı Merkezdenmi bahsediyoruz bende bugün Centruma gittim gayet iyi karşılandım Recai bey yoğun ama gayet ilgili idi temiz bir ortam var benim yaşım ileri ama 42 yaşındaki bir arkadaşım orada gebe kaldığı için gittim ilk adetle başlayacağım benim bir rahatsızlığım olmadı. Hatta arkadaşımın şöyle bir hikayesi var iki kez başka bir yerde tedavi oldu olmadı Recai hoca biriktirmiş sonra en iyisini vermişte gebe kaldı İnşallah bende bir iki güne adet olacağım deneyimlerimi paylaşırım.

Aynı Merkezdenmi bahsediyoruz bende bugün Centruma gittim gayet iyi karşılandım Recai bey yoğun ama gayet ilgili idi temiz bir ortam var benim yaşım ileri ama 42 yaşındaki bir arkadaşım orada gebe kaldığı için gittim ilk adetle başlayacağım benim bir rahatsızlığım olmadı. Hatta arkadaşımın şöyle bir hikayesi var iki kez başka bir yerde tedavi oldu olmadı Recai hoca biriktirmiş sonra en iyisini vermişte gebe kaldı İnşallah bende bir iki güne adet olacağım deneyimlerimi paylaşırım.
Evet aynı merkez tedavinde başarılar dilerim, bende çok memnunum recai hocadan inşallah bizde en kısa zamanda mutlu sona kavusuruz ve tabii isteyen herkes

Kotu yorum yapanlar acaba basaeiya ulassalardida ayni yorumu yaparmiydi ... Cok zor bir surec hoc bir kucak bos kalmasin dilegie keske forumlara hamile kalanlar yada minigini kucagina alanlar daha cok girip yorum yaps

Aynı Merkezdenmi bahsediyoruz bende bugün Centruma gittim gayet iyi karşılandım Recai bey yoğun ama gayet ilgili idi temiz bir ortam var benim yaşım ileri ama 42 yaşındaki bir arkadaşım orada gebe kaldığı için gittim ilk adetle başlayacağım benim bir rahatsızlığım olmadı. Hatta arkadaşımın şöyle bir hikayesi var iki kez başka bir yerde tedavi oldu olmadı Recai hoca biriktirmiş sonra en iyisini vermişte gebe kaldı İnşallah bende bir iki güne adet olacağım deneyimlerimi pay

Dejavu cok dogru bir karar vermissiniz ben bugun 2. Gebelik tahlilimi vermek icin Centrum'a gittim . Allah'in izniyle degerim yine guzel cikacak . O gun gebelik sonucumu telefonla haber vermislerdi bugun gittigimde kapida herkes beni buyuk bir sevincle sarilarak karsiladi .Burasi sevincinizi de uzuntunuzu de paylasabildiginiz bir aile ortami . Cooook heycanliyim arkadaslar bana sans dileyin. Sizinle sonucu paylasacagim. Merkez hakkinda ne sormak isterseniz de tum samimiyetimle cevap verebilirim.

iyi akşamlar arkadaşlar bende anne olmak istiyorum :((( 32 yaşındayım birkaç kez aşılama yaptırdım ama sonuc alamadım daha sonra 2 kez tüp bebek yaptırdım yine sonuç aynı artık ne yapacağımı şaşırdım maddi manevi yıprandım yeniden tedavi olmak istiyorum ama doktor konusunda kararsızım önerebileceğiniz doktor yada tüp bebek merkezi var mı ?

iyi akşamlar arkadaşlar bende anne olmak istiyorum :((( 32 yaşındayım birkaç kez aşılama yaptırdım ama sonuc alamadım daha sonra 2 kez tüp bebek yaptırdım yine sonuç aynı artık ne yapacağımı şaşırdım maddi manevi yıprandım yeniden tedavi olmak istiyorum ama doktor konusunda kararsızım önerebileceğiniz doktor yada tüp bebek merkezi var mı ?

Ben yeni recai hocada tedaviye başlayacağım benim yaşım ileri ama seninki iyi bende ileri yaş bir arkadaşımın tavsiyesi ile gittim sanada tavsiye edebilirim.

iyi akşamlar arkadaşlar bende anne olmak istiyorum :KK43:(( 32 yaşındayım birkaç kez aşılama yaptırdım ama sonuc alamadım daha sonra 2 kez tüp bebek yaptırdım yine sonuç aynı artık ne yapacağımı şaşırdım maddi manevi yıprandım yeniden tedavi olmak istiyorum ama doktor konusunda kararsızım önerebileceğiniz doktor yada tüp bebek merkezi var mı ?
Ben recai hocayla bir görüş derim karar yöne senin tabii kafanda olan dr randevu alıp gorusmelisin genelde görüşmek için ücret talep etmiyorlar icine sinen bir yer olması önemli allah isteyen dileyen tüm çiftlere hayırlı evlat versin

Dejavu cok dogru bir karar vermissiniz ben bugun 2. Gebelik tahlilimi vermek icin Centrum'a gittim . Allah'in izniyle degerim yine guzel cikacak . O gun gebelik sonucumu telefonla haber vermislerdi bugun gittigimde kapida herkes beni buyuk bir sevincle sarilarak karsiladi .Burasi sevincinizi de uzuntunuzu de paylasabildiginiz bir aile ortami . Cooook heycanliyim arkadaslar bana sans dileyin. Sizinle sonucu paylasacagim. Merkez hakkinda ne sormak isterseniz de tum samimiyetimle cevap verebilirim.
Çok sevindim darısı isteyenlerin başına dilerim sağlıkla kucağına alırsın bebisini benim de bugün opu ıslemim vardı. Gürhan hoca yaptı oda çok iyi bir dr. İnanılmaz moral veriyor insana .

Kim nederse desin Adam Bu konuda isim yapmis milyonlarca insani Anne yapmis demekki bildigi bisey var olumsuz yazan insan olumlu sonic almis olsada kotulermiydiki sonucta bir dunya emek recai hoca hem hekimligi hemde Insanligi super

Çok sevindim darısı isteyenlerin başına dilerim sağlıkla kucağına alırsın bebisini benim de bugün opu ıslemim vardı. Gürhan hoca yaptı oda çok iyi bir dr. İnanılmaz moral veriyor insana .
Ben recai hocayla bir görüş derim karar yöne senin tabii kafanda olan dr randevu alıp gorusmelisin genelde görüşmek için ücret talep etmiyorlar icine sinen bir yer olması önemli allah isteyen dileyen tüm çiftlere hayırlı evl

Recai hocayı bende çok duydum ama çok kararsızım insan çok sıkıntı yaşayınca doktor konusunda çok seçici oluyor son şansım artık iyi bir merkeze gitmeliyim doktoruma güvenmeliyim inşallah sizin sonucunuzda olumlu olur

Ayla85 tebrik ederim Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize bu duyguyu tattırsın ben internetten inceledim Recai beye gitmeye karar verdim önümüzdeki hafta randevu alıcam dua edin arkadaşlar inşallah hepimiz evlat sahibi oluruz

Back
X