Tüp Bebek Merkezleri prof.recai pabuccu hastalar buraya

Yarın Yumurta toplamam var çok heyecanlıyım 4 tane yumurta bekliyorlar doktor çok güzel açıklama yaptı. Bana şans dileyin bu gebce uyuyamam herhalde. Gerç ianestezi veriyorlarmış uyutuyorlarmış orada uyurum artık. Bana şans dileyin.

Yarın Yumurta toplamam var çok heyecanlıyım 4 tane yumurta bekliyorlar doktor çok güzel açıklama yaptı. Bana şans dileyin bu gebce uyuyamam herhalde. Gerç ianestezi veriyorlarmış uyutuyorlarmış orada uyurum artık. Bana şans dileyin.

Dört yumurta çok iyi cnm benim de üç toplanmıştı, ikisi dollendi. hiç korkma ve stress yapma sen hiç bişey anlamıyorsun zaten bol şans dualarimiz tum anne ve baba olmak isteyen ciftlerle, inşallah yumurtalar birinci kalite dollenecek :KK37: ertesi gün haber veriyorlar zaten haberi alınca bize de yaz.

Yumurtalarım tolandı 3 tane iyi imiş onları spermle birleştirmişler iyi haber galiba günlük bilgi verecekler bana haberdar ederim sizi. Bugün beni hiç üzmediler çok güzel uyumuşum.

Arkadaslar gebeligim cok guzel gidiyor bugun telefon edip iyi olup olmadigimi sordular bana bu soruyu ailemden sormayan insanlar var :KK43: haklarini nasil öderimbilmiyorum

Yumurtalarım tolandı 3 tane iyi imiş onları spermle birleştirmişler iyi haber galiba günlük bilgi verecekler bana haberdar ederim sizi. Bugün beni hiç üzmediler çok güzel uyumuşum.

Çok sevindim yarın ararlar onlar senin inşallah bebis olarak dönerler sana haberdar et bizi :KK25:

Arkadaslar gebeligim cok guzel gidiyor bugun telefon edip iyi olup olmadigimi sordular bana bu soruyu ailemden sormayan insanlar var :KK43: haklarini nasil öderimbilmiyorum

Ya ne güzel inşallah bizde görürüz o günleri bize bol bol dua et sen annesin duanin kabul olur bu arada ne kadar lik oldu şu hamilelik takvimlerinden yap sana bir tane kendine bizde takip edelim ;)

Arkadaşlar merhaba ben Gülüzar Balcı 13 yıılık evliyim.Sizlere tüp bebek maceramı,bu macerada yaşadığım edinndiğim tecrübeleri aktaracağım.3 kez aşılama yaptırdım.2006 yılında laparoskopi ameliyatı oldum.Tüplerim açılmadı tüp bebek şansımı denedim devlet hastanesinde 3 kez hakkımı denedim ama olmadı tekrar 2 defa özelde denedim ama olumsuzdu. Epey bir zamandan sonra makuz talihimi yendim Türkiye'deki bu işin piri RECAİ PAPUÇCU hocama kader beni denk getirdi.Esas problemimi çözdü tüplerimin alınması gerektiğini söyledi ve başarıyla bu operasyon gercekleşti.Mikro enjeksiyon denemesi yaptırdım bana telkinlerde bulundu ve psikolojik olarak beni rahatlattı.Tedaviyi çok sık yaptırdığım için 3 yıl ara verdim.Kader tekrar Recai hocanın kapısını çaldırdı.Bana müthiş bir güven telkin etti bu öz güvenle tekrar kaldığım yerden devam ettim 9 denememde Recai hocam ve ekibinin katkılarıyla Allahın izniyle karnımda minicik kalp taşıyorum.Karnımda ve kalbimdeki bu canımın mutluluğuyla yaşıyorum inşallah kucağımada alır koklarım.Recai hocam siz çok büyüksünüz umudunu yitirmiş tüm hastalara umut ışığı olacağınıza eminim...

Arkadaşım ne kadar zor işlerle uğraşmıssın inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsında bir daha üzülmessin. Ben daha çok yeni başladım bu işlere dediğin gibi Recai hocam banada çok güven verdi. Şimdi 2 tane dondurduk bir daha yumurta büyÜTECEĞİZ. Bana çok güven verdi ve ekipte çokiyi er aşamada sorularıma yanıt bulabiliyoruyorum. Senınde yazdıklarınla ne kadar doğru bir yerde olduğumu anladım.

Çok sevindim yarın ararlar onlar senin inşallah bebis olarak dönerler sana haberdar et bizi :KK25:

Ya ne güzel inşallah bizde görürüz o günleri bize bol bol dua et sen annesin duanin kabul olur bu arada ne kadar lik oldu şu hamilelik takvimlerinden yap sana bir tane kendine bizde takip edelim :KK66:

Aradılar Recai hocamlada bugün görüştük 2 tane dondurduk bir daha başlayarak 2 daha yapacak veonlarıda genetik incelemeye gönderecek herşeye çok titizleniyor.

ben de negatif sonuc alanlardanım. ne yazık ki bu merkezi pek tavsiye etmiyorum. yukarda bir arkadas durumu baya baya anlatmıs. cok kalabalık, acele bir yerlere yetısme telası. ilgisizlik. bana güven vermemistı sonucta da olumsuz oldu. memnun olanlar var, hamile kalan bir arkadasım da var ama ihtiyacları karsılamıyor bence. negatif sonucaldık, nasıl bir değerlendirme yapacaklar arastıracaklar mı bilemiyorum. henüz arayıp bir yol yöntem gösteren olmadı.

ben de negatif sonuc alanlardanım. ne yazık ki bu merkezi pek tavsiye etmiyorum. yukarda bir arkadas durumu baya baya anlatmıs. cok kalabalık, acele bir yerlere yetısme telası. ilgisizlik. bana güven vermemistı sonucta da olumsuz oldu. memnun olanlar var, hamile kalan bir arkadasım da var ama ihtiyacları karsılamıyor bence. negatif sonucaldık, nasıl bir değerlendirme yapacaklar arastıracaklar mı bilemiyorum. henüz arayıp bir yol yöntem gösteren olmadı.

Üzüldüm ama güven vermediyse neden devam ettiniz ki ben de negatif sonuç aldım ama guveniyorum onlar elinden geleni yapıyor her zaman pozitif sonuç alan bir merkez veya dr yok olsada gitsek keşke, herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah

biz görüşmek için gitmiştik sadece, bir anda tedaviye baslayalım bır sorun yok dediler. aceleye geldi yanı, biz de heyecana kapıldık bir anda. kabul ettik. yani öncesinden biraz arastırma yapılması gerekiyor diye düsünüyorum. şimdi daha bilinçliyim, iyi dusunmek karar vermek gerekir.

biz görüşmek için gitmiştik sadece, bir anda tedaviye baslayalım bır sorun yok dediler. aceleye geldi yanı, biz de heyecana kapıldık bir anda. kabul ettik. yani öncesinden biraz arastırma yapılması gerekiyor diye düsünüyorum. şimdi daha bilinçliyim, iyi dusunmek karar vermek gerekir.

Evet haklısın karar vermeden önce iyi düşünmek iyice tartmak gerek hem maddi hem manevi çok yıpratıyor bizi bir de içimize sinmezse ona ahlaniyoruz , allahtan benim o konuda içim rahat

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle Allah herkesin yardımcısı olsun. Şu an da Başkent Üni. Hastanesi Göğşen hocada yeni tedaviye başladım. gelecek ay orada tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum. Ama kafam karışık. Recai Pabuçcu hocanın sgk ile anlaşması var mı? sgk raporlu veya raporsuz tüp bebek tedavisi ücreti nasıl? Muayene ücreti ne kadar?
Recai Hocaya gidenlerden yardım bekliyorum ltf.

Iyi geceler arkadaşlar tedavime başladım çok mutluyum centrum klınıkte çok güzel bir yaklaşım var herkes güleryüzlü zaten Recai bey dünya tatlısı bir doktor bana çok güven verdi şuan kafam okadar rahatki tedavimin her aşaması hakkında bilgilendirildim iğnelerime başladım eşimede iğne ve bir hap verıldı 5 gün kullandım sabah 9 da kan vermem ve yumurtalarının ölçülmesi için gelmem söylendi gittim çok güzel karşıladılar önce kanım alındı sonrada 2. Katta Dr can bey yumurtalarıma baktı hersey çok güzelmiş hiç beklemedım kullanacağım ilaçlar yazıldı ve işime döndüm akşam üzeri hemşire si aradı iğnemi nasıl yaptıracağımı söyledi 2 gün sonra tekrar gidecem dua edin hersey iyi olsun içim okadar rahat ki hiç sıtrese girmedim daha önce gittiğim yerlerde saatlerce bekletılıyordum Allah razı olsun hocamdan ve ekibinden :)

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle Allah herkesin yardımcısı olsun. Şu an da Başkent Üni. Hastanesi Göğşen hocada yeni tedaviye başladım. gelecek ay orada tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum. Ama kafam karışık. Recai Pabuçcu hocanın sgk ile anlaşması var mı? sgk raporlu veya raporsuz tüp bebek tedavisi ücreti nasıl? Muayene ücreti ne kadar?
Recai Hocaya gidenlerden yardım bekliyorum ltf.
Iyı geceler anlaşması varmış ben uğraşmakk istemedim özel yaptıracam fiatlar çok uygun ilk gün bir kereye mahsus 300 tl ödedim tahlil ıstedi yumurtamın kalıtesını gösteren bır kan alındı ona az mıktarda para ödedim okadar ben heryeri araştırıp gıtmıstım abartılı ücretler alınmıyor bu kadar iyi bır doktor için herseye değer gıt Recai hocaya çok memnun kalacaksın

Back
X