Ay ben gördüm çizgi hem de pembe awox şimdiye kadar gördüklerimde hiç yanıltmadı. Dpo 9a da gayet uygun bir çizgi. Ama emin olmadan hemen sevinmeyelim. Sen bolca test stokla güvenilir bir markadan. Regle kadar hergün yap. Regl geçince de kan verirsinKızlar günaydın. Sağa sola dönerken tutulmuşum gibi zorlanıyorum. Dpo9da olduğum için şüphelendim. Dün de bele doğru yayılan, özellikle sağ tarafta; sağ kasıktan alt karına ve bele uzanan gerginlik hissediyordum. Dpo9 erken mi bilmiyorum ama ben bir şey görüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum, sevinmek istiyorum emin de olamıyorum.
Yaa ciddi misinnnnn?? Gördün müAy ben gördüm çizgi hem de pembe awox şimdiye kadar gördüklerimde hiç yanıltmadı. Dpo 9a da gayet uygun bir çizgi. Ama emin olmadan hemen sevinmeyelim. Sen bolca test stokla güvenilir bir markadan. Regle kadar hergün yap. Regl geçince de kan verirsin
Yok kız 6dan beri buaralardayım aslındaYaa ciddi misinnnnn?? Gördün müUyanmadınız da bir türlü saatler oldu günler.
Uyanınca yaptım ama idrar da sıklaştı. Koyulaşmadı bi türlüYok kız 6dan beri buaralardayım aslında
Evet ben baya gördüm pembe çizgiyi. Kız başka testin yok mu 3-4 saat idrar tutup yapaydın
ayyy gorunuyorr vallaKızlar günaydın. Sağa sola dönerken tutulmuşum gibi zorlanıyorum. Dpo9da olduğum için şüphelendim. Dün de bele doğru yayılan, özellikle sağ tarafta; sağ kasıktan alt karına ve bele uzanan gerginlik hissediyordum. Dpo9 erken mi bilmiyorum ama ben bir şey görüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum, sevinmek istiyorum emin de olamıyorum.
Vardır inşallah ya çok şükürBebegim golge pembelik bende goruyirum kiz insallah heyecan yapma sabirli ol insallah cok gyzel olacak
Yarabbim çok şükür görünüyorayyy gorunuyorr valla
Tamam canım teşekkür ederim bata kadar bekleyeyim miEvet ben de çok hafif gördüm çok su içme koyulaşsın tekrar yap
kan verebilirsen kan ver, yada eger koyulasma takip edeceksen once takip et sonra kan ver canim rabbim saglikla ilerletsin insallahYarabbim çok şükür görünüyordemek ki uydurmuyorum. Onaylatmadan emin olamıyor insan. Herkesi şu an anlıyorum
Bence bekle canım kan verince her şey netleşirTamam canım teşekkür ederim bata kadar bekleyeyim mi
Test doğruysa inşallah yenidir. 2/3 gündür kasık çekilmeleri adım atamama, sızı gibi bir şey vardı. Dpo9dayım. Bat 4 aralık. Teşekkür ederimEvet görünüyor muhtemelen çok yeni :) 30/40 civarı çıkar kanda tahminen. Birkaç gün koyulaşmayı takip edebilirsiniz :)
Benim de ilk testim boyle cikmisti beta 25ti :) var gibi duruyor hayirli olsunKızlar günaydın. Sağa sola dönerken tutulmuşum gibi zorlanıyorum. Dpo9da olduğum için şüphelendim. Dün de bele doğru yayılan, özellikle sağ tarafta; sağ kasıktan alt karına ve bele uzanan gerginlik hissediyordum. Dpo9 erken mi bilmiyorum ama ben bir şey görüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum, sevinmek istiyorum emin de olamıyorum.
Evlendiğim zamandan daha heyecanlı ve utangaç hissediyorum şu an neden bilmiyorum. Batı beklemeyeyim mikan verebilirsen kan ver, yada eger koyulasma takip edeceksen once takip et sonra kan ver canim rabbim saglikla ilerletsin insallah
hahahah cok guzel duygular bunlar insallah bize de nasip olurrEvlendiğim zamandan daha heyecanlı ve utangaç hissediyorum şu an neden bilmiyorum. Batı beklemeyeyim mi
İnşallah vardır ve sağlıklıdır. Çok teşekkür ederim aminBenim de ilk testim boyle cikmisti beta 25ti :) var gibi duruyor hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?