- 2 Kasım 2025
- 381
- En iyi cevaplar
- 1
- 238
- 18
Askimmm günaydınnn ben de silik çizgi gördümm inşallah bebiştir ve inşallah sağlıkla tutunur sana yarın sabah mı tekrarlıycan bence hcg 15 20 civarıdır şuanKızlar günaydın. Sağa sola dönerken tutulmuşum gibi zorlanıyorum. Dpo9da olduğum için şüphelendim. Dün de bele doğru yayılan, özellikle sağ tarafta; sağ kasıktan alt karına ve bele uzanan gerginlik hissediyordum. Dpo9 erken mi bilmiyorum ama ben bir şey görüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum, sevinmek istiyorum emin de olamıyorum.
Kan için batı bekle ama testle koyulaşma takip et benceEvlendiğim zamandan daha heyecanlı ve utangaç hissediyorum şu an neden bilmiyorum. Batı beklemeyeyim mi
Dua et nolur sağlıkla yükselsin değerlerim de varsahahahah cok guzel duygular bunlar insallah bize de nasip olurrbatı bekle istersen dedigim gibi koyulasma takibi yaparsin
Ya profesyoneller işte beta değer bile veriyorAskimmm günaydınnn ben de silik çizgi gördümm inşallah bebiştir ve inşallah sağlıkla tutunur sana yarın sabah mı tekrarlıycan bence hcg 15 20 civarıdır şuan
edicem canim merak etme insallah saglikla kucsgina alirsin, sende bizlere et artik gebesin gebelerin duasi kabul olurmusDua et nolur sağlıkla yükselsin değerlerim de varsaYeni yıla hepimiz hamile girelim Allah’ım nolur yüzümüzü güldür
Teşekkür ederim marmelad umarım sağlıkla ilerler süreç, tamam öyle yaparımKan için batı bekle ama testle koyulaşma takip et bence
Selogiim tabi ki şuan hepimizin bol bol duası seninledirr inşallah inşallah pozitiftirrr inşallah sağlıklı bir gebeliktir ve sana sağlıkla tutunurrYa profesyoneller işte beta değer bile veriyorcivcivella inşallah yanılgı değildir dua et nolur
İnşallah canım inşallahTeşekkür ederim marmelad umarım sağlıkla ilerler süreç, tamam öyle yaparım
Etmez miyim dodo hepimiz için dua ediyorum. 17 kasım doğum günümdü biliyor musun? Allah’ım çok güzel bir hediye verir misin demiştim. İçten mi söyledim ne yaptım şaşırdım ya.edicem canim merak etme insallah saglikla kucsgina alirsin, sende bizlere et artik gebesin gebelerin duasi kabul olurmus
Ya mutlu olsam erken olur mu bilmiyorum patlamak üzereyim siz olmasanız kimle paylaşırdım bilmiyorumSelogiim tabi ki şuan hepimizin bol bol duası seninledirr inşallah inşallah pozitiftirrr inşallah sağlıklı bir gebeliktir ve sana sağlıkla tutunurr
Çok haklısın endişe etmekte bebis sürecine çok erken bir yerindeyiz ama biz hep buradayız seninle aynı heyecanı mutluluğu paylaşıp bol bol dua ederizYa mutlu olsam erken olur mu bilmiyorum patlamak üzereyim siz olmasanız kimle paylaşırdım bilmiyorum
benimde 11 aralik dogum gunum ve bu duyguyu yasmaam istiyorum insallah tutarEtmez miyim dodo hepimiz için dua ediyorum. 17 kasım doğum günümdü biliyor musun? Allah’ım çok güzel bir hediye verir misin demiştim. İçten mi söyledim ne yaptım şaşırdım ya.
Askim kan vermeye mi gittin naptınYa profesyoneller işte beta değer bile veriyorcivcivella inşallah yanılgı değildir dua et nolur
Aaaa selocum valla çizgi var ve dpo9 olmasına rağmen gayet görüyoruz şimdiden tebrik ederim yarın bence hemen kan ver ya takip edersin artışıKızlar günaydın. Sağa sola dönerken tutulmuşum gibi zorlanıyorum. Dpo9da olduğum için şüphelendim. Dün de bele doğru yayılan, özellikle sağ tarafta; sağ kasıktan alt karına ve bele uzanan gerginlik hissediyordum. Dpo9 erken mi bilmiyorum ama ben bir şey görüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum, sevinmek istiyorum emin de olamıyorum.
Yok civcivella burdayım. Sabretmem lazımAskim kan vermeye mi gittin naptın
Çok sağ ol zeynoşAaaa selocum valla çizgi var ve dpo9 olmasına rağmen gayet görüyoruz şimdiden tebrik ederim yarın bence hemen kan ver ya takip edersin artışı
Eşine söyledin miii yoksa kesinleşene kadar bekleyecek misinYok civcivella burdayım. Sabretmem lazımBayrak sallayasım var ama ben kahvaltı hazırlamakla yetiniyorum emin olana kadar
eşine söyledin mi yoksa kesinleşmesini mi bekliceksinÇok sağ ol zeynoşşükür ki siz de gördünüz çizgiyi. Şimdi beklemek beklemek..
İnşallah Yarabbimbenimde 11 aralik dogum gunum ve bu duyguyu yasmaam istiyorum insallah tutar
YaaaEtmez miyim dodo hepimiz için dua ediyorum. 17 kasım doğum günümdü biliyor musun? Allah’ım çok güzel bir hediye verir misin demiştim. İçten mi söyledim ne yaptım şaşırdım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?