Profesyonel Erken Gebelik Test Okuyucular Awox Test Yorumlar Mısınız?

Çizgi var mı kızlar?

• Ankete Katılan
    20
Eşine söyledin miii yoksa kesinleşene kadar bekleyecek misin

eşine söyledin mi yoksa kesinleşmesini mi bekliceksin birde notlar aldım diyordun gün gün. Onları da bizimle paylaş müsait zamanındaaa
Söylemedim ki Sevinir mi acaba. Ne diycem ki ‘aşkım aşırı silik çizgi gördüm de ben’.. O bizim kadar tecrübeli değil, forumda zaman geçirmesi lazım anlayıp inanması için

Söylemedim ki Sevinir mi acaba. Ne diycem ki ‘aşkım aşırı silik çizgi gördüm de ben’.. O bizim kadar tecrübeli değil, forumda zaman geçirmesi lazım anlayıp inanması için
O da istiyorsa neden sevinmesinnn sadece hani ne olur ne olmaz diye bazen kesinleşene kadar insan bekleyebiliyor ya o bakımdan şey ettim

O da istiyorsa neden sevinmesinnn sadece hani ne olur ne olmaz diye bazen kesinleşene kadar insan bekleyebiliyor ya o bakımdan şey ettim
Netleşmesini bekleyeyim, güzel şekilde haber vereyim o zaman

Evlendiğim zamandan daha heyecanlı ve utangaç hissediyorum şu an neden bilmiyorum. Batı beklemeyeyim mi
Canım kan vermek için bekleyebilirsin ama zaten artık hergün test yaparsın ki o koyulaşmayı görmek de ayrı mutluluk olur. Allah’ım sağlıkla kucağınıza aldırsın inşaAllah

Aaaa var bir sürüüüü doğru ve güzel fikir

Canım kan vermek için bekleyebilirsin ama zaten artık hergün test yaparsın ki o koyulaşmayı görmek de ayrı mutluluk olur. Allah’ım sağlıkla kucağınıza aldırsın inşaAllah
Allah razı olsun Sen dahil herkes beklenmesi taraftarı. Böyle yapacağım net plsun garanti olsun

İnşallah canım çok sevindim ama girer girmez testini görünce Allah nasip etmiş doğru zaman gelmiş.
Allah razı olsun güzel dileklerin için. Çok değerli

Allah razı olsun Sen dahil herkes beklenmesi taraftarı. Böyle yapacağım net plsun garanti olsun
Canım ben gibi pıhtılaşma sorunu olanlar erkenden öğrenmek ve hemen doktora da gitmek zorunda tedaviler için ama eğer sağlık olarak herşey normal olsaydı ben bebeği görene kadar beklerdim öyle giderdim çünkü gerçekten hepsi ayrı stres burdakilerden hep görüyorum. Süreci bile sıkıntılarla yaşıyorlar sonra kendileri de kendilerine kızıyor güzel zamanlarımı stresle geçirdim diye. Allah’ım hep güzel haberlerini duymayı nasip eder inşaAllah

Ayyyy ben gördüm canım ama erken de sen testi tekrarla başla bir test daha dene inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…