- 8 Eylül 2021
- 695
- 430
- 53
regli tarihin 7 gün gecınce 4 haftalık oluyor genelde. kese gorunmesını bekleyecek kadar sabırlı mısın :) kanla bir netleştir canım. takviye kan tahlılı falan yapıp extra takviye veriyorlar bazen. regli gununden 1 hafta sonra kan verTeşekkür ederimBilgi gerek bana şimdi. Erkenden hastane gezmek istemiyorum çünkü. 18 ve 19 kasımda aktif değerlendirme. 20 kasım çatlama olsa mesela kese ne zaman görünüyor
Valla doktor bilemeyiz dedi yerleşmede olabilir kılcal damarların rahim genişledikçe yırtılmışta olabilir vs dedi buna net birşey söyleyemeyiz takip edeceğiz dedi. Zaten kanama regl gibi ve kramplı aşırı ağrılı olursa muhtemelen düşük oluyor bende kramp vs yok o yüzden rahat olmaya çalışıyorumEn önemlisi sağlık. Sürecin de sağlıkla neşeyle ilerlesin. Rahim büyüdükçe kanama mı yapıyor acaba?
Doğru takviye meselesi var. Bat geçince kan vereyim. Kadın doğuma mı randevu alayım peki? Takviyeleri kim yazıyorregli tarihin 7 gün gecınce 4 haftalık oluyor genelde. kese gorunmesını bekleyecek kadar sabırlı mısın :) kanla bir netleştir canım. takviye kan tahlılı falan yapıp extra takviye veriyorlar bazen. regli gununden 1 hafta sonra kan ver
Allah korusun. Anlatımların bana da yerleşme büyüme gibi geldi. Sorunsuz olsun sürecinValla doktor bilemeyiz dedi yerleşmede olabilir kılcal damarların rahim genişledikçe yırtılmışta olabilir vs dedi buna net birşey söyleyemeyiz takip edeceğiz dedi. Zaten kanama regl gibi ve kramplı aşırı ağrılı olursa muhtemelen düşük oluyor bende kramp vs yok o yüzden rahat olmaya çalışıyorum
Evet kadın doğum canım.Doğru takviye meselesi var. Bat geçince kan vereyim. Kadın doğuma mı randevu alayım peki? Takviyeleri kim yazıyor
2 hafta sonra başlıyım diyorum ya ben şimdi kendi kendime folik asit falanda aldım ama iyi mi yaptım bilmiyorum. Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirimRabbim gönlüne göre versinİnşallah oğluşun senledir. Doktor takibini ne zaman düşünüyorsun?
Folik asit metilfolat formunda olursa çok iyi olur2 hafta sonra başlıyım diyorum ya ben şimdi kendi kendime folik asit falanda aldım ama iyi mi yaptım bilmiyorum. Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
O ne demek bilmiyorumFolik asit metilfolat formunda olursa çok iyi olur
Koştur koştur hastaneye götürdü ben adetimin geçmesini bekliyordum ama o sabredemedi. Asıl sevincimizi hastanede yaşadık açıkçasıGüzelmişŞoktan sonraki tepkisi neydi
Amin tüm bebiş bekleyenlerin inşallahAllah korusun. Anlatımların bana da yerleşme büyüme gibi geldi. Sorunsuz olsun sürecin
Sevindim :)) Sevginizi hissettim. Gönlünüze göre olsun yaKoştur koştur hastaneye götürdü ben adetimin geçmesini bekliyordum ama o sabredemedi. Asıl sevincimizi hastanede yaşadık açıkçası
Folik asitin aktif formu canım. Folik asit sentetik ve sıkıntılı folata dönüşme noktasında. Eşinin aldığındaki formu güzel. Onda aktif formu var. Sen ayrıca folik asit aldı isen kullanma çünkü eşinin aldığında var ve içeriği de iyi.O ne demek bilmiyorumeşim eczaneden elenatal 2 bulmuş aldı ona başladım bugün
Folat daha doğal olan hali di mi?Folik asit metilfolat formunda olursa çok iyi olur
Evet doğal ve aktif formu. Sadece folik asit yazanlar sentetik ve aslında aktif forma dönüşmede sıkıntı olabiliyor dönüşemediğinde vücutta dönüşmemiş olarak birikiyor ve artık klasik modern tıp doktorları dışındaki doktorlar bunun kimi tehlikelere kapı aralayabileceğini söylüyor. Doğal ve aktif formu ise dönüşmeden zaten direk dönüştürülmüş hali. Sentetik olanın vücutta dönüşmesi lazım o da dediğim gibi işte sıkıntılı olabiliyor...Folat daha doğal olan hali di mi?
Sen ne kullanıyorsunEvet doğal ve aktif formu. Sadece folik asit yazanlar sentetik ve aslında aktif forma dönüşmede sıkıntı olabiliyor dönüşemediğinde vücutta dönüşmemiş olarak birikiyor ve artık klasik modern tıp doktorları dışındaki doktorlar bunun kimi tehlikelere kapı aralayabileceğini söylüyor. Doğal ve aktif formu ise dönüşmeden zaten direk dönüştürülmüş hali. Sentetik olanın vücutta dönüşmesi lazım o da dediğim gibi işte sıkıntılı olabiliyor...
Testini gördüm çok güzel koyulaşmış. Önce kan vermen lazım çıkan değere göre hesaplayabiliriz kesenin ne zaman görüneceğiniTeşekkür ederimBilgi gerek bana şimdi. Erkenden hastane gezmek istemiyorum çünkü. 18 ve 19 kasımda aktif değerlendirme. 20 kasım çatlama olsa mesela kese ne zaman görünüyor
Yok şu an sadece onu kullanıyorum. Çok teşekkür ederim bilgilendirme içinFolik asitin aktif formu canım. Folik asit sentetik ve sıkıntılı folata dönüşme noktasında. Eşinin aldığındaki formu güzel. Onda aktif formu var. Sen ayrıca folik asit aldı isen kullanma çünkü eşinin aldığında var ve içeriği de iyi.
Ay evet baya koyulasmısGünaydınn, ben yeniden test yaptım. Koyulaşma gördüm. Kanı bat geçince vermek istiyorum. Kese ne zaman görünür? Döllenmeden ne kadar sonra? Sizin durumunuz güzel ilerliyor mu?
Kanı da 4’ünde vereceğim bat tarihi. O zaman haberleşeriz.Testini gördüm çok güzel koyulaşmış. Önce kan vermen lazım çıkan değere göre hesaplayabiliriz kesenin ne zaman görüneceğini
Belki 1-2 haftaya da ben görürüm o zamanAy evet baya koyulasmısmaşallah ❤
Ben artısı kontrol etmek için 3 kez kan verdim 5+1 de gittim ilk keseyi ozaman gördüm 7+1 dede bebek ve kalp atışı şuan 8+1 iz cok şükür iyi gidiyor bulantılar miğde yanması hariç
Hesapladım yumurtlama 21 ekimdi o günden sonra sayarak 20.gün görmüşüm keseyi canım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?