Profesyonel Erken Gebelik Test Okuyucular Awox Test Yorumlar Mısınız?

Çizgi var mı kızlar?

• Ankete Katılan
    20
Ben hamile olduğumu düşünüyorum, inandım artık :) Biraz yükselsin batım geçsin. Kaç çıktı değerlerin
58 çıktı canım daha batım bile geçmedi doktor büyük ihtimalle 3-4 haftalık dedi. Aslında pazar sabahı yaptığım teste güvenip gittim görsellere ekledim. Bu adetime 4 gün kala çıktı. Avox beni yanıltmadı inşallah seni de yanıltmayacak. Olmasa hiç çizgi vermiyor çünkü biraz daha yükselmesini bekle değerinin her gün yenile testi

Eklentiler

• IMG_0549.webp
    16 KB · Görüntüleme: 54
Ağustosta mı doğuracağız? :)

Batım geçmedi henüz. 4 aralıktan sonra bakayım istiyorum. Dış gebelik olup olmadığı nasıl ve ne zaman belli olur?

Günaydınn, ben yeniden test yaptım. Koyulaşma gördüm. Kanı bat geçince vermek istiyorum. Kese ne zaman görünür? Döllenmeden ne kadar sonra? Sizin durumunuz güzel ilerliyor mu?

Eklentiler

• IMG_2499.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_2497.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 33
Hafif görünüyor bunlarda çıkıyor ayrıca birkaç gün sonra tekrar yap aynısı bendede oldu çok silikti nerdeyse görünmüyordu birkaç gün sonra yaptım 2 cizgide kıpkırmızı belirgindi .

Ayyy evet aslan burcu olucak benim kızımda 30 temmuz doğumlu ama bunu erkek hissediyorum
Sen sen bu aylarda aktif yaz bebeleri. Ben Kasım doğumluyum hava hep soğuk doğum günümde. Ya bebeği güzel olabilir Nasıl erkek hissettin peki? Özel değilsee :) analıı hisleri hemen yüklendi mi

Hafif görünüyor bunlarda çıkıyor ayrıca birkaç gün sonra tekrar yap aynısı bendede oldu çok silikti nerdeyse görünmüyordu birkaç gün sonra yaptım 2 cizgide kıpkırmızı belirgindi .
Yaptımm bugün, koyulaşma nasıl. Hayırlı olsun size de

Eklentiler

• IMG_2498.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_2497.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 37
Yaaaa selogiiiii hayırlı olsun canım benimmmmmmm :*
Teşekkür ederim Bilgi gerek bana şimdi. Erkenden hastane gezmek istemiyorum çünkü. 18 ve 19 kasımda aktif değerlendirme. 20 kasım çatlama olsa mesela kese ne zaman görünüyor

Hafif görünüyor bunlarda çıkıyor ayrıca birkaç gün sonra tekrar yap aynısı bendede oldu çok silikti nerdeyse görünmüyordu birkaç gün sonra yaptım 2 cizgide kıpkırmızı belirgindi
Yaptımm bugün, koyulaşma nasıl. Hayırlı olsun size de
evet belirginleşmiş öncekine göre zamanla daha da çıkar o bekle hamile olmasan o yandaki çizginin ç sini göremezsin çünkü bizzat yaşadım içini rahat tut keyfine bak bizimki 3 aylık oldu bile en güzelleri hepimizin olsun inşallah sağlıkla sıhhatle

Rabbim bana da nasip etti çok şükür ya. Eşine söyledin mi pekii? Sürpriz yapmak istiyordun
Evet söyledim sabh daha afyonu patlamamıştı pazar günü iki tane kağıt hazırladım birinde ‘duru abla oluyor’ diğerinde ‘baba oluyorsun’ yazıyordu. Gittim dedim ki iki kağıttan birini seç ya evde kahvaltı yapıcaz ya da dışarda göstermedim kağıtları ona şok oldu

Sen sen bu aylarda aktif yaz bebeleri. Ben Kasım doğumluyum hava hep soğuk doğum günümde. Ya bebeği güzel olabilir Nasıl erkek hissettin peki? Özel değilsee :) analıı hisleri hemen yüklendi mi
Ne bilim ya içimden bi ses öyle söylüyo tabii yanıladabilirim

Amin inşallah. Rabbim isteyen, bekleyen herkese yormadan bekletmeden versin inşallah Sat ne zamandı senin? Kese hemen göründü mü peki ve doğum hangi ay planlanıyor

Güzelmiş Şoktan sonraki tepkisi neydi

Amin inşallah. Rabbim isteyen, bekleyen herkese yormadan bekletmeden versin inşallah Sat ne zamandı senin? Kese hemen göründü mü peki ve doğum hangi ay planlanıyor
Ben 2 gün önce gittiğimde 11 hafta 5 gündü bugün tam 12 hafta oldu. Şöyle söylim bende 3-4 kez kanamalar oldu kanamam olmasa geç gitmeyi düsünüyordum ama olunca 6 haftalıkken gittim ve ultrasonda gördü direk keseyi. Biraz kanamalı geçiyor benmki inşallah sizinki rahat ve keyifli geçer çünkü her wcye gittiğinde kanamam var mı diye bakmak çok yıpratıcı.. ama ilginç şekilde kanamalarım olduğu halde herhangi bir problem yok bebekte 2 gün önce gittiğimde de gördüm ellerini ayaklarını kalp atışı vs 3 gün sonrada fetal dna testi yapılacak ve cinsiyetine bakılacak test üzerinden. İnşallah güzel şeyler duyarım

En önemlisi sağlık. Sürecin de sağlıkla neşeyle ilerlesin. Rahim büyüdükçe kanama mı yapıyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…