Profesyonel Erken Gebelik Test Okuyucular Awox Test Yorumlar Mısınız?

Çizgi var mı kızlar?

• Ankete Katılan
    20
Belki 1-2 haftaya da ben görürüm o zaman bu artı 1 ler nedir peki? 7+1 falan?
Evet büyük ihtimalle
Oğlum da da 5+1 de gitmiştim buda öyle olsun dedim birde gelinimizde hamile 10 hafta var aramızda oda cinsiyet öğrenmek için geldi ogun gittik denk geldi birazda sonra kontrol hakkım vardı 6+1 de gittim dayanamadım erken gittim bebeği goremedık daha doğrusu kontrol hakkı olduğu ıcın doktor ilgilenmedi 15 saniye bakıp gönderdi beni korku sardı başka doktora gittim orda muayene oldum yolk saç göründü bebek görünmedi ultrason kalitesi kötüydü büyük ihtimalle ondan daha sonra tekrar kontrol hakkı olunca doktor haftaya gel dedi yine 7+1 e denk gelmiş oldu o yüzden böyle 1 lı gidiyorum ben bidahaki kontrolümde hatta 10+1 de

10+1’inde görürsün inşallah o zaman

10+1’inde görürsün inşallah o zaman
7+1 ve 7+3 te gördüm cok şükür küçük kalbinide dinledim yoksa 10+1 e kadar bekler miyim 10 kere giderdim ay ben +1 lere sardım böyle gider bak cok gülme basına gelir benim gibi takılırsın +1 lere

Eklentiler

• IMG_20251126_170616.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_20251124_122222.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 15
7+1 ve 7+3 te gördüm cok şükür küçük kalbinide dinledim yoksa 10+1 e kadar bekler miyim 10 kere giderdim ay ben +1 lere sardım böyle gider bak cok gülme basına gelir benim gibi takılırsın +1 lere
Hayır kuzum ya takılmıyorum ne demek diyorum Bazıları da +2 diyor. Bu artıların hikmetini anlamadım. Gün mü? Ay mı ney. Anammmmm fotoğraflarrr Ne güzel bir duygu ya. Gönlündeki gibi olsun her şey. Artıları da açıkla rica ediyorum annamadım diyorum annamıyon mu :)))

Hehe 3. Olunca uzman oldum ben heralde inşallah canım seninde öyle ❤ haftaları ifade ediyor söyle acıklıyım 1 hafta 7 gün ya 8 hafta +1 yani 6 gün sonra 9 hafta dolacak o artılar onu ifade ediyor gebelik haftası o sekılde söyleniyor ileride çocuk sayısı arttıkca arastırdıkca herşeyi fazlasıyla öğrenip anlayacaksın

Hııııı şimdi oldu. Benim de döllenmeden sonra mesela 1+5 Nasıl sayayım bilmiyorum ki. Yumurtlama 20 Kasım 1+4 mü. Yoksa ille sat’tan mı hesaplanacak? 30 ekim son regl tarihim 1 aylık hamile olmadığıma göre Ben 1 haftalığım di mi

Sat tan hesaplanıyor canım doktorlar yumurtlama ya bakmıyor öyle bakarsak hepimizin küçük daha ya

Aşkım öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin son adet tarihini baz alıyor doktorlar. Mesela 30 ekimse sat senin bugün 1 aralık 32 gün yapıyor. Bu da 4 hafta 4 günlük falan oluyor. Bu daa 4+4 olarak telaffuz ediliyor

Döngüm klasik 14. Gün değildi ve 35lik döngüydü. Yirminci gün yumurtlama görmüştüm. 3 hafta nerdeyse oynama yapıyor. Doğum tarihimi nasıl hesaplarım o zaman? Sat 30 Ekim.

Döngüm klasik 14. Gün değildi ve 35lik döngüydü. Yirminci gün yumurtlama görmüştüm. 3 hafta nerdeyse oynama yapıyor. Doğum tarihimi nasıl hesaplarım o zaman? Sat 30 Ekim.
Uygulama indir yavrum hem takip edersin hem sorularına cevap bulabilirsin.

Doğum tarihi hesaplama yazınca birçok site var canım. Birebir doktorların hesabı ile aynı.

Değer 2 günde bir en az %60 artıyorsa sağlıklıdır diyorlar dış gebelikte bir düşüp bir artıyor
Nasip ya. Gitsem de gitmesem de baktırmaya sonuç değişmez zaten. İnşallah sağlıklıdr. Teşekkür ederim

Çizgi görüyorum ben. Şey dpo ne oluyor ki

Doğum tarihi hesaplama yazınca birçok site var canım. Birebir doktorların hesabı ile aynı.
Herkes doktor hesabına göre doğuruyor mu peki? İndirdim uygulama ama bilemedim. Yapay zekalar 14 ağustosta diyor. Ama bu çok klasik hesap. 28’lik döngüye ve 14. Gün çatlamasına göre. Benim 1 hafta ilerde. Ağustos mu eylül mü diye düşündüm sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…