- 8 Eylül 2021
- 695
- 430
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımmm şimdi gördüm kesinlikle çizgi var hamilesin![]()
Tamam ama sancılarım geçmiyor ya. Yerleşmeyse bu kadar uzun sürer mi hiç yaşadın mı ilkte?selogi cicegimmmm insallah guzel haberlere test varsa yarin yine yappp
Sancı oldu mu? Reglinin 2-3 katı gibi geliyor bana. Neden tutulmuşum gibi hissettiğimi anlamıyorum. Var mı fikrinizben de bu şekilde awox lâ öğrendim kolay kolay yanıltmaz ertesi gün hCG 44 çıkmıştı sağlıkla gelsin bebişiniz inşallah![]()
O orguseverkiz sen haber vermeden beta mı verdinnn bizeSelonghi beni hatırladın mı diğer forumdanbugün kan testi verdim ve sonuç pozitif hcg 58 şu an çok küçük
senin testlerine gelince de hemen hemen benimkiyle aynı ben her sabah tekrarladım bugün koyu bir çizgi gördüm beklenen adet tarihime üç gün var yani Avox kesinlikle ama kesinlikle doğru sonuç veriyor emin olabilirsin
Evet canım yürürken bile ağrım vardı regl olacak gibi ama en kısa zamanda kan vermeni tavsiye ederim herkesin acı eşiği farklı allah korusun dış gebelikte de ağrı çok oluyormuş o yüzden ihmal etme 3 kere verince düzenli artış varsa bi daha istemeyip kese görmeye çağırıyorlar zaten.Sancı oldu mu? Reglinin 2-3 katı gibi geliyor bana. Neden tutulmuşum gibi hissettiğimi anlamıyorum. Var mı fikriniz
Umarım ya. Sancılarım panikletiyor beni şu an. Yerleşme ağrısı hafif olurmuş. Benimki fazla gibi. Hayrolsun inşallahKuzum ben gördüm yaaa ay awox yanlış çıkarmaz![]()
Yapmasan da acil durum için bulundur. Tyden 5’li ya da 10’lu awoxlar uygun.Gerçekten mi kız benim test yapasım yok eşime dedim test alır mısın diye boş ver üzülüyon sonra dedi
İnşallah doğumgününe sürpriz olsunyaa cok sevindimmminsallah benimde vardir ya
Amin canım teşekkür ederimBirinde silik çizgi gördüm. Hadi hayirlisi![]()
ayy insallah ya insallahhhhİnşallah doğumgününe sürpriz olsun![]()
Tamam canım bakayım ben de alırımYapmasan da acil durum için bulundur. Tyden 5’li ya da 10’lu awoxlar uygun.
AminnnBirinde silik çizgi gördüm. Hadi hayirlisi![]()
Sağlıkla ilerlesin inşallah 9 ay sonra kucağında olsun bebişinnGaliba öyleyim civcivim. 1 hafta sonra hcg bakacağım. O zamana kadar evde artış bakacağım aksilik olmazsa
yok yavrum ben ilkinde hiç bir şey hissetmedim aklımda kalan göğüs ağrım ve her an regli olucam gibi sürekli wc gitmiş olmamTamam ama sancılarım geçmiyor ya. Yerleşmeyse bu kadar uzun sürer mi hiç yaşadın mı ilkte?
Ay gittim verdim dayanamadımO orguseverkiz sen haber vermeden beta mı verdinnn bizeAşk olsun yaa. Senden haber beklerken ben kendim haber oldum
Ben hamile olduğumu düşünüyorum, inandım artık :) Biraz yükselsin batım geçsin. Kaç çıktı değerlerinAy gittim verdim dayanamadımbece sende gidip ver hemen
![]()
Sağdan mı yumurtladım ben de? 2 aydır soldu, bu kez sağ. Gebelik haberi aldım. Farkediyor mu insanda bu acaba.yok yavrum ben ilkinde hiç bir şey hissetmedim aklımda kalan göğüs ağrım ve her an regli olucam gibi sürekli wc gitmiş olmam
ama herkesin farklı oluyor iş yerinde arkadasımın mesela dah öğrenmeden önce sağ kasığı ağrıyordu hep.
Koyulaymışşşş :)))Ay gittim verdim dayanamadımbece sende gidip ver hemen
![]()