• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Profesyonel Erken Gebelik Test Okuyucular Awox Test Yorumlar Mısınız?

Çizgi var mı kızlar?

• Ankete Katılan
    20
Canımmm şimdi gördüm kesinlikle çizgi var hamilesin 🥹
❣️❣️❣️ Galiba öyleyim civcivim. 1 hafta sonra hcg bakacağım. O zamana kadar evde artış bakacağım aksilik olmazsa

ben de bu şekilde awox lâ öğrendim kolay kolay yanıltmaz ertesi gün hCG 44 çıkmıştı sağlıkla gelsin bebişiniz inşallah ✨✨🧿
Sancı oldu mu? Reglinin 2-3 katı gibi geliyor bana. Neden tutulmuşum gibi hissettiğimi anlamıyorum. Var mı fikriniz

Selonghi beni hatırladın mı diğer forumdan 😅 bugün kan testi verdim ve sonuç pozitif hcg 58 şu an çok küçük 🥹 senin testlerine gelince de hemen hemen benimkiyle aynı ben her sabah tekrarladım bugün koyu bir çizgi gördüm beklenen adet tarihime üç gün var yani Avox kesinlikle ama kesinlikle doğru sonuç veriyor emin olabilirsin
O orguseverkiz sen haber vermeden beta mı verdinnn bize 😂 Aşk olsun yaa. Senden haber beklerken ben kendim haber oldum

Sancı oldu mu? Reglinin 2-3 katı gibi geliyor bana. Neden tutulmuşum gibi hissettiğimi anlamıyorum. Var mı fikriniz
Evet canım yürürken bile ağrım vardı regl olacak gibi ama en kısa zamanda kan vermeni tavsiye ederim herkesin acı eşiği farklı allah korusun dış gebelikte de ağrı çok oluyormuş o yüzden ihmal etme 3 kere verince düzenli artış varsa bi daha istemeyip kese görmeye çağırıyorlar zaten.

Kuzum ben gördüm yaaa ay awox yanlış çıkarmaz 🙏🏼
Umarım ya. Sancılarım panikletiyor beni şu an. Yerleşme ağrısı hafif olurmuş. Benimki fazla gibi. Hayrolsun inşallah

Gerçekten mi kız benim test yapasım yok eşime dedim test alır mısın diye boş ver üzülüyon sonra dedi
Yapmasan da acil durum için bulundur. Tyden 5’li ya da 10’lu awoxlar uygun.

Tamam ama sancılarım geçmiyor ya. Yerleşmeyse bu kadar uzun sürer mi hiç yaşadın mı ilkte?
yok yavrum ben ilkinde hiç bir şey hissetmedim aklımda kalan göğüs ağrım ve her an regli olucam gibi sürekli wc gitmiş olmam :D

ama herkesin farklı oluyor iş yerinde arkadasımın mesela dah öğrenmeden önce sağ kasığı ağrıyordu hep.

yok yavrum ben ilkinde hiç bir şey hissetmedim aklımda kalan göğüs ağrım ve her an regli olucam gibi sürekli wc gitmiş olmam :D

ama herkesin farklı oluyor iş yerinde arkadasımın mesela dah öğrenmeden önce sağ kasığı ağrıyordu hep.
Sağdan mı yumurtladım ben de? 2 aydır soldu, bu kez sağ. Gebelik haberi aldım. Farkediyor mu insanda bu acaba.

Eklentiler

• IMG_2500.webp
    IMG_2500.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_2498.webp
    IMG_2498.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 27
Back
X