- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
SusmayanKalem ın soyledıklerını duymamostım ama E elazar .
Bızı aydıtlatsa fena olmaz.
Yoksa bılen bırıne soralım.
Dayım hoca benim o anlatmıştı :)) Ama bilen birine sorun bence
Kesınlıkleee..dene ne kaybedersin ki, isine yarar belki
İşin garıp tarafı bende duymadım.oyle yapicam cunku ben hic boyle seyler duymamistim
İşin garıp tarafı bende duymadım.
Soralım bılen bırıne..
Hıc kıtaplarda da soyle guner okuyun yazmıo k.
AsiNaz kader arkadasım ıyı yaptın.
Anlata analata bari içimizde tutmayalım degıl mı ama..
Seni anladığımı yazdıklarımdan zaten anlamışssındır.
Belki sen benden önce işe başlarsın..
haha ben 2010 mezunu degilim yalnizz siz mezun olurken ben yeni baslamistim bu yolda yurumeye
Aa buaradaSusmayanKalem kuzenımde pdr dıordu sonu edebıyat bolumu oldu..
Allah gonlune gore vrsın.
Sıkı tut
Hoşgördümson durumum
Ben Ben severim moru.
Mor aşkına
Hayırlısı ile ilgili beraber başlayalım ya
Daha çeyiz yapacağım
aynı dertten 1 kilo,2008 dede ben mezun oldum işletmeden,aynı depresyonları falan geçirdim ,kaç tane vesikalık foto vermişsem artık okadar bıktım 24 tane daha çektirdim bunlar bitince bidaha iş aramıycam dedım aramadımda ,işin okumayla alakası yok arkadaş lise mezunu babası bir ankaraya gitti bankada işe başlattı kardeşi dahil,orda püf noktayı yazdım bir bakan ,millet vekili dayın alan olcak bu yani
vallaha zorlamayı falan bıraktım artık belli zaman sonra insan yılıyor takmıyor çevreyi ,mesela hala çalışmıyonmu sözüne evde kadrolu işe başladım diyorum napayım Allah nasip etmemiş demek ki ,her işte hayır vardır diyenlerdenim ,bundan sonra iş beni bulsun okadar başvuru yaptım :)))))Bende seninle aynı fikirdeyim kader arkadaşım.
Sorsam nasıl işe girdin diye bileginin hakkıyla der kesin.
Biz yinede pes etmeyip sansimizi zorluyoruz işte :).
vallaha zorlamayı falan bıraktım artık belli zaman sonra insan yılıyor takmıyor çevreyi ,mesela hala çalışmıyonmu sözüne evde kadrolu işe başladım diyorum napayım Allah nasip etmemiş demek ki ,her işte hayır vardır diyenlerdenim ,bundan sonra iş beni bulsun okadar başvuru yaptım :)))))
kadın olmak eksi değil artı bence , yeterkı sız kendınıze guvenın ve ıyı ıfade edın, ben hıc ıssız kalmadım ve son 7 yıldır kendı meslegımı yapıyorum ....Iyı hoş guzel.. Ben zaten soyledıklerınızın cogunu yaptım. Bu sene kpss duz memurluk ıcın tercıhlerı beklıyorum.
Ama lutfen sunuda unutmayın gunumuz Turkıyesınde helekı kadınsanız ıs bulmya eksılerde baslıyorsunuz.
Olur. başladınız mı ? başlamadıysanız ben bir anneme filan sorayım tam nasıl yapılıyor yarın size anlatırım
kadın olmak eksi değil artı bence , yeterkı sız kendınıze guvenın ve ıyı ıfade edın, ben hıc ıssız kalmadım ve son 7 yıldır kendı meslegımı yapıyorum ....
ama sekreterlıkten tutunda danısmanlıga kadar bırcok ıs yaptım ve bırcok gorusmeye gıttım...
Kız fazla yeme dokunur falan mazallahhh.
Tamam anlaşıldı mor sevmeyen yok.
Kuralım bı Mor İŞSİZLER KLUBÜÜÜ
Ben mora uyum sagladim bile ...
Aboww ne çeyiziii dugun mu war yakındaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?