Ahh ahh!
Konuyu takip ettim ve baştan sona kadar okudum. Dert ortağı olmaya geldim. :)
Ben de uzun zamandır işsizim, hatta şöyle söyleyeyim: önlisans gıda bölümünden 2010 yılında mezun oldum
O zamandan bu zamana çeşitli yerlerde çalıştım tabi ama devamlı olamadı. Kendi mesleğimi yapmayı çok istedim ama o da olamadı. Gıda Teknikeri olarak başladığım bir iş yerinde ön muhasebe ve sekreterlik de yaptım. Aldığım ücretin komikliğini hiç söylemeyeyim bile.
Velhasıl kelam, yazacak çok şey var da içim daralıyor.
Şimdi iş arıyorum: sekreterlik, muhasebe, ne gelirse :)
sizin bölümü bence okuması zevkli iş hayatı riskli o yüzden en hayırlısı sizin olsun . bide akraba değil ya Akbaba o yüzden bir iki yırtıcı hayvan sürü takılma da onlara
sizin bölümü bence okuması zevkli iş hayatı riskli o yüzden en hayırlısı sizin olsun . bide akraba değil ya Akbaba o yüzden bir iki yırtıcı hayvan sürü takılma da onlara
bilmem lisedeyken kimyayı çok severdim çok kolay gelirdi hani o yılda 1 girdiğimiz laboratuvar geyiği filan ama bir kere çalışan bir arkadaşımdan dinledim yok ben almayayım yaniHaklısın arkadaşım ama bazen oluyor kı kafana takıyorsun işte..
Okumasıda aslında zordur
canim ya ben okurken zevk aliyordum, pratiktede guzel ama soyle birsey var. Lab'da calisinca hic ustumu basimi şık bir sekilde giyemiyordumama insan ona bile razi
simdiki aklim olsa daha cok ekonomi tarzinda bolumlere yonelirdim ...
ama olsun isi bulunca pozisyonda degismeler olabiliyor risk de oyle abartilcak birsey yok, bulundugun sektore bagli
Madurz da maduruzzzz dıye bı şarkı soyleyesım geldıhehe ben de severim madurlarada yakisan bir renk sankimmm
bilmem lisedeyken kimyayı çok severdim çok kolay gelirdi hani o yılda 1 girdiğimiz laboratuvar geyiği filan ama bir kere çalışan bir arkadaşımdan dinledim yok ben almayayım yanizaten 11. sınıfta eşit ağırlık sınıfına geçtim
Benim arkadaşımda siz gibi olacağından bahsediyordu . Stajyer ken filan kesinlikle eline ş vermiyorlardı . Akıbetini bilmiyorum ama ünide belki oda bölüm değiştirir :))
bende pdr sosyal hizmet düşünüyorum bakalım
Madurz da maduruzzzz dıye bı şarkı soyleyesım geldı
bilmem lisedeyken kimyayı çok severdim çok kolay gelirdi hani o yılda 1 girdiğimiz laboratuvar geyiği filan ama bir kere çalışan bir arkadaşımdan dinledim yok ben almayayım yanizaten 11. sınıfta eşit ağırlık sınıfına geçtim
Benim arkadaşımda siz gibi olacağından bahsediyordu . Stajyer ken filan kesinlikle eline ş vermiyorlardı . Akıbetini bilmiyorum ama ünide belki oda bölüm değiştirir :))
bende pdr sosyal hizmet düşünüyorum bakalım
Hıc acma mevzuyuuu ıcımdem soyleyımmmmsessiz soyle annen duymasin yoksa kadincagiz iyice korkacak
Pdr dn vazgecme bence.
Bızım alanda okumak kısmen sıkıntı.
Çalışmak gordugun gıbı ımkansız gıbı bısey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?