Profesyonel iş arayıcısı oldum resmen :(

Kadın olmak sıkıntı.
Ataerkıl bı toplumda yasamanın sorunları bıtmıyor kı.
Ne kadar genclık okumus olsada kafa yapısı asla degısmıyor.

Neden gidemiyorsunuz anlayamadim ben pek. Ne guzel yurt disina acilma ihtimaliniz var, keske degerlendirebilseniz. Sizin icin cok guzel olur

Bilimsel araştırma projesi ödeneği alıyorum çünkü ve düzenli olarak denetlemeler yapılıyor, sosyal bir bölüm değil ki çalışmaları herhangi bir yerden yürütebileyim, bu yüzden ancak doktora bitince gidebileceğim

Cevrem sayesınde ucretlı ogretmenlık yaptım.
Mumessıl olmayı da denedım ama benım sansımamııdır nedır kıl doktorlar yuzunden altı ay dayanabıldım.
Kadınsan süs bıtkısı yerıne konuyorsun.
Okumusun ne onlara.
Bı tanıdıgın deterjan urettıgını duydum.
Yardıma gıtcem,gel çay yaparsın demez mı bana..

Cevrem sayesınde ucretlı ogretmenlık yaptım.
Mumessıl olmayı da denedım ama benım sansımamııdır nedır kıl doktorlar yuzunden altı ay dayanabıldım.
Kadınsan süs bıtkısı yerıne konuyorsun.
Okumusun ne onlara.
Bı tanıdıgın deterjan urettıgını duydum.
Yardıma gıtcem,gel çay yaparsın demez mı bana..

Bende isvicreye girmek istiyorum oranin maasida kosullarida cok iyi ama guzel bir deneyim lazim. InsaAllah yurt disina acilabilirsiniz.

Sonuç :
Ya bu dıyardan gıtmek
Yada bu deveyı gutmek...
Atalar bılıyor ısı.

Nasil bunu soylebiliyor ya. Ne sinir bozucu insanlar var. Keske yardimci olabilsem size ama kelin ilaci olsa kendine surer.

Bende isvicreye girmek istiyorum oranin maasida kosullarida cok iyi ama guzel bir deneyim lazim. InsaAllah yurt disina acilabilirsiniz.

Bu bana bağlı yazdığım gibi, doktora bitene kadar sıkacağım dişimi baktım ki hayat yok ki olmayacağını zaten gördüm, bağlasan durmam artık. Ben kendi memleketime bir hayrım olsun diye düşündüğüm için büyük bir istekle burada kaldım ama şartlar gitgide ağırlaştı, ödenekler düştü hatta laboratuvar kullanımı bile saate bağlandı, olacak gibi değil. Nedir yani bir inat uğruna kendimi burada çürümeye mi bırakayım? Olmuyor işte aklın yolu bir. Umarım sen de isteğine ulaşırsın.

Nasil bunu soylebiliyor ya. Ne sinir bozucu insanlar var. Keske yardimci olabilsem size ama kelin ilaci olsa kendine surer.
Kendı adıma konusayım.
Buraada bı takım seylerı palasabılmek bıle ıyı geldı bana.
Bırbırımıze destek olmak tek merhem gıbı duruyor :)

Ya gercekten Turkiye'de isler bu kadar zor mu? Benim ailemde Turkiye'ye basvur diyor. Biraz daha yabanci dilimi gelistirmem gerek. Oyle yap orda calis diyorlar. Ama ne yalan soyleyeyim, icime sinmiyor donmek.

Bıan once dotroranı tamamla ve gıt.
Bu kadar emegın heba mı olsun yanı.
Hele o ödenek mevzu unıversıtelerde ıcler acısı.

Ya gercekten Turkiye'de isler bu kadar zor mu? Benim ailemde Turkiye'ye basvur diyor. Biraz daha yabanci dilimi gelistirmem gerek. Oyle yap orda calis diyorlar. Ama ne yalan soyleyeyim, icime sinmiyor donmek.
Belkı senın şansın bze benzemez ama zaman ıyıye gıtmıyor.
Ozel sektor köklu degılse kıvranıyor resmen.
Ekonomık krız kapıda olabılır dıyorlar ama bence tam gobegındyız.

Kesinlikle dönme, ne yap ne et dönme... Hele yabancı dil geliştirmek mi hahayt
Bak şöyle oluyor, 10 işin 9unda en azından iyi derecede ingilizce istiyorlar sonra işe başlıyorsun bir bakıyorsun ki aradan 1 sene geçmiş tek kelime ingilizce konuşmamışsın Bu çok fazla sektör için geçerli, yurt dışı bağlantısı olan firmalar zaten son mülakatı ingilizce yapıyorlar ve sağlam yabancı dil bilgisi istemeleri çok normal ama yurt dışı bağlantısı olmayan firmaların yabancı dil talebine anlam verebilmiş değilim.Maaş konusunda artısı olsa neyse

Bıan once dotroranı tamamla ve gıt.
Bu kadar emegın heba mı olsun yanı.
Hele o ödenek mevzu unıversıtelerde ıcler acısı.

Birsey soyleyeyim mi... herseyden once kendi duzenini dusun. Ok ben de ulkemi cok seviyorum ama ne demisler dogdugum yer degil doydugum yer. Eger yurt disinda guzel imkanlaraa sahip olacaksan git arkadasim git hem de arkana bakmadan git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…