Aminnnnnnnnnnnnnnn....AMIINNNNNNNN
Allah bizi mutlu etcek, kendi alanlarimzda ya da daha guzel kademelerde, bol ve helal kazancli isler nasip etsin (aminnn)
Allah her seyi en uygun zamanda verir. Illa alaninizda zorlamayin... ben cok onyargiliydim, ama su an cok sukur astim. Ne zaman astim bol dua ettim bu ise kavustum Allah elimden almasin. Herkes gider emek harcadigimiz ama insanin alin teri cok baska o kalir elinde.
Evet oylede iste insan ariyorda ariyor. Ben kendi alanim disindaki islere bile baktim ama adamlar tecrubeniz yok bu alanda ya da egitiminiz bu alanda degil.
Ne buldu isen ona gireceksin oyle oyle piseceksin bi yandan da sinavlara hazirlanacaksin
Ah canin alsalar gircem o islere. Bir kapi acilir insaAllah hayirlisiyla tez zamanda.
Bir sure sonra gorusmelere gitmek bi is gibi gelir bilirim.. Ben umidi kesmistim cok zor gunler gecirdim. Bol bol dua et bi yandan..
Ben bir yildir oyleyim iste dualar dualar. bakalim neler gelcek basima ...
Insallah cok guzel bi isin olur..
Ankarada sadece mumessillik yapabilirsin. Gebze, kocaeli, istanbul gibi yerlerde sanayinin oldugu yerlerde sansini denemelisin. Ilac firmalarina ozgecmisini gondermeyi deneyebilirsin. Boya ya da plastik uzerine calisan firmalari da dusunebilirsin ancak kimyagerler icin Ankara pek is bulunabilecek bir sehir degil.
Kızlar, ben bir de Medisinal Kimya Doktorası yapıyorum, bir çok yabancı dil biliyorum ve hem Kimya hem ilaç sektöründe muazzam bir deneyimim var buna rağmen aradığım işi bulamadımYurtdışındna gelen teklifler var aksi gibi ama Doktoradan dolayı gidemiyorum.
Ben de maalesef overqualified durumundan muzdaribim ve ülkemizde eğitim ve deneyimden çok istenilecek maaş konusu gündemde olduğundan sanırım problem yaşıyoruz. Yani üniversite bitirdim bir de yüksek lisans yapayım yetmedi doktora yapayım kendimi geliştireyim hede hödö bu ülkede negatif etki yaratıyor, deneyimlerimden bunu gördüm. Sanırım akademisyenliğe geri döneceğim.
Ya sizler boyle diyorsaniz ya ben iyice tirsiyorum Turkiye'den ...
Kadın olmak sıkıntı.
Ataerkıl bı toplumda yasamanın sorunları bıtmıyor kı.
Ne kadar genclık okumus olsada kafa yapısı asla degısmıyor.
E elazarKilicBaligi kocamannnnn opuyorum sızı.
Bu zor zamanımda dert ortagım oldugunuz..
Yanımda olsanız sıkı sıkı sarılırdım bende..
bi de şu iş var beğenmiyorsunuz muhabbeti içimi bayıyor artık benim.
uyduruk dershaneler lise mezunu halkla ilişkiler elemanı arıyor, halkla ilişkiler dedikleri de işte telefona bakacak, satış yapacak vs. başvuruyorum adamlar özgeçmişimi bile görüntülemiyor.
çağıranlar dalga geçer gibi siz buralarda çalışmışsınız bizdeki iş bu diyorlar, sonra bidaha aramıyorlar.
deneyimsiz arayan 28 yaşını aşmamış istiyor, deneyimli arayan eleman beğenmiyor
diplomaları geçtim, elimde bir dosya dolusu sertifikayla her gün kariyer sitelerini takip etmekten beynim yandı.
zaten bakıyorum aynı ilanlar aylarca yayında kalıyor 10 bin kişi başvurmuş birini de beğenmedin mi be adam, burdaki fake konular gibi fake iş ilanları var sürüyle.
kredi çekip çiğköfteci açıcam sonunda, ona da franchising vermeyecek değiller herhalde
Kızlar, ben bir de Medisinal Kimya Doktorası yapıyorum, bir çok yabancı dil biliyorum ve hem Kimya hem ilaç sektöründe muazzam bir deneyimim var buna rağmen aradığım işi bulamadımYurtdışındna gelen teklifler var aksi gibi ama Doktoradan dolayı gidemiyorum.
Ben de maalesef overqualified durumundan muzdaribim ve ülkemizde eğitim ve deneyimden çok istenilecek maaş konusu gündemde olduğundan sanırım problem yaşıyoruz. Yani üniversite bitirdim bir de yüksek lisans yapayım yetmedi doktora yapayım kendimi geliştireyim hede hödö bu ülkede negatif etki yaratıyor, deneyimlerimden bunu gördüm. Sanırım akademisyenliğe geri döneceğim.
Katılıyorum sana.Ankarada sadece mumessillik yapabilirsin. Gebze, kocaeli, istanbul gibi yerlerde sanayinin oldugu yerlerde sansini denemelisin. Ilac firmalarina ozgecmisini gondermeyi deneyebilirsin. Boya ya da plastik uzerine calisan firmalari da dusunebilirsin ancak kimyagerler icin Ankara pek is bulunabilecek bir sehir degil.
bi de şu iş var beğenmiyorsunuz muhabbeti içimi bayıyor artık benim.
uyduruk dershaneler lise mezunu halkla ilişkiler elemanı arıyor, halkla ilişkiler dedikleri de işte telefona bakacak, satış yapacak vs. başvuruyorum adamlar özgeçmişimi bile görüntülemiyor.
çağıranlar dalga geçer gibi siz buralarda çalışmışsınız bizdeki iş bu diyorlar, sonra bidaha aramıyorlar.
deneyimsiz arayan 28 yaşını aşmamış istiyor, deneyimli arayan eleman beğenmiyor
diplomaları geçtim, elimde bir dosya dolusu sertifikayla her gün kariyer sitelerini takip etmekten beynim yandı.
zaten bakıyorum aynı ilanlar aylarca yayında kalıyor 10 bin kişi başvurmuş birini de beğenmedin mi be adam, burdaki fake konular gibi fake iş ilanları var sürüyle.
kredi çekip çiğköfteci açıcam sonunda, ona da franchising vermeyecek değiller herhalde[/QUO
Hatun sen çiğköfteci aç.
Gelip eleman olacam sana.
Kariyer
Yenıbırıs.com
Iskur
Indeed
Her bırı beyın hucrelerıme tek tek nufuz ettı.
Çiğköftenı yogurması benden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?