Profesyonel iş arayıcısı oldum resmen :(

Birsey soyleyeyim mi... herseyden once kendi duzenini dusun. Ok ben de ulkemi cok seviyorum ama ne demisler dogdugum yer degil doydugum yer. Eger yurt disinda guzel imkanlaraa sahip olacaksan git arkadasim git hem de arkana bakmadan git.

Sonunda olacağı bu zaten

Ne acı degıl mı.
Beyın gocunu yasatan yıne bızım ulkemız..

Sonra da neden bilim insanıyetişmiyor, yetişiyor da kıymet biliyorsunuz çünkü.

Fen-edebıyatları ogretmen yetıstırmek ıcın kullanan bır hukumete sahıbız..

Belkı senın şansın bze benzemez ama zaman ıyıye gıtmıyor.
Ozel sektor köklu degılse kıvranıyor resmen.
Ekonomık krız kapıda olabılır dıyorlar ama bence tam gobegındyız.

Ben kendimi gelistirmek ve kendi ayaklarim uzerimde durmak istedim. Ve simdi hersey cok zorlasti ve artik oyle bir noktadayim ki tek care belkide evlenmem yoksa bu gidisle birsey yapamayacagim. Ki hayatta boyle dusuncelere sahip bir insan degildim ama artik dusunuyorum yani bunlari resmen. Ne kadar dustum

Ya benim gorustugum firmalarda yabanci dil sart. Cunku yurt disiyla iletisim halinde. Mecburi yani. Zaten Turkiye'de calismaya kafam yatsa anca buyuk firmalar icin olur yoksa yapamam otekilerinde. Bu dedigim firmalarda yabanci dilin maas konusunda artisi var iste. o YUZDEN takildim o noktada canim. Hem yabanci dil benimde icinde iyi olur. Bana artisi var yine kisisel olarak.

yALNIZ yabanci dili her sirketin sart gormesi artik moda gibi birsey. Adamlar ingilizceye ihtiyac duymazlar yabanci dil kesin olmali diyorlar. Yaw senin capin ne hacmin ne ? Full ingilizceyi napcan? Yurt disinda iletisimin yok, anca iste maasda 2000 sadece.

Sonunda olacağı bu zaten

Sonra da neden bilim insanıyetişmiyor, yetişiyor da kıymet biliyorsunuz çünkü.
Aman kim ne derse desin. Nerde kosullar iyiyse gideceksin canim, hayat zor, kosullar zor, imkanlar kisitli. Niye kendini feda edeceksin ki baskalari icin, ya da icinde barinmakta zorlandigin bir ulke icin. Kiymetin bilinmiyorsa arkana bakmadan gideceksin, bu kadar net aslinda.

BenCapriS

Ne yalan soyleyeyim artik dusunmuyor degilim saka bir yana beni mutlu etcek bir insanla tanissam fena olmaz tabi

Yok ya simdi is bulamadim diye oneme cikan ilk adamla evlencek degilim o kadar dusmedim canim cok sukur.

Evet ingilizce artik sart kardesim olmazsa olmaz gibi birsey yani. Ben de senelerdir pek pratik yapmadim bayagi seviyem dustu zaten cok iyi degildim ortaydim smdi ......

Keske ingilizceye cok daha fazla agirlik verseymisim diyorum, kiziyorum kendime

E elazar bılemıyorsun kı işte.
Vaktınde duzgun bı ogut verenınde yoksa kendı basına artık napabılırsen.
Herkes kendını kurtarma pesınde.
Ingılızceye devam o halde.
Kocaya ara :)))..

Tatlim ne demek, bende rahatladim. Icime ata ata bir hal oldum. Ayni dili konusuyoruz resmen, beni cevremden pek anlayan yok.
Al benden de o kadar.
Arkadaslar desen kendı dertlerınde.
Akraba desen akbaba gıbıler resmen nerde eksık tarafın oradan yuruyorlar ustune.
Sartlar zaten ortada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…