Profesyonel iş arayıcısı oldum resmen :(

Meslektaşmışız.İstanbulda okudum, bu yıl mezun olup ailemin yanina geldim. Sanayi bölgesi diye şansımin açık olacagı soylendi hep şansımı denemek istedim. Yaklaşık 4 aydir yüzlerce yere cv attim gorusmeye çağıran olmadı. Dediğiniz gibi biz iki yillik arıyoruz aslında cevabı da cabasi tabi. 6 yıl cok büyük bir sure. Su kadar zamanda bile bazen umutsuzluga dusuyorsam sizi cok iyi anlıyorum. Umarim kısmetimiz olan işleri bulabiliriz. Ankarada sanayi durumu nedir bilmiyorum ama imkaniniz varsa Kocaeli Gebze tarafına tasinsaniz sansiniz daha fazla olabilir sanki.

Şans hepımıze gulsun artık..
6Yıl boyunce hıc calısmadım degıl.
Dikiş tutmadı.
Kendı alanımda zaten sıkıntı meslektaş .
Ankara memur şehrı.
İşler bıraz zor ılerllıyor.
Sanayı bolgelerı sehre uzak,zaten onlarda alma taraftarı degıl.
Ikı yıllıkları almak daha cazıp gelıyor.

Umudumuzu yıtırmeyelım.

ya gercekten @son__sardunyalar kocaeliyi denesene. Orda imkan daha fazla. Bu arada linkedin, viadeo gibi profesyonel aglarda hesabin var mi? Isine yarayabilir belki

ya gercekten @son__sardunyalar kocaeliyi denesene. Orda imkan daha fazla. Bu arada linkedin, viadeo gibi s

E elazar KilicBaligi fırsatları degerlendırmek sanırım en dogru.
Vazgecmek yok kıtapta..
Olmadı yaprak sarması sardım onları satarım artık. napımmm

var ya kizlar ben biraz once gaza geldim aksam aksam yine is ilanlarina baktim. novartisin is ilanlarina baktim biraz once off yaaa. hep 2-3 yillik ariyolar. basvuruyorum almiyorlar giciklar. bir kac ilan daha yayinlamislar. basvurucam bakalim neler olcak. bir de birinin benimle iletiseme girmesini bekledim bir haftadir. hala ses yok tekrar gorustugum kisiyi aricam niye bu rehberim olcak kisi beni aramadi hala dicem. (is konusunda rehberim olcakmisda). oyle bir secenek sundular bize. insaAllah isime yarar yaa

N
Neden olmasın kı.
Guzel haberler beklıyorum senden hadı bakalım.
Bende ındeed e bakım bı

Sözüm söz
Hadi inşallah o zamana kalmaz iyi birer is buluruz hepimiz

kizlar yemin ediyorum su an boyle konusmak o kadar iyi geliyor ki
her ne kadar birazdan tekrar bunalima girecek ve uyuyana kadar turlu turlu seyler dusunup canim sklcaksada su an kafam guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…