- Konu Sahibi homesweethome3
-
yedirmemiş heralde ki, hala böyle saçma sapan şeylerle konu açıyoHatırladım o konuyu
Zaten o lafları yedirmediyse buna o adam ondada biraz arıza var demektir.
Bence bunlar aynı kişiyedirmemiş heralde ki, hala böyle saçma sapan şeylerle konu açıyo
sen önceki konunda adama adi şerefsiz demiştin o bi profil fotosunu değiştirmiş çokmu. o lafın üzerine seni nasıl affetti. o konuyuda açıp gittin, lütfedip bi daha cevap yazmadın.sen bizle dalga geçiyosun, bizde sazan gibi atlayıp her konuna yorum yapıyoruzçok sinir oldum sen gerçek değilsin incelenmelisin
Çok bilmiş tayfa hemen kızın ilişkisi hakkında iğneliyici yorumlarını eksitmemiş bakıyorum daSize yanlış gelebilir ama böyle ilişkiler var ve saygı duymak zorundasınız.
Yorumuma gelirsek bence sende değiştir resmini kendi resmini koy..neden diye sorarsa sen değiştirdin dersin.
çok bilmişmi? diğer konularını bilerek çok bilmişlik yapıyoruz bi tane normal konusu yok. bi önceki konusunda nişanlısına adi şerefs.z demiş, sabah erken kalkıp mesajına cevap vermedi diyeydi heralde. gerçekten ortada bi nişanlı varsa bu hakaretlere triplere nasıl dayanıyo bilmem.Çok bilmiş tayfa hemen kızın ilişkisi hakkında iğneliyici yorumlarını eksitmemiş bakıyorum daSize yanlış gelebilir ama böyle ilişkiler var ve saygı duymak zorundasınız.
Yorumuma gelirsek bence sende değiştir resmini kendi resmini koy..neden diye sorarsa sen değiştirdin dersin.
biri gidiyo biri geliyo bizi sınamak içinBence bunlar aynı kişi
Linda
Kübra
Lorena vardı birde hepsi arızalıydı
yorumları okuyarak baya eğleniyo bizle. buna biz sebep oluyoruz yorum yaparak amaAynen abuk subuk konular açıp açıp yok oluyor. Nişanlısı için çirkin çevremdekilerle nasıl tanıştıracağım diye de konu açmıştı. Dalga geçiyor bizimle bence. Ya da eğer gerçekse bunlar çok ciddi anlamda kişilik sorunları var.
biri gidiyo biri geliyo bizi sınamak için
yorumları okuyarak baya eğleniyo bizle. buna biz sebep oluyoruz yorum yaparak ama
ve boyle bı omuru bırlıkte gecırebılecegınızı dusunuyorsunuz ?Bu sefer bi değişiklik yapıp nişanlı kelimesini en sona attım :) nişanlım işyerinde resim çekilmiş bikaç tane tamam güzel akşam üzeri bana sordu whatsap ve facebookta profil yapabilirmiyim diye bende hayır dedim ikimizin resmi vardı bu arada,neyse aradan bikaç saat geçti fotoyu koyabilirmiyim dedi bende tabiki dedim önce whatsaptan değiştirdi sonra facebooktan twitterdan böyle anlaşmamıştık profil değil ben sadece ekliceğini düşündüm dedim ne farkederki dedi ağustostan beri ikimizin resmi vardı nerden çıktıki bu şimdi çok sinir oldum napsamda intikam alsam diye düşünüyorum
Çok fazla her şeyi takmayan mi? Ben canımdan çok sevdiğim adami toprağa vermiş insanim. Dünyada yaşadığım en güzel 2 yıldan sonra gömdüğüm sandığım acıyla evlenip kimi zamanlar ruhumun öldüğünü hissetmis insanim. Şu an ağlıyorum. Belki patlayacak yer ariyodum senin konun denk geldi. Bak sana ufak bi tecrübe anlatıyorum. Hayatımda kirpiklerine kadar hayran olduğum, o kirpiklere rüzgar değse benim içimin üşüdüğü bi adam vardı. 2010 yılına girerken yılbaşı gecesi dışarı çıkmak istedi arkadaşlarıyla. Pek huyu değildi ama bu sefer çıkmak istedi. Çıkma dedim. Geç dönmem merak etme gece 12 de büyü bozulur araba balkabagi olur zaten 11 gibi dönerim dedi güldü. Gerçekten 11 gibi dönerken evlerinin sokağında sarhoşun biri çarpmış. Düşünebiliyomusun. Gencecik daha. Sporcuydu çok güçlü bünyesi vardı. Ama hastaneye bile yetisememis. Ben tabi haberim yok gece triplerdeyim. Sabaha kadar bin tane mesaj atmışımdir. Aradım açan olmadi. En sonunda telefon kapandı. Ablasını aradım. O anlattı. Beyimden değil sadece kalbimden, gözümden, kulağımdan vuruldum. Sana ne ben tarif edebilirim o anı ne de sen anlayabilirsin. Oracıkta bitti gitti herşey. Bi düşün bi an düşün. Kocaman bi hiç oldu her şey. Dinletecegim şarkılar vardı, tam gece yarısı arayınca söylemek için çok güzel sözler vardi aklımda. Doğum günü 7 ocakti. Bir hafta kalmıştı hediyesini almıştım. Görse kim bilir ne kadar sevinecekti. Ailem erkek arkadaşa tahammül edecek bi yapıda değildi. Dişimi sıka sıka ağladım ben geceleri. Eşimi çok geçmeden tanıdım. Sığınmak istedim belki bilmiyorum. Allah bana iki erkek çocuk verdi. İkisinde de hep onun ismi aklıma geldi ama yapmadım. Eşime haksızlık olacak diye sürekli aklımda olacak her seslendiğimde diye. Yine unutmuş değilim ama böyle konular açılınca içime öküz oturuyo resmen. Ya sevdiğin insan yanında daha ne istiyosun. Bırak çocukca şeyleri yok resimmis yok profilmis. Allah korusun yarın yanında olmazsa görürsün o zaman. Ben hep aynı pişmanligi yaşadım. Keşke fırsatim varken bi kez daha sevdiğimi söyleseydim dedim. Ben onu üzmedim hiç o da beni üzmedi ama hep keşke daha mutlu etseydim dedim.
Arkadaşım kıymetini bil. Şükret nefes aldığınız her gün için. Ben artık daha da bişi demiyorum.
Ezik ezik özgüvensiz derken?? İkisinin beraber resmini koymasını istemesi eziklik mi oluyor pardon anlayamadım... Ayrıca evet çok saygılıyım mesela en azından yüz yüze olsam karşımdakine söyleyemeyeceğim cümleleri burada yazmıyorumÇok bilmiş ? Siz çok mu saygılısınız ? Konu sahibinin açtığı diğer konuları biliyor musunuz peki?? böyle ezik ezik özgüvensiz bir kadın görmeye tahammülüm yok neyine saygı ? nişanlısına ağzına geleni söyleyen. yolda şerefsiz diyen, çirkin diyen, hakaret eden bir kadının neyine saygı ?
Önceki konularını bilmiyorum bakmadım da. Bu konuya göre yorum yaptım.çok bilmişmi? diğer konularını bilerek çok bilmişlik yapıyoruz bi tane normal konusu yok. bi önceki konusunda nişanlısına adi şerefs.z demiş, sabah erken kalkıp mesajına cevap vermedi diyeydi heralde. gerçekten ortada bi nişanlı varsa bu hakaretlere triplere nasıl dayanıyo bilmem.
bide yapılan yorumlara cevapta vermiyo konuyu açıp kayboluyo, sonra yeni konuyla geliyo. bu yüzden inandırıcı gelmiyo bana. hayret bu konuda baya cevap vermiş
whatsap ve facebookta profil yapabilirmiyim diye bende hayır dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?