Profil resmini değiştiren nişanlı

Aynen abuk subuk konular açıp açıp yok oluyor. Nişanlısı için çirkin çevremdekilerle nasıl tanıştıracağım diye de konu açmıştı. Dalga geçiyor bizimle bence. Ya da eğer gerçekse bunlar çok ciddi anlamda kişilik sorunları var.

Çok bilmiş tayfa hemen kızın ilişkisi hakkında iğneliyici yorumlarını eksitmemiş bakıyorum da Size yanlış gelebilir ama böyle ilişkiler var ve saygı duymak zorundasınız.
Yorumuma gelirsek bence sende değiştir resmini kendi resmini koy..neden diye sorarsa sen değiştirdin dersin.

Çok bilmiş ? Siz çok mu saygılısınız ? Konu sahibinin açtığı diğer konuları biliyor musunuz peki?? böyle ezik ezik özgüvensiz bir kadın görmeye tahammülüm yok neyine saygı ? nişanlısına ağzına geleni söyleyen. yolda şerefsiz diyen, çirkin diyen, hakaret eden bir kadının neyine saygı ?

çok bilmişmi? diğer konularını bilerek çok bilmişlik yapıyoruz bi tane normal konusu yok. bi önceki konusunda nişanlısına adi şerefs.z demiş, sabah erken kalkıp mesajına cevap vermedi diyeydi heralde. gerçekten ortada bi nişanlı varsa bu hakaretlere triplere nasıl dayanıyo bilmem.
bide yapılan yorumlara cevapta vermiyo konuyu açıp kayboluyo, sonra yeni konuyla geliyo. bu yüzden inandırıcı gelmiyo bana. hayret bu konuda baya cevap vermiş

Bence bunlar aynı kişi
Linda
Kübra
Lorena vardı birde hepsi arızalıydı
biri gidiyo biri geliyo bizi sınamak için

yorumları okuyarak baya eğleniyo bizle. buna biz sebep oluyoruz yorum yaparak ama

ve boyle bı omuru bırlıkte gecırebılecegınızı dusunuyorsunuz ?
ohooo
bu gıdısle sadece resım degıl nısanlısını da degıstırecek
bukadar basıt seylerı dusunup takılı kalmayın yahu
hayretli kucuk bı edıt : yınemı fake cıktı yahu

intikammmı aslında adam bişey yapmamış nasıl bir ilişkiniz var bilemem ama değişikmiş ee sizde kendi fotolrnızı koyun kendi profllrnze intikam alın

biten şeyler değil yarım kalan şeyler daha çok acı verir derler...sanırım sen o acıyı yaşamışsın...
Allah seni çocuklarınla , eşinle çok mutlu etsin hayırlısıyla

Ezik ezik özgüvensiz derken?? İkisinin beraber resmini koymasını istemesi eziklik mi oluyor pardon anlayamadım... Ayrıca evet çok saygılıyım mesela en azından yüz yüze olsam karşımdakine söyleyemeyeceğim cümleleri burada yazmıyorum Önceki konularını bilmiyorum bu konusuna göre yorum yapıyorum ayrıca.

Önceki konularını bilmiyorum bakmadım da. Bu konuya göre yorum yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…