Profil resmini değiştiren nişanlı

Senin profillerinde ne var bu arada?

şöyle düşündüm şimdi o benim bütün resimlerimi biliyo,yarın ondan habersiz bi arkadaşımla buluşsam yeni fotolar çekilsem akşamda bi anda koysam nerdeydin kimleydin diyip merak etse falan

İş nişan atmaya gitmesinde iyi düşünün derim.

Böyle daha resmiymiş sanki profil resminde bişey yapıyoruz töbe töbe..görüntülü aradı açmadım bundan sonra resmiyet nasıl olurmuş görücek

şöyle düşündüm şimdi o benim bütün resimlerimi biliyo,yarın ondan habersiz bi arkadaşımla buluşsam yeni fotolar çekilsem akşamda bi anda koysam nerdeydin kimleydin diyip merak etse falan
Arkadaşım sen bu adamla evlenmeyi düşünüyorsun nişanlın senin ya, böyle oyunlara ne gerek var insan nisanliligin tadını çıkarır sen bu mantıkla evlenirsen bu evlilik uzun sürmez bu kadar psiko kıskançlık olmaz hastalık derecesinde senin ki

Böyle yaparsan 3 gun sonea nişanım bozuldu diye konu açarsın. Çok boğma, her şeye kapris yapma olun biraaz rahat ol.

20 yaşında evlendim 23 yaşındayım suan.. bazen çok erken evlendim evlilik olgunlugunu tasiyormuyum diye sorarım kendime. KK bdv sağolsun benim olgun oldugumu hissetiyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…