- 4 Haziran 2015
- 321
- 653
- 18
- 28
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Nisani at. Boyle adamdan hayir gelmez.Arkadaşlar o kadar kötü biri değilim sadece fazla kıskancım rahatsız oldum napim tepkimi nasıl göstereyim başka
İlk önce profil resmini değiştirebilirmiyim dedi bende hayır dedim aradan bi saat geçti foto ekleyebilirmiyim dedi o kadar uyanıkki soruyu değiştirdi bende tabiki dedim sıcakkanlı bi şekilde öyle eklicek sandım heryerin profili değişti bi anda
Bende ikimiz varız iki farklı zamandaki fotolarımız onun hepsi aynıydıSenin profillerinde ne var bu arada?
aynen.. klavyeyle kesicem kendimiCiddi mi bu konu ya gebercem şuan
Bende ikimiz varız iki farklı zamandaki fotolarımız onun hepsi aynıydı
şöyle düşündüm şimdi o benim bütün resimlerimi biliyo,yarın ondan habersiz bi arkadaşımla buluşsam yeni fotolar çekilsem akşamda bi anda koysam nerdeydin kimleydin diyip merak etse falanSizde tek resminizi koyun intikam almış olursun
şöyle düşündüm şimdi o benim bütün resimlerimi biliyo,yarın ondan habersiz bi arkadaşımla buluşsam yeni fotolar çekilsem akşamda bi anda koysam nerdeydin kimleydin diyip merak etse falan
Lutfen saka yapiyorum de.şöyle düşündüm şimdi o benim bütün resimlerimi biliyo,yarın ondan habersiz bi arkadaşımla buluşsam yeni fotolar çekilsem akşamda bi anda koysam nerdeydin kimleydin diyip merak etse falan
şöyle düşündüm şimdi o benim bütün resimlerimi biliyo,yarın ondan habersiz bi arkadaşımla buluşsam yeni fotolar çekilsem akşamda bi anda koysam nerdeydin kimleydin diyip merak etse falan
Sende kaldır hepsini. Görsün intikam nasıl oluyoBende ikimiz varız iki farklı zamandaki fotolarımız onun hepsi aynıydı
yaşlar kaçşöyle düşündüm şimdi o benim bütün resimlerimi biliyo,yarın ondan habersiz bi arkadaşımla buluşsam yeni fotolar çekilsem akşamda bi anda koysam nerdeydin kimleydin diyip merak etse falan
Arkadaşım sen bu adamla evlenmeyi düşünüyorsun nişanlın senin ya, böyle oyunlara ne gerek var insan nisanliligin tadını çıkarır sen bu mantıkla evlenirsen bu evlilik uzun sürmez bu kadar psiko kıskançlık olmaz hastalık derecesinde senin kişöyle düşündüm şimdi o benim bütün resimlerimi biliyo,yarın ondan habersiz bi arkadaşımla buluşsam yeni fotolar çekilsem akşamda bi anda koysam nerdeydin kimleydin diyip merak etse falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?