Progestab dex ampul

mevyxx

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2023
34
8
6
32
Merhabalar progestan dex ampulü kıramıyorum. Diğer kullandığım ampuller gibi değil çok sert siz nasıl kırdınız kullandınız bu ampulleri elim kesiliyor her defasında

Merhabalar progestan dex ampulü kıramıyorum. Diğer kullandığım ampuller gibi değil çok sert siz nasıl kırdınız kullandınız bu ampulleri elim kesiliyor her defasında
Ben sağlıkçı olmama rağmen ben bile zorlanıyorum gerçekten eşime kırdırıyordum , şırınganın poşetiyle kırmaya çalış öyle yaralanmazsın

Selam kırmızı nokta uzerine pamukla bas kırılıyor

Ben sağlıkçı olmama rağmen ben bile zorlanıyorum gerçekten eşime kırdırıyordum , şırınganın poşetiyle kırmaya çalış öyle yaralanmazsın
Biz mi zorlanıyoruz dedik eşimde çok zor kırıyor o olmadan çok zorlanıyorum hergün de vurduğum için onu kırmak bir işkence oldu ampul komple kırılır diye ayrıca korkuyorum

Bende kullandım 10 hafta. Maalesef işkenceydi her seferinde. Allahtan akşam yaptığım için eşim yaptı hep.

Sizde bel ağrısı ve kasıkta batma yaptımı

Back
X