Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 20. haftamdan beri progestan kullanıyorumgünde 3 kere idi artık tek kullanıyorum bu kapsül şeklinde alttan kullanılanlar var ya onlar dan
progesteron preparatları gebeliğin devamlılığını sağlaması için kullanılıyor ve devamlı uyutuyor
bir ara enjeksiyon şeklinde de kullanmıştım allah'a şükür iyiyiz ama
![]()
Evet cok yan etkisi var canim sersemletiyo bas donmesi falan bnde bi kere erken ictim cok kotu oldm ama simdi hep uyumadan iciyorum rahatca uyuyorum) bende de ayni korkular var hala canim hareketlerini hissetmeye baslayinca rahatlarim insallah sende bir bakmissin dogum gunu gelmis allahin izniyle
Merhaba arkadaslar asilama yaptirdim dr progestan200verdi gunde uc defa. Siz nasil kullandiniz bide tansiyon dusuklugu yapiyomus dogru mu
İşlh hepimznki güzel sonçlarınır bende progeayan 200mg kulanıyorum miğde bulantısı ve sersemlik yapıyor haftaya perşembe regli tarıhım bakalım ne olacak bu aşamada başarılı olmazsa tüp bebek artık benmki progestanı regli günğ bırakıcammı acaba? Doktorum bitecek bu ilaç dedi ama?![]()