Progestan fitil

Derya12344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
673
234
33
Merhaba 8 haftalık hamileyim bu gün kendimi hiç yormadım full yattım ayağa kalktığımda üç damla koyu renk kan gördüm hastanede hemen tüm tetkikler yapıldı hepsi temiz çok şükür ultrasonda da gördük ama doktorum Protestan fitil 30 lı yazdı kanama olursa ağızdan al olmazsa vajinal dedi ben fitil olarak çok zorlanıyorum midem aşırı bulanıyor stres oluyorum bu şekilde olup ağızdan kullanan var mı? Ya da böyle bir durum yaşayanlar nasıl atlattınız çok stres yaptım çok ağladım

Merhaba 8 haftalık hamileyim bu gün kendimi hiç yormadım full yattım ayağa kalktığımda üç damla koyu renk kan gördüm hastanede hemen tüm tetkikler yapıldı hepsi temiz çok şükür ultrasonda da gördük ama doktorum Protestan fitil 30 lı yazdı kanama olursa ağızdan al olmazsa vajinal dedi ben fitil olarak çok zorlanıyorum midem aşırı bulanıyor stres oluyorum bu şekilde olup ağızdan kullanan var mı? Ya da böyle bir durum yaşayanlar nasıl atlattınız çok stres yaptım çok ağladım
Geçmiş olsun öncelikle korkmayın sonuçlarınızı temiz çıkmış. Ben de acile aşırı kasik ağrısı şikayeti ile gitmiştim 6 haftalıkken bana da doktor fitil vermişti ağızdan alınan daha fazla yan etki yapıyor ve etkisi doğru olmuyor diye duymuştum bana ozellikle fitil şeklinde kullanmamı söylemişti. Gece yatmadan yapıp sonra uzansan faydasını görürsün inşallah. Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin

Merhaba 3 aylık hamileyim ben her ay adet görür gibi kanama gördüm progestan kullandım hiç bir sorun olmadı ama hiç ağızdan kullanamadım en etkilisi de vajinal yoldan alınan içiniz rahat olsun hiçbir sıkıntı olmaz

Merhaba 20. Haftadan beri günde 2 kez kullanıyorum bir defa ağızdan aldım beni mahvetti daha sonrasında hep fitil olsrak kullandım yan etkisini görmedim akıntı dışında

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim 🙏🏻 iki hafta önce idrar yolu için fitil kullanmıştım sürekli yapışmıştı çok zorlanmıştım, gün saymıştım resmen 😭
Çok şükür progestan dışı jel gibiymiş fitil olarak kullanabiliyorum 🙏🏻 İnşallah sorunsuz atlatmış olurum

Merhaba 20. Haftadan beri günde 2 kez kullanıyorum bir defa ağızdan aldım beni mahvetti daha sonrasında hep fitil olsrak kullandım yan etkisini görmedim akıntı dışında
Merhaba 27 mayisda akıntı seklind epeceteye kahverengi lekeleme olmustu progesteron fitil verdi doktorum hala devam diyor ve hala kullaniyorum bı zararı olur mu ki anlamadım valla

Back
X