• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan fitil

Derya12344

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
922
281
33
Merhaba 8 haftalık hamileyim bu gün kendimi hiç yormadım full yattım ayağa kalktığımda üç damla koyu renk kan gördüm hastanede hemen tüm tetkikler yapıldı hepsi temiz çok şükür ultrasonda da gördük ama doktorum Protestan fitil 30 lı yazdı kanama olursa ağızdan al olmazsa vajinal dedi ben fitil olarak çok zorlanıyorum midem aşırı bulanıyor stres oluyorum bu şekilde olup ağızdan kullanan var mı? Ya da böyle bir durum yaşayanlar nasıl atlattınız çok stres yaptım çok ağladım

Merhaba 8 haftalık hamileyim bu gün kendimi hiç yormadım full yattım ayağa kalktığımda üç damla koyu renk kan gördüm hastanede hemen tüm tetkikler yapıldı hepsi temiz çok şükür ultrasonda da gördük ama doktorum Protestan fitil 30 lı yazdı kanama olursa ağızdan al olmazsa vajinal dedi ben fitil olarak çok zorlanıyorum midem aşırı bulanıyor stres oluyorum bu şekilde olup ağızdan kullanan var mı? Ya da böyle bir durum yaşayanlar nasıl atlattınız çok stres yaptım çok ağladım
Geçmiş olsun öncelikle korkmayın sonuçlarınızı temiz çıkmış. Ben de acile aşırı kasik ağrısı şikayeti ile gitmiştim 6 haftalıkken bana da doktor fitil vermişti ağızdan alınan daha fazla yan etki yapıyor ve etkisi doğru olmuyor diye duymuştum bana ozellikle fitil şeklinde kullanmamı söylemişti. Gece yatmadan yapıp sonra uzansan faydasını görürsün inşallah. Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin

Merhaba 3 aylık hamileyim ben her ay adet görür gibi kanama gördüm progestan kullandım hiç bir sorun olmadı ama hiç ağızdan kullanamadım en etkilisi de vajinal yoldan alınan içiniz rahat olsun hiçbir sıkıntı olmaz

Merhaba 20. Haftadan beri günde 2 kez kullanıyorum bir defa ağızdan aldım beni mahvetti daha sonrasında hep fitil olsrak kullandım yan etkisini görmedim akıntı dışında

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim 🙏🏻 iki hafta önce idrar yolu için fitil kullanmıştım sürekli yapışmıştı çok zorlanmıştım, gün saymıştım resmen 😭
Çok şükür progestan dışı jel gibiymiş fitil olarak kullanabiliyorum 🙏🏻 İnşallah sorunsuz atlatmış olurum

Merhaba 20. Haftadan beri günde 2 kez kullanıyorum bir defa ağızdan aldım beni mahvetti daha sonrasında hep fitil olsrak kullandım yan etkisini görmedim akıntı dışında
Merhaba 27 mayisda akıntı seklind epeceteye kahverengi lekeleme olmustu progesteron fitil verdi doktorum hala devam diyor ve hala kullaniyorum bı zararı olur mu ki anlamadım valla

Merhaba 3 aylık hamileyim ben her ay adet görür gibi kanama gördüm progestan kullandım hiç bir sorun olmadı ama hiç ağızdan kullanamadım en etkilisi de vajinal yoldan alınan içiniz rahat olsun hiçbir sıkıntı olmaz
Merhaba ben 8 eylülde aşılama oldum 22 Eylül beta 54 24 Eylül 119 26 Eylül 290 çıktı 23 eylülden beri kahverengi sulu kanamam vardı ilk başta akıntıydı sonra kanamaya döndü kahverengi şekilde dünde kırmızı bir şekilde gelmeye başladı progestan kullanıyorum ona rağmen kırmızı kan çok değil ama avuç içi kadar geliyor

Merhaba ben 8 eylülde aşılama oldum 22 Eylül beta 54 24 Eylül 119 26 Eylül 290 çıktı 23 eylülden beri kahverengi sulu kanamam vardı ilk başta akıntıydı sonra kanamaya döndü kahverengi şekilde dünde kırmızı bir şekilde gelmeye başladı progestan kullanıyorum ona rağmen kırmızı kan çok değil ama avuç içi kadar geliyor
Acile gitseydiniz keşke bı progestan hemen kesmiyor zaten de

Canım aynı haftalarda bende aynı şeyi yaşadım hala daha progestanı vajinal olarak kullanıyorum. En başından beri vajinal olarak kullandım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🧿 Ben çok etkili bir ilaç olduğunu düşünüyorum, bebeğin tutunmasını sağlıyor. İlk üç ay da bu durum çok önemli biliyorsun.

Merhaba 27 mayisda akıntı seklind epeceteye kahverengi lekeleme olmustu progesteron fitil verdi doktorum hala devam diyor ve hala kullaniyorum bı zararı olur mu ki anlamadım valla
Sizin de baya uzun sürmüş. Neden acaba? Hamileliği boyunca kullanan hamişler var da. Kanama alanınız mı var?

Bugün gittim ama 4 haftalık olduğu için kese bebek olmadığından yapabilecek bir şeyimiz yok dediler progestanı kanamam olduğu için ağızdan iç dediler bu kadar
Progestan vajinal yoldan alınırsa daha etkili diye biliyorum bende hastanede yatarken alttan al ağızdan kullanma diyorlardı sürekli. Bide beta istemediler mı

Beta 540 ama kanama varken fayda etmeez fitil olarak alırsan dedi o yüzden
Tamam canım bende aşırı kanamam varken aldım hatta hep kanamam geldiğinde aldım onun dışında kullanmadım kanamayı kesti biraktim seni bugün kadın doğum doktoru mu gördü yoksa acil doktoru mu?

Sizin de baya uzun sürmüş. Neden acaba? Hamileliği boyunca kullanan hamişler var da. Kanama alanınız mı var?
Kanama alanı yok olsa doktor derdi detaylıda felan çok şükür birşey çıkmadı ama risk olarak belki devam ediyor bı zararı yokmuş galiba hatta erken doğumu bile ortadan kaldırır görmüş diye okudum

Tamam canım bende aşırı kanamam varken aldım hatta hep kanamam geldiğinde aldım onun dışında kullanmadım kanamayı kesti biraktim seni bugün kadın doğum doktoru mu gördü yoksa acil doktoru mu?
Benim kanamayı kesmiyor işte 23 eylülden beri kanamam var acil doktoru gördü kendi doktoruma yarın gidicem zaten aktif kanama olduğu için bi saat sonra falan o fitil parçalanmış şekilde geri geliyordu

Siz hamileyken mi kanama oldu ben fitili kullanmama rağmen kahverengiden kırmızya döndü bu fayda etmediğine işaret değil midir

kaç mg canım ben 100 mg sabah akşam agızdan aldım diğer türlüsünü yapamadım. Hafif yorgunluk ve bulantı yapıyor ama dayanılmayacak gibi bi etkisi yok 200 mg sa eğer belki fazla yan etkileri olabilir

Back
X