Progestan kullanan ve aşırı baş dönmesi yaşayanlar yardımlarınızı bekliyorum

Diamonds1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
306
101
73
Arkadaşlar hamileliğimin 5.haftasındayım progestan kullanıyorm ve çok fazla baş dönmesi yaşıyorum öyle ki ilacı kullandığımn 3.günü bayıldım hastanede gözümü açtm serum bağlanmış bi şekilde..miğde bulantsı yom denecek kadar az.uyku da yapıyor ama günde 1-2 saat uyuyarak kendime geliyorum şuan sanki bulunduğum yerde yokum narkoz alıp uyanmış gibiyim bu durum başına gelen varmı?? Kulaklarım bile tıkanıyor konuşulanlar derinden geliyor ilacı kullandıktan 1-2 saat sonra oluyor bu durum.tecrübeli olanlardan yorum bekliyorum şimdiden teşekkür ederim ..

Ben de kullanıyorum, arada bir hafif baş dönmem oluyor, halsizlik de çok fazla oluyor. Ama işime ve günlük yaşamıma devam edebiliyorum...

Şu an ben de progestan kullanıyorum düşük tehlikem olduğu için. İlacı içtikten bir süre sonra baş dönmesi sersemlik yapıyor sanki bütün vücudum uyuşuyor konuşurken yavaş konuşmaya başlıyorum. Günde bir tane alıyorum çok şükür ki onu da akşam alıyorum. Etkisi çok uzun sürüyor bende 2 saat falan sürüyor. Bazen öyle kötü oluyorum ki yattığım yerden kalkamıyorum.

Arkadaşlar hamileliğimin 5.haftasındayım progestan kullanıyorm ve çok fazla baş dönmesi yaşıyorum öyle ki ilacı kullandığımn 3.günü bayıldım hastanede gözümü açtm serum bağlanmış bi şekilde..miğde bulantsı yom denecek kadar az.uyku da yapıyor ama günde 1-2 saat uyuyarak kendime geliyorum şuan sanki bulunduğum yerde yokum narkoz alıp uyanmış gibiyim bu durum başına gelen varmı?? Kulaklarım bile tıkanıyor konuşulanlar derinden geliyor ilacı kullandıktan 1-2 saat sonra oluyor bu durum.tecrübeli olanlardan yorum bekliyorum şimdiden teşekkür ederim ..
ayy ben bu ilaci kullandım saat öğlen 12 olmuş gözümü anca acabildjm bir baktım çocuklar evde yok uyanmislsr dışarı çıkmışlar o günden sonra birdaha kullanmadim dedim karnimdaki çocuk dusmesin diye evdeki iki çocuktan olmak istemedim insani kendinden geçiriyor esasında zamanindan cok önce dr gittiginiz için oluyor bunlar kesenin şekli bozuk diye verdi bana o hapi ama netten baktim kese zamanla şeklini alirmıs o ilaci bir iki gün kullandim ben ama bidahako gittigimde kese cok düzgün dedi

Back
X