kızlar bana yardım edin lütfen. adetim geciktiği için doktorumun yazdığı "progestan 200mg" ı 10 gün kullanacaktım. 5 gün oldu içmeye başlayalı. ama ben çok büyük bir hata yapmışım. günde 1 tane içilecekmiş, ben günde 2 tane içtim(( nasıl dikkatimden kaçtı hala anlayamıyorum. nolacak şimdi yaa. yeni farkettim. çocuk da istiyoruz. zararı dokunur mu acaba... yarın doktorumu arayıp sorayım diyorum bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim kızlar.....
canım, hiçbirşey olmaz, ben yeni hamileyim (kaç haftalık olduğum bu cuma saptanacak, ama yaklaşık 5-6 diyeyim) ve doktorum bana günde 2 tane progestan 200 mg verdi hamile olduğumu gördüğü anda. :) bir sonraki kontrole kadar kullanmamı söyledi :) hiçbir zararı olmaz, tam tersi, varsa tutunmasına destek olur, için rahat olsun.
canım, hiçbirşey olmaz, ben yeni hamileyim (kaç haftalık olduğum bu cuma saptanacak, ama yaklaşık 5-6 diyeyim) ve doktorum bana günde 2 tane progestan 200 mg verdi hamile olduğumu gördüğü anda. :) bir sonraki kontrole kadar kullanmamı söyledi :) hiçbir zararı olmaz, tam tersi, varsa tutunmasına destek olur, için rahat olsun.
Sağol canım rahatladım gerçektende, ilk farkettiğimde çok korkmuştum. Bu ay bebekten yana umudum yok kan testimde gebelik yok çıktı, ben başka bir zararı olmasından korkmuştum. Senin adına çok sevindim. İnşallah Allahım bana ve isteyen dileyen herkese de nasip eder hayırlısıyla. Sana da sağlıkla kucağına alıp analı babalı büyütmek nasip olur inşallah canım...
Kızlar allah aşkına biriniz yorum yapsın.
ben çocuk istediğim için doktorum progestan 100 mg verdi,günde 3 tane içiyorum birde b12 vitamini verdi onu kullanıyorum ve bende hiçbir yan etki yapmadı..
burda herkese doktoru klomen vermiş bana neden progestan verdiki bu ilaç ne işe yarıyor bilen varmı kullanıpta hamile kalan varmı..??
Çok teşekkür ederim, Allah sana da nasip etsin inşallah hayırlı hamilelik, hayırlı bebek... Kan testini ne zaman yaptırdın? Adetine kaç gün kala? Adetin düzenli midir? Gününden emin misin? Neden soruyorum... Ben adetimi 5 Mayıs sanıyordum, 2 Mayıs'ta kanda sıfır çıktı. Meğer adetim 7-8 Mayıs'mış (bunu sonradan doktorum tahmin etti), 8 Mayıs'ta 153 çıktı kanda. Ki, 153 bile düşük bir değer kabul ediliyor. Yani belli olmuyor. O yüzden doktrorlar 10 gün gecikmesini bekleyin, test yapmayın diyorlar. Ama biz sabredemiyoruz tabi, o ayrı... İnşallah en kısa zamanda bu mutluluğu yaşarsın. Hep hayırlısını istemek lazım.
Kızlar allah aşkına biriniz yorum yapsın.
ben çocuk istediğim için doktorum progestan 100 mg verdi,günde 3 tane içiyorum birde b12 vitamini verdi onu kullanıyorum ve bende hiçbir yan etki yapmadı..
burda herkese doktoru klomen vermiş bana neden progestan verdiki bu ilaç ne işe yarıyor bilen varmı kullanıpta hamile kalan varmı..??
Adetini en az 1 gün geçmeden idrar testi pozitif vermezmiş hamile olsan da çünkü HCG kandan idrara geçecek kadar fazla olmazmış da zamanla artarmış. Belirtilerin benim hamilelik belirtilerimle çok benziyor. Ama ilacın da benzer yan etkileri var prospektüste... İnşallah umduğun gibi hamilesindir canım. Erken hamilelik öğrenmek te zor oluyor aslında yani benim öyle oldu çok erken tesadüfen öğrendim ama sonra keseyi görmeyi beledik zaman geçmek bilmedi, şimdi de kalp atışı bekliyoruz inşallah haftaya görücez bebek kesedeyse ama keşke daha geç öğrenseydim diyorum ben de...
progestan kullanıp kanaması devam eden var mı aramızda acaba ? ben progestan kullanmaya başlayalı 4 gün oldu hala lekelenmelerim oluyor...12.haftam bitti artık düşük tehdidim azalmıştır diye düşünüyorum ama çok aklım karışık
çok sağolun kızlar yorumlarınız için..
daha önce hiç hamile kalmadım düşük falandA olmaddı sadece adetlerim çok düzensiz 40-45 günde 1 oluyorum ben.kist falanda yok tertemizz dedi,3 ay kullan ilACI eğer bebek olmazsa eşinde sende gelin dedi bana :S
şuan adetime 1 hatfa var yani bu pazar ilacım bitecek,kasıklarımda ağrı var geceleri özellikle üzerine uyuyamıyorum bile vede gögüslerim çok şiş ve sert dokunamıyuorum..
inşaallah gebelik belirtisidir..bugün test yaptım negatif çıktı
progestan kullanıp kanaması devam eden var mı aramızda acaba ? ben progestan kullanmaya başlayalı 4 gün oldu hala lekelenmelerim oluyor...12.haftam bitti artık düşük tehdidim azalmıştır diye düşünüyorum ama çok aklım karışık
Canım sen bu progestanı adetliyken de kullanıyormusun? 30 tane var pakette banada doktorum 30. gün adet olursun dedi ama adetliyekende kullanılır mı bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?