ARKADAŞLAR BEN DE 5 HAFTALIK HAMİLEYİM.aMA DOKTOR BANA DÜŞÜK TEHLİKEM OLMADIĞI HALDE PROGESTANI VERDİ.bURADA OKUDUKLARIMDAN SONRA TEDİRGİN OLDUM.dÜŞÜK YAŞAMIŞ YA DA RİSKİ OLANLAR DOKTOR VERMİŞ GENELDE.bANA DOKTOR HİÇ RİSKTEN FALAN BAHSETMEDİ.Acaba öyle bir risk var da bana mı söylemedi.Düşük tehdidi olmayıpta progestan kullanan vAr mı?
adetliyken kullanılmıcak.adetinin 1. günüünden itibaren say 16. günde başla ilaca dedi..ilaç bitince adet olmayı bekle dedi,adet olmazsan test yap hamilesindir dedi..
tatlım ben hamile kalmaya calısırken, doktor bana adetimin 16 veya 17.günlerinde baslamamı soylemişti.olası bir hamilelikte bebeğin kolay tutunmasını kolaylastırmak için.
sende yeni hamile oldugun için, doktor bebeğinin sana tutunması için progestan vermiştir, tedbir amaclı. korkulacak birsey yok.. hıc bır zararıda yok. stres yapmadan hamileliğinin tadını cıkar :))
Cevap verdiğin için çok tşk ederim canım....
merhabalr...progestanın hiç bi zararı yk kızlarr...rahim kaslarını gevsetir.bebegin düşmesini engelelr..hatta hamilelign son ayları bile kullandırır dr lar...erken dogumu engelelsin diye..
sakın panik yapmayın.faydası vr zararı yk..sadecee kabızlık yadaa mide ekşimesine sebep olabilrr..bende yaptı mesela..bagırsak kaslarnı ,,mide kapakçığı kaslarınıda gevsetio cünkü:)))
tatlım ben hamile kalmaya calısırken, doktor bana adetimin 16 veya 17.günlerinde baslamamı soylemişti.olası bir hamilelikte bebeğin kolay tutunmasını kolaylastırmak için.
sende yeni hamile oldugun için, doktor bebeğinin sana tutunması için progestan vermiştir, tedbir amaclı. korkulacak birsey yok.. hıc bır zararıda yok. stres yapmadan hamileliğinin tadını cıkar :))
selam canım bende şuan hamile kalmaya çalışıyorum progestan kullanıyorum sen hamile kaldın mı?
benim dün ilacım bitti şimdi adet olmayı bekliyorum adet olmazsam gebelik testi yapıcam..bu sabah idrarla yaptım negatif çıktı ..sat 3 mayıs
canım ben hamile kaldım ama progestan kullandıgım için değil hsg cekildiğim için. hamilelikte lekelenmelerim oldugum içinde progestan kullandım. ki hamile kalana kadarda doktorum birkacay kullandırtmıstı..
3 mayısa kadar bekle canım. gelmezse o zaman yaparsın testini. acele etme ve strese girmemeye calıs. sen neredeyse 1 hafta kala yapmıssın testını hamileysen bile cıkmaması normal. insallah hamilesindir.
canım çok iyisin çok sagol yorum için.sol kasıgımda yorullunca batma olutor bide gögüs uçlarım sim siyah oldu ve sızlıyor dokununca..bilmiyorum inş belirtidir..daha önce olmazdı cunku..
kizlar fikri olan paylassin lutfen
gebelikte progestan kullanip lekelenmesi azalan veya hic gelmeyen varmi
ve bu ilacin iyi geldigini mi gosterir
cevaplarinizi bekliyorum
canım lekelenmen olduğu için progestana başlamışsın anladığım kadarıyla.eğer lekelenmelerin azaldıysa ve daha da iyisi bittiyse ne mutlu sana. demek ki ilaç işe yaramış,bebişin de hayata ve sana tutunur inşrabbim gönlümüze göre versin hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?