kızlar cuma günü sabah hafif kahverengimsi lekelenmem başladı doktora gittim çok şükür kalp atışlarını gördük ama progestan verdi düşük tehliken var progestanla önüne geçmeye çalışıcaz dedi.. cuma gününden beri sadece sabahları kahverengimsi geliyo bi daha gün içinde hiç gelmiyo... bugün de sabah hafifçe geldi ama sütlü kahve rengindeydi.. çamaşırı batıracak kadar da gelmiyo.. sadece temizlenirken geliyo.. böyle olan var mı... sevinemedim bile bebişimin kalp atışını gördüğüme
kızlar cuma günü sabah hafif kahverengimsi lekelenmem başladı doktora gittim çok şükür kalp atışlarını gördük ama progestan verdi düşük tehliken var progestanla önüne geçmeye çalışıcaz dedi.. cuma gününden beri sadece sabahları kahverengimsi geliyo bi daha gün içinde hiç gelmiyo... bugün de sabah hafifçe geldi ama sütlü kahve rengindeydi.. çamaşırı batıracak kadar da gelmiyo.. sadece temizlenirken geliyo.. böyle olan var mı... sevinemedim bile bebişimin kalp atışını gördüğüme
merhabalr...progestanın hiç bi zararı yk kızlarr...rahim kaslarını gevsetir.bebegin düşmesini engelelr..hatta hamilelign son ayları bile kullandırır dr lar...erken dogumu engelelsin diye..
sakın panik yapmayın.faydası vr zararı yk..sadecee kabızlık yadaa mide ekşimesine sebep olabilrr..bende yaptı mesela..bagırsak kaslarnı ,,mide kapakçığı kaslarınıda gevsetio cünkü:)))
Rabbim sağlıkla kucagınıza almanızı nasip etsin inşallah bende c.tesi günü gidecem kontrole inşallah bende güzel haberlerle gelirim arkadaşlar bu arada benden sarı acık renkte kahve akıntım var ne koku ne kaşıntı hiçbirşey yok ebeye sordum normaldir dedi ama ben ona sorarken bile ağlamaya başladım ne olacak benm bu halim ben 9 ayı sağlıkla sıhhatle nasıl bitirecem bilmiyorum gerçekten progestan ben de kullanıyorum 8 saat arayla çok dalgınlık yapıyo bende yapsın bebişlerimiz iyi olsunda gerisi teferrüat :)))
arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim .mayısta düşük yaptım bir adet sonra tekrar hamile kaldım.ama dün tuvalette pembe akıntı geldi..düşük korkum oldugundan hemen doktoruma gıttık kese gorunmedı betadan baktı degerlerım cok guzel yukselmış.bana dusuge karşı 1 tane ıgne vurdurdu ve progestan kullanıyorum sabah aksam.ama benım hala rahımde kasılmalar oluo ve cok korkuyorum.neyın nesıdır bu kasılmalar dusuk rıskımı var yoksa normalmi bılgı verırsenız cok sevınırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?