Progestan kullananlar

Merhaba arkadaşlar bende 2 gün önce kahverengi leke geldi doktora gittim bebeğimin kalp atışlatını duydum doktor düşük riski var ama çok ciddi birşey yok dedi 1 hafta yatmam gerektiğini söyledi birde progestan verdi sabah 2 akşam 1 alıyorum birde kese biraz küçük dedi ve 6+6 günlük demişti gebeliği kese küçük dedikten sonra ise 6+4 günlük dedi 2 gün düştü bu nedemek kesenin küçük olması ne anlama geliyor problem yaratır mı bilen yada başından geçen aydınlatırsa sevinirim..

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza uzun zamandır takip ediyorum benim adetlerim herzaman düzensizdi 4 ay önce tedaviye başladım 3 ay adetlerimi düzenli bir şekilde oldum şuan progesteron ve folibol kullanıyorum ama en son adet günüm 16 ekim yani kasım 15-16 sı gibi olmayı bekliyodum ama üzerinden 13 gün gecti dr.idrar testi yaptı sonuç negatif evde bende yaptım gene negatif nedeni sizce ne olabilir haftaya randevum var ama cok tırsıyorum acıkçası ya kist varsa diye cvp bekliyorum

slm arkadaşlar bende dün başladım pogestana dr m verdi bende 4+5 kese yi gördük ama daha kücük dedi etrafı düzgün degil dedi ondan verdi böle durum yaşayan varmı

merhaba arkadaşlar, bende 13 haftalık hamileyim. İlk dr kontrolümden itibaren folbiol ve progestan kullanmamı söyledi. Progestanı sabah akşam 1 er tane iç dedi. Sabah içtikten 1-2 saat sonra bende halsizlik ve baş dönmesi yaptı. Yan etkilerinde de zaten yapabileceği yazıyordu. Dr umu aradım ve istersem 1 e indirebileceğimi söyledi. Şimdi sadece yatmadan önce içiyorum ve hala devam ediyorum.

Mrb.Ben de 19 haftalık hamileyim.Progestan hap kullanıyodum,kahverengi lekelenme oldu.Progestanın haftada 1 iğnesini de verdi.Ama şu son 1 haftadır göğüslerimde değişiklikler var.Alt taraflarında portakal kabuğu gibi nokta nokta izler çıktı,şişlik ve ağrı da var.Bunlar ilacın yan etkisi olabilir mi?Bilgisi olan varsa....??

Ben de haftalık hamileyim 2 gün önce kahverengi lekelenmelerim oldu doktor progestan verdi 2 kez kullandım yan etki yaptı hastahanelik oldum serum taktılar anca kendime gelebildim doktor kullanma ilacı bir daha dedi ama tereddüt yaşıyorum ya düşük olursa diye bol dinlenmeye çalışıyorum ama öğretmenim dinlenmem biraz zor napayım bilemedim napayım sizce?

gecen pazar bendede kahavrengı leke geldı gunde 3kez progestan ıcıyorum ve ıstırat et dedı doktorum

aynı stres bende de var 6 haftalığım ben de progesteron 13 çıktı berbat yani...bana da verdi vajınadan alıyorum ama çok korkuyorum

arkadaşlar sat 13 aralık..26 aralıkta ise ovitrelle iğnemi vuruldum ve son 1 haftadırda günde 1 tane progestan alıyorum..yarın iğneden sonra 14. günüm..dünden beri gögüslerimde dolgunluk ve ağrı var..birde su içtiğim halde idrar renginde koyuluk ve keskin bir koku var..bunlar ilacın mı gebeliğin mi belirtisi..yarın idrar testi yaparsam progestandan dolayı pozitif çıkar mı_

cevaplarınızı bekliyorum..

progesterondan dolayı pozitif çıkmaz pozitif için betahcg lazım yap varsa çıkar yoksa çıkmaz,,, idrarında bakteri üremiş olabilir yada mantar hamile iken normal oluyor kokmuyor...

progesterondan dolayı pozitif çıkmaz pozitif için betahcg lazım yap varsa çıkar yoksa çıkmaz,,, idrarında bakteri üremiş olabilir yada mantar hamile iken normal oluyor kokmuyor...

gögüste dolgunluk sizce haptan mı gebelikten dolayı mı oldu..ben haptan olsaydı ilk kullandığım günde olur diye düşünüyorum ama bende dün başladı..

idrar testi yapmak konusunda kafam karışmıştı teşekkür edrim bilgi için..

göğüsteki dolgunluk hissi ovitrelleden dolayı, bu iğneden 14 gün sonra test yap en erken yoksa çift çzgi görürsün hamile bile olmasan da çünkü ovitrellede beta hcg var bilgin olsun. ovitelle vurduktan 17 gün sonra adet olmazsan muhtemelen gebesindir benimöyle olmuştu... 3 kez vurmuştum bu iğneyi 3. de oldu oğlum çok şükür.

Merhaba arkadaşlar
Bi soru takıldı kafama deneyimi olanlara danışmak istedim.
Doktorum cumartesi progestan vermişti.Akşam2,sabah1 alıyorum.Ve o günden beri bulantı kusmalarım var.Dün aklıma düştü akşam içmedim.Bu sabah da içmedim çok şükür bulantı olmadı.Hemde bu sabah çok kötüydüm moral olarak ve sıkıntıdayken bulantı artar yazıyor heryerde.Bu konudaki deneyimlerinizi ve görüşlerinizi alabilir miyim?

kızlar merhaba
ben düzenli olarak doktor kontrolüne gidiyordum fakat adetimde ufak tefek düzensizlikler oldu 3 gün önc eveya 3 gün sonra gibi doktorum bebek de düşündüğümüz için progestan 100mg ve folbiol (folik asit) verdi.adetimin başlangıcından 17.gün iç dedi içtim 26.gün bırak dedi peki dedim 2 gün sonra bırakıcam fakat ruh halim acaip değişti aşırı duygusal oldum bi ağlama hissi sürekli kokulara acaip duyarlıyım bu aralar sinir gerginlik var bel ağrısı var ve birde mide bulantısı acaip ve bu sabahtan itibaren başlayan kasık ağrısı resmen adet olacak gibiyim ama hasta olursam ilaç iyice dengemi bozmuş olacak lütfen konuyla ilgili böyle şeyleri yaşayan bilen fikri olan yardımcı olabilir mi . bu ay da bebiş yok sanırım

bana doktor gebelik için progestan verdi 3 öğün yemeklerden sonra alıyorum cumartesi bitiyor hap.bende de bi kaç gündür baş dönmesi. duygusallık ve sinir var. cok fazla da uykum var bıraksalar uyucam suan bile ama iş işte
inşallah hamileyizdir.

aynen sorma bide adet olcamışım gibi bugün sancım var nedense sinir oldum
ya bide çalışıyorum sürekli kafam düşüyo deli gibi uykum var inşallah hamileyizdir çok istiyorum olmayınca da umutsuzluğa kapılıyorum bu progestanı ne kadar süre kullancaz acaba

inşallah canım hamileyizdir.
bende çalışıyorum.akşam erkenden yatıyorum ama sabah yine kalkamıyorum.
masaya koysam başımı uyucam yani.
şimdi eve gidip yemek yapmak falan cok zor geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…