benım kasılmalar artınca doktora gıttım ıkız bebek beklıyoruz kasılmalar dusuk rıskınden dolayı dedıler 3 gun hastanede yattım bugun cıktım.bence ıhmal etme sende doktora gıt sıkayetın neyse solekı ona gore tedbır alınır.ama benım kasılmalarım cok agırdı ve lekelenme oldu...kasılmalar cogalmıstı.bende düşük yaptımığın ertesi ayında tekrar hamile kaldım arada bendede kasılmalar oluyor bu arada bi gün arayla gözüküyo doğumlar ama bizimkiler erken davranmazsa tabi
benım kasılmalar artınca doktora gıttım ıkız bebek beklıyoruz kasılmalar dusuk rıskınden dolayı dedıler 3 gun hastanede yattım bugun cıktım.bence ıhmal etme sende doktora gıt sıkayetın neyse solekı ona gore tedbır alınır.ama benım kasılmalarım cok agırdı ve lekelenme oldu...kasılmalar cogalmıstı.
bende 14 haftalıkken kanama gecırdım acile gıttım bana da progestan verdı ama kanamam gectı hala devam edecek mıyım kullanmaya onu bılmıyorum rabbım çocuklarımızı bıze bagışlasın çok zor bır durum her an o korkuyla yaşamak ınsanın moralini bozuyor.
Ben de bir haftadır kullanıyorum. 5 gündür de lekelenme dahi olmuyor, kullanmaya devam edecek miyiz acaba?
Arkadaşlar benim iyice kafam karıştı benim kullandığım progestan yuvarlak top şeklinde onları vajinadan atıyorum doktorum ağızdan alınınca mide asitlerinin ilacın etkisini azalttığını söylemişti .5 gün öncede proluton depot iğne yapılmıştı zaten sizin vajinadan attıklarınız hap şeklinde olanlar değilmi?Yoksa crinone jelmi ?Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?