kızlar progestonu kestim bebeğimin de kalp atışlarını duydum darısı herkese inşallah..
bende de sürekli kahverengi leke geliyordu hamileliğimin 6. 7. haftalarında doktor progestan verdi birdaha gelmedi leke 1 kutu kullandım şimdi tekrar almam gerekir mi acaba kararsızım progestanın bebeğe bir zararı olur mu bilgin var mı bu konuda yardımcı olursan sevinirim canım ??
pko için kullanan varmı bu ilacı ? hormon dengelemek için yani ?
ben varım... pkosluyum. doktor progestan verdi. yeni başlayacağım kullanmaya. açıkçası pek umudum yok hamilelik için ama en azından adetlerim düzene girse eşim askerden gelene kadar. sonrasında da tedaviye başlayacağız zaten. kaç kere prıgesteron testi yaptırdım yumurtlamıyorum. insan hiç mi yumurtlamaz anlamadım gitti. :44::44:
Rabbim yardımcın olsun tatlım inş herşey yoluna girer yengem bu ilacı kullandıgı ay hamile kalmıstı 10 yıl sonra
ne güzel. ne mutlu olmuşlardır... ben de ilk defa kullanacağım. bakalım nasıl bir etkisi olacak. benim eşim yanımda değil askerde. gerçi reglimin 14-15-16 günleri yanında olacağım. ilacı da kullanmaya o günlerde başlayacağım. bir etkisi olur mu bilmiyorum.
sen de mi pkolusun?
inşallah muradına erersin inş hepimiz ereriz. evt malesef pkoluyum soğan kürü deniyorum bu 2.ayım olacak bi fayda göremezsem progestan kullancam inş gerek kalmaz bakalım
Canım ben de tutunma lekesi gibi yaşadım ama şükür 5. hafta bişeyim kalmadı doktorum leke gelmiyorsa artık progestanı kes dedi.. ben de bıraktım.. leke gelirse kullanayımmı dedim.. leke gelirse hemen bana gel kullanabilirsin de o önemli değil bebeğe zararı yok ama leken yoksa gereksiz yükleme yapmana gerek yok dedi.. şükür 9. haftamdayım bir daha gelmedi.. inşallah sende de gelmez cnm.. ama dinlenmek şart ben hep yatıyorum ve gerçekten dinlenince bişeyin kalmıyor...
haklısın dinlenmek şart ama..ben zaten kullanmaya başladım kesildi sadece bi kez oldu.artık olmuyor çok şükür, bunu söylediğin iyi oldu zaten kullanmayı bırakmıştım ama içim rahatladı sağol.. Allahım bebeklerimizi korusunn...
bu fıtılı nasıl kullanmam gerekıyo makattan mı vajinadan mı bırdr bu hap olarak da kullanılıyor demı sızın kullandığınız fıtıller de top sekılde demı lütfen bırı açıl cevao versın
evet cnm zaten sen tehlikeyi atlatmak üzeresin ilk 3 ay tehlikeli sonra rahatmış.. :)) amin cnm kullanma ilacı zaten manyak gibi yapıyor ilaç..düşeceği varsa düşer ilaç kurtaramaz demişti doktorum haklıymış da.. benim de 1 hafta sonra 3 ay olcak inşallah Rabbim kucağımıza da almayı nasip eylesin :))
mrb kızlar 6 aylık evliyim gebelik düşünüyorum geçen ay reglim 15 gün geçikti bu ayda 1 hafta oldu hala gelmedi doktora gittim progestan verdi kan testindede negatif çıktı düşük için yazmışsınız burada ben ne amaçla kullanıyorum dr.a soramadım:$
ben de adetimi düzenlesin diye progestan kullanıyorum. bugün 8.gün. 2 gün sonra bırakacağım ama kasık ağrısı yapmaya başladı artık bana. ilaçtan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama başka kasık ağrısı yaşayan oldu mu? bir de doktorum bana 14. gün başla dedi. normalde 17. gün başlanıyormuş. 14. gün başlayan var mı? gerçi buralara soru yazınca da insan cevabını alamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?