mrb kızlar 6 aylık evliyim gebelik düşünüyorum geçen ay reglim 15 gün geçikti bu ayda 1 hafta oldu hala gelmedi doktora gittim progestan verdi kan testindede negatif çıktı düşük için yazmışsınız burada ben ne amaçla kullanıyorum dr.a soramadım:$
evet canım vajinadan alınanı da duydum ama benimde doktorum ağızdan alınanlardan verdi bende de adet düzensizliği vardı o kadar çok değil ama 4 5 gün atıyordu önce yada sonra oluyordu yanii
bugün bıraktım ilacı bakalım 2 gün içinde hasta olmazsam test yapıcam
canım bende adet düzensizliği ve hamile kalmayı çok istediğim için kullanıyorum rahim duvarıma bakmıştı gayet kalın ve güzel dedi geçmiş olsun üzüldüm senin adına inşallah birdaha yaşamazsın böyle bir olayı
bende dün akşam sondu içtim bıraktım sanırım adet olcam göğüslerim fena şişti bel ağrım var ohh bidahaki ilaca kadar mide bulantısı yaşamıcam
keşke hamile olsaydım
canım bende adet düzensizliği ve hamile kalmayı çok istediğim için kullanıyorum rahim duvarıma bakmıştı gayet kalın ve güzel dedi geçmiş olsun üzüldüm senin adına inşallah birdaha yaşamazsın böyle bir olayı
bende dün akşam sondu içtim bıraktım sanırım adet olcam göğüslerim fena şişti bel ağrım var ohh bidahaki ilaca kadar mide bulantısı yaşamıcam
keşke hamile olsaydım
Kızlar ben de hamileyim ve hamileliğimi öğrendiğim gün ve 3 gün sonra pembe lekelenmem oldu toz pembe akıntım oldu. doktorum progestan verdi günde 3 kez alıyorum bebeğe ve gelişime zarar verirmi diye çok korkuyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?