Progestan kullananlar

bende klomen türü ilac kullandığım ay bir gün çok az kanama gelmşti onun üzerine progestan vermişlerdi 10 gün icinde adet loursun demişti.ama ben adet olmadım sonra tekrar gittiğimde doktor fazla ilac yüklemeye gerek yok biraz daha bekleyelim dedi ve ben bidahaki adet günümde kırmızılar geldi.10 gün kadar daha bekle ama sen bu 10 günü azcık kendine dikkat ederek yaşa ağır kaldırma yemeklerine dikkat et

hamile olmayıp, adet düzenlemek için kullanan ve bel ağrısı ile kasık ağrısı yaşayan var mı? sat 15 marttı. daha bir hafta var ama adet sancısı ve bel ağrısı çekiyorum şu an. kasık ağrılarım öldürdü beni. matkapla deliniyor adeta. :44:

kızlar bende yeni üyeyim.. 4 haftalık hamileyim dr progestan (200 mg) kullanmamı söyledi.Hemde günde 3 kez. Ama bende aşırı derecede uyku ve baş dönmesi yaptı. Sonra dr danıştım oda bana fitil olarak kullanırsam şikayetlerimin azalacağını söyledi. Gerçekten şikayetim kalmadı.. Fitili kullandıktan sonra uzun süre yatıyorum ama sanırım eridiğinde çok akıntım oluyo

Tüp bebek tedavisi görüyorum ve doktorum bana dün yumurta toplamsından sonra desteklemek amacı ile progestan 200 verdi. Günde 3 defa vajinal yoldan alıyorum ama bir süre sonra geri geliyor hepsi olmasada birazıcığı geliyor acaba yetrince gidiyormudur işe yarıyormudur kiii :44::44:

merhaba arkadaslar..progestan kullanıyorum ama cok halsiz gissediyorum sonrasında dewamlı hali.. Vajinal yoldan kullanımlarda bu durumun gosukmediğini okudum. bana bu durumla alakalı yol gosterirseniz cok sewinirim..

Bende hamileliğimin ilk üç ayında günde üç tane progestan içtim. vajinal kullanımı doktoruma sormuştum önermemişti. Birincisi hijyenik olmuyor ikincisi vajinada tırnağın batması sebebiyle kanama olabilir demişti. Ayrıca vajinal kullanımda hastalar ne kadar derine ittirmeleri gerektiği konusunda problem yaşıyorlar sonrasında ilaç dışarı çıkıyor içmeye çalış demişti.

Kızlar Merhaba,

Ben de geçen hafta Perşembe günü doktora gittim. 5 haftalık, sadece kese görünüyordu. Doktor Progestan verdi fakat düşük tehlikesinden bahsetmedi. Ama burada yazanlardan etkilendim. tehlike varmıdır acaba?

tesekkurler yardım için..Bu sabah doktoruma gittim eger cok halsiz dusuruyorsa keselim o zaman progestanı dedi(3 gundur kullanııyordum)..bu kadar cabuk wwazgecmesini anlamadım aslında aslında.Cunku burda okudugum kadarıyla ne kadar halsizleştirsede doktarlar kullanımda ısrar ediyorlar gibi gelmişti..Ne dersiniz baska doktora muayene olmalımıyım

Hic sıkma canını guzelim.Eger bi sorun olsa seni bilgilendirirdi die dusunuyorum.Zaten en ufak bir terslikte ishirahat weriyor doktorlar bu olmadıgına gore canını sıkacak bi şey yoktur..

Doktorum bana da progestan verdi çok fazla kasık ve bel ağrın olursa diye. Ağızdan da alabilirsin fitil olarakta kullanabilirsin dedi . Fakat kime sorsam ağızdan alınır o diyor. Bunun vajinadan alınanı farklımı yoksa aynı ilacı hem ağızdan hem vajinadan alabiliyor muyuz? Prospektüsünde ağız yoluyla alınıyor yazıyor kafam karıştı birde coraspirin vermiş gerçi onda da doktor tarafından onaylanmadıkca hamileler kullanmasın yazıyor. Coraspirin kullanan var mı aranızda ve neden verdi doktor onu ://

selam kızlar ben de progestan kullanıyorum. ilaç 26'sında bitti henüz hasta olmadım. ama son zamanlarda aşırı uyku halim var. vücudumun ısısı 5 gündür 36.6 çıkıyor normalde 1 mayısta hasta olmam gerekiyordu ama olmadım. hamile olacağımı da düşünmüyorum çünkü idrar testlerim negatif bir hafta içinde kesin geliyor mu adetiniz? benim adetim de düzensiz o yüzden gecikmiş olabilir mi ilaç kullandığım halde?

Arkadaslar bende 4 haftalik hamileyim dahaki önceki hamileliklerimde oldugu gibi bundada doktorum utrogestan isminde bir fitil verdi progestran oluyor bu eveligun tam ilacı alırken bir baktım icinde jelatin var ve jelatin bu yurt disından gelen ilaçlarda domuz derisi ve kemiğinden yapılıyor doktorumu arayıp bunu hemen değiştirmesini istedim bunun yerine artık haftada 2 defa iğne vurulacağım dün ilk iğnemi vuruldum biraz acıdı ama olsun cocuğumun oluşmasını haram bir şeyle yapacağıma ağrı çekerim deger bence sizde dikkat edin derim

agızdan alınca cok serssemlettiği icin vajinadan alımı doktoruma sormustum aynı ilacı vajinal kullanım icin farklı bir cesidi yok aynı ilacı vajinal kullabilirsin demişti..

Bendemi bir gariplik var anlamadım bu progestanı vajinal yolla alınca ağrıdan ölecektim adet ağrısı yanında hiç kalırdı bu ağrının.Şu an ağzıdan alıyorum ne mide bulantısı ne baş dönmesi nede uyuklama var:) Doktorum özellikle ağızdan almamı bulantı olursa vajinadan almamı söyledi ama ben yorumları okuyunca korktum ve il vajinadan aldım.Ahh Ah şu internet yokmu doktora olan güveni bile sarsabiliyor :) Bu arada hamile değilim hamile kalabilmem için verdi doktorum

kızlar progestan biteli 9 gün oldu tık yok. bu ilacın adetimi düzene sokacağını düşünmüyorum. gebe de değilim. hofff.. aynı sorundan muzderip olanlar var mı?

agızdan alınca cok serssemlettiği icin vajinadan alımı doktoruma sormustum aynı ilacı vajinal kullanım icin farklı bir cesidi yok aynı ilacı vajinal kullabilirsin demişti..

Ben siteye ilkdefa giriyorum yalnis sekilde cevapliyor olabilirim.catlama ignesi sonrasi progestan ve coraspin kullandim. Cocuk olursa tutsun diye. Coraspin kani sulandiriyor. Progestan vajinal alimi oneriliyor. Ayni ilac hem oral hem ovul yoldan alabiliyosun. Birakinca 10 -16. gun icinde hastalanman gerek

Kızlar protestanı alttan alan varsa eğer sizdede akıntı oluyormu ya benim akıntım çok fazla

merhabalar. ben ikinci gebeliğimi yaşıyorum. ilki karnımda öldü 13.haftada, kürtaj oldum. şuan şükür ki 19. haftadayım. bebek iyi. ben bu hamileliğimi öğrendiğimden beri doktorum coraspin verdi. coraspini kan pıhtılaşmasın diye veriyormuş. kanın pıhtılaşması bebeğin beslendiği kordonu tıkıyormuş ilerleyen haftalarda. 20-22. haftalarda bebeğin kan akışına bakılıyormuş. o güne kadar kullanıcam.

progestanı ben de son bir haftadır kullanıyorum. geçen pazar sancım oldu ve bir gece hastanede kaldım. düşük tehlikem var, benim gibi olup da düzelen varmı? bu bebeğimi de kaybetmek istemiyorum. inşalla Rabbim sağlık versin hepimize

Kızlar Merhaba,

Ben progestanı 2 aydır kullanıyorum.Bu ikinci ayım. geçen ay progestan hapı bittikten 2 gün sonra adet oldum.Sat tarihim 9 Mayıstı.Takvime göre 3-4 haziranda adet olmam gerekiyor.Hapa 22 mayısta başladım fakat 3-4 gündür bacak ve bel ağrım felaket.Yine mi adet olucam ya((bu arada ben de pko hastasıyım.LH hormonum 11'lerde geziyor(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…