Kızlar bişi sorcam benim 1 düşüğüm var doktora gittim bu ay clomen kullandım sonrada çatlama iğnesi doktorum ne olur ne olmaz progestanda günde 2 tane kullan hamile olabilirsin dedi.ayım geldi kan testi yaptım bişi yok=(doktorumu aradım ilacı bırak hastalanırsın dedi bırakalı 3 gün oldu ama hala bişi yok sizce ne olabilir yada progestanı bırakınca kaç gün sonra hastalanırım
Kızlar Merhaba,
Ben de geçen hafta Perşembe günü doktora gittim. 5 haftalık, sadece kese görünüyordu. Doktor Progestan verdi fakat düşük tehlikesinden bahsetmedi. Ama burada yazanlardan etkilendim. tehlike varmıdır acaba?
Doktorum bana da progestan verdi çok fazla kasık ve bel ağrın olursa diye. Ağızdan da alabilirsin fitil olarakta kullanabilirsin dedi . Fakat kime sorsam ağızdan alınır o diyor. Bunun vajinadan alınanı farklımı yoksa aynı ilacı hem ağızdan hem vajinadan alabiliyor muyuz? Prospektüsünde ağız yoluyla alınıyor yazıyor kafam karıştıbirde coraspirin vermiş gerçi onda da doktor tarafından onaylanmadıkca hamileler kullanmasın yazıyor. Coraspirin kullanan var mı aranızda ve neden verdi doktor onu ://
Teşekkür ederim.agızdan alınca cok serssemlettiği icin vajinadan alımı doktoruma sormustum aynı ilacı vajinal kullanım icin farklı bir cesidi yok aynı ilacı vajinal kullabilirsin demişti..
agızdan alınca cok serssemlettiği icin vajinadan alımı doktoruma sormustum aynı ilacı vajinal kullanım icin farklı bir cesidi yok aynı ilacı vajinal kullabilirsin demişti..
Doktorum bana da progestan verdi çok fazla kasık ve bel ağrın olursa diye. Ağızdan da alabilirsin fitil olarakta kullanabilirsin dedi . Fakat kime sorsam ağızdan alınır o diyor. Bunun vajinadan alınanı farklımı yoksa aynı ilacı hem ağızdan hem vajinadan alabiliyor muyuz? Prospektüsünde ağız yoluyla alınıyor yazıyor kafam karıştıbirde coraspirin vermiş gerçi onda da doktor tarafından onaylanmadıkca hamileler kullanmasın yazıyor. Coraspirin kullanan var mı aranızda ve neden verdi doktor onu ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?