Kızlar Merhaba,m
Ben progestanı 2 aydır kullanıyorum.Bu ikinci ayım. geçen ay progestan hapı bittikten 2 gün sonra adet oldum.Sat tarihim 9 Mayıstı.Takvime göre 3-4 haziranda adet olmam gerekiyor.Hapa 22 mayısta başladım fakat 3-4 gündür bacak ve bel ağrım felaket.Yine mi adet olucam ya((bu arada ben de pko hastasıyım.LH hormonum 11'lerde geziyor (
Bu arada sorumu unuttum:))progestan kullanırken adet olan var mı aranızda yardımcı olun lütfen
canım bende pko hastasıyım. Ilk ay kullandım progestan on gün ıcınde adet oldum..bır kac gün once lekelenmem oldu ve bugün adet oldum..sızce önümüzdekı ayda adetım bıttıkten sonra kullansammı progestan acaba..bılıyomusun
Selam kızlar. Yaklaşık 6 haftalık hamileyim. dün gece hafif pembemsi bir akıntım oldu, hemen doktora gittik. ultrasonda kese normal gözüküyor dedi ama progestan verdi düşük riskine karşı. bu akşam kullanmaya başlayacağım. bir sonraki randevumu 8 hazirana aldım. o zamana kadar ilaca devam edeyim değil mi? telaştan doktora sormayı unutmuşum... günde 3 defa içeceğim.
Merhaba kızlar. Bende düşük tehditi yaşıyorum akşam doktorum progestan verdi sabah akşam 1 tane yok ağız yoluyla. Akşam içtim mükemmel şekilde baş dönmesi yaşadım ve ayağa kalkamadım hiç şimdi işyerindeyim içmeye korkuyorum resmen bulantı falan yapmadı hiç sadece aşırı derece başım döndü ve akşama kadar yaşadığım baş dönmeleri çok çok hafifmiş onu anladım... Benim gibi yaşayan varmıı
Canım merhaba, ben 3 aylık kullanım olarak biliyorum.bu ay doktorumu aradığımda gebelik oluşmazsa 1 ay daha kullan dedi ama yine tahlilerimi yaptırıcam ben.sen de mutlaka doktoruna sor.çok fazla progesteron da iyi değil biliyosun.ne diyim allah herkese bol bol sağlık versin
Merhaba arkadaşlar,
Sizinle birşey paylaşmak istiyorum.Daha önce yazmıştım pko hastasıyım ve LH hormonum 11 lerde geziyor diye.Geçen hafta hastalandım ve adetimin 2. günü hormon tahlili yaptırtım,hamile kalamadım diye çok üzülmüştüm.hatta adetimden 4 gün önce hafif pembemsi kanamam geldi.Çook umutlanmıştım yerşelme kanaması diye fakat tam 28. günümde adet oldum ki düzensizdi önceden.Buarada 2 aydır da progestan kullanıyordum.Neyse adet olduktan sonra dedim kesin kist var ve hormonlar yine altüst oldu(tahliller bir çıktı.LH ım 3.78 ,Fsh ım da 3.76 ya düşmüş ve diğer tüm değerlerim de normale dönmüş.İnanamadım.Sanki hamileyim o kadar sevindim:))
Arkadaşlar biliyorum hepimiz gebelik istiyoruz ama şunu anladım ki önce sağlık,sonra da inanç.Ben 10 aydır deniyorum olmuyor... Pko yüzünden belki de .Ama şimdi daha da umutluyum,mutluyum:)İnşallah yakın zamanda ben de burada sevinçli haberlerimi sizinle paylaşırım.Olmasa da canımız sağolsun,beni çok seven bir kocam ve kocamaaan ailem var.Duygularımı sizinle de paylaşmak istedim.Çünkü bazen kocana bile anlatamadıklarını burada sizlerle paylaşıyorum.İyi ki Varsınız...
cok sevındım arkadaşım...umarım hamıle haberınıde verırsın bıze..bendede aynısı oldu..adetım gelmeden bır hafta boyunca hep lekelenmem oldu..adet oldum..hemde hıc olmadığım kadar..durmak yok yola devam valla...
Canım merhaba, benım fark ettıgım bısey var.. progestana başladım ama günde artık 2 tane alım dıyorum 3 yerıne. gecen aldım ertesı gün almayı unuttum hemen lekelenmem oldu ıkı gün boyunca..artık progestan almaktan cekınıyorum açıkçası...
Evet bende de aynısı oldu canım.çook ümitlnemiştim ama nasip değilmiş.ben de bu ay özel doktoruma gidicem. Progestanı o başlatmamıştı ama buradaki devlet hastanesindeki doktor başlatmıştı.Burada da ult.la bakmıyorlar.bakalım kist falan var mı diye.Bir de eşimin de spermlerine baktırıcaz bu sefer,ne kadar erken öğrenirsek o kadar boşa kürek çekmemiş oluruz.Gerisi Allah'a kalmış...
sen bilirisin canım ama,doktoruna sorsan,telefonla bile sorabilirsin.ben aklıma takılan bişi olduğu zaman arıyorum telefonla.Ben de bu aya çok uyku yaptı diye son 2 günü yani 6 hapı içmemiştim.2 gün sonra lekelendim işte
evet canım aynen..nezamandır ıstıyorsunuz..ben ılk defa gecen ay özel doktora gıttım..pko varmış progestan yazdı ıste..hamıla olmassan gel demıstı ben bu ayda progestanla devam edım dıyorum belkı anca düzene gırmıstır. bu ayda olmassa esımede baktıracagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?