cok uyku yapıyorsa bır hap düsürecekmıssın ve aksam yatmadan önce kullanacakmışsın...bendede aynısı oluyordu reçetede öyle yazıyordu...bende daha cok bas dönmesı ve halsızlık yapıyordu canım
sen kaç aydır deniyosun canım?benim daha reglm bitmedi.bugün yarın biter inşallah.sonra çalışmalar başlayacak:))bakalım ben de neler çıkacak .çalıştığım için anca haftasonu gidebilirim.senin adet tarihi ne zaman buarada?
Bakalım doktor devam derse ben de 2 ye düşürürüm artık.İlk kullandığım ay hiç etkisi olmamıştı.Bu ay fena yaptı beni
8 ay bıttı canım. adetım bıtelı 4 güb oldu çalışmalara başladık.. bu hafta yumurtlama haftam bakalım neler olacakhmmm anladım canım...
progestan kullanıp aşırı derecede şişkinlik yaşayan var mı? kasık ve bel ağrısı da cabası. progestan mı sebep oldu yoksa bu ay tutturduk mu acaba? :44:
Merhaba arkadaslar siteye yeni uye oldum ben de suan 6+4 gunluk.hamileyim.ve dusuk tehlilem var once hap verdi doktor kanamam devam edince igne oldum.4 gundur ama felc gibi oldum.bugun jeli onerdi vajinal yolla kullananlarin bana yardimci olmasini rica ediuorum ve rabbim.tum iayeyenlere bebek nasip etsin ins ..
kızlar selam..
2 - 2,5 hafta once sıddetlı kanamam oldu hastanede kaldım vs.. derken progestana başlattı dr um benı . fakat hala benden kahverengı akıtnı gelıo bazn cok bazen az sureklı ıc camasırıma peçete fln koyuyorum
aslında dınlenemıyorumda bır oğlum var cunku..
gecmemesı normal mı bazen koyu zıft gıbı oluyor rengı bazende acık kahverengı oluyor..
şimdi hapım bıttı yarın yenısını alıcam
ne kadar daha kullanıcaz bunu kızlarrrr
usg de hersey normal sağlıklı gözüküyor .. ne iş anlamadım ben
Cvp için çok teşekkür ederim
Birde bu hapı 8 saate bir mi almak gerekiyor hani
Günde 3 kere ya ben öyle içiyordum.
Yoksa sabah öğlen akşam içilebilir mi :44:
Dr bana sadece günde 3 kez dedi ama antibiyotik gibi 8 saatte bir iç fln demedi
antibıotık gıbı değiller sabah ogle aksam alınabılır, hatta çalışan bayanların bazılarında oğlen dozu aksam alınabılıo sabah 1 aksam 2 seklınde.. max. etkıye 2 saatte ulasıp yarı omru 36 saattır.. kullanımın dogru canım.. hala kahve gelıo mu?
rimelcim çok sagollllll 8 saatte bır aldığım ılacı sabah oglen aksam tok almaya başladım ve
buraya yazdıktan sonra 3,5 haftadır gelen kahveler kesılmeye başladı
oley beaaaa
ama bı sıtede okudum pek bı etkısı yok bu ılacın yazıo anlamadım
artık neye ınanıcagımızı sasırmış durumdayız..
Allah saglk versın herseyın başı o..
cok teşekkür ederım tekrardan cvpların ıcın
geçmiş olsun, bi daha gelip huzur kaçırmazlar inşallah.. bu ilacın şöyle bi etkisi war, progesteron eksıklıgınden olusan kanamalarda işe yarıo, ama başka türlü genetık bozukluktan kaynaklanan düşüklerde işe yaramıo.. bende ilk iğnemden sonra dr. nasıl diye sordugunda azaldı dedıgımde bi iğne daha oldum o gün 2 gün sonrada tamamen kesildi, şimdi de tedbir amaçlı sanırım haftada 1 devam edıorum 2 iğnem daha kaldı.. işe yarıoki kesiliyo kanama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?