Progestan kullananlar

Ah ah progestan dile gelsede anlatsa yasadiklarimizi :) 20 haftaliktim basladigim gunde 6 Tane taaaa 34.haftama kadar o sarhos ben sarhos takildik oyle ama cok faydasini gorfum valla yalan degil

merhabalar ben de 7 haftaık hamileyim ve 2 haftadır progestan kullanıyorum.uykudan kafamı kaldıramıyorum başımın dönmesi de cabası:))günde 2 tane kullanıyorum bi sabah bi akşam alıyorum ama benim kasıklarımda sanki bi yanma yapıyo sizlerde de var mı acaba ???tabi ben de tsh hormonuda yüksek çıktı o da ayrı bi dert zaten acaba böle olupta sağlıklı doğum yapanlar da var mı cevrenizde???yüce allahım hakkımızda hayırlısını versin inş...

Benim de tsh yuksekti 7.5 tu sanirim ethrox 50lik kullandim hamilelik bitti tiroid bitti ilaci biraktirdi doktorum ve progestana da 20.haftamda başladım gunde 6 tane cok sukur bebegimi sagikli bir sekilde ald kucagima 40+1de bizimki 20de gelmeye kalkmisti durdurdukta biraz fazla durdurmusuz korkma Allahin izniyle hic birsey olmaz cevremde 3 insandan 1inde tsh yüksek 29 30larda hamile kalmalari mucize dusun

He buarada progestani ictigin zaman boyunca hep uyucaksin :) korkma hatta tadını cikar cunku bebis gelince hic uyuyamicaksin 4.5 aydir uykusuzum :)

selam arkadaşlar bir sorum olacak sizlere nolur bileniniz varsa cevap yazın çok kötüyüm. 6 haftalık hamileyim bir kaç damla kanamam oldu doktora gittim haftalık iğne ve progestan hapı verdi. 3 gündür hapı kullanıyorum çok kötü yan etkileri oldu başım aşırı ağrıyor mide bulantısından ölüyorum. zaten kanamam da pembemsi birkaç damla olmuştu bir daha da olmadı, size sorum ben bu ilaca dayanamıyorum bırakmak istiyorum, kanaması olduğu halde bu ilacı kullanmayıp da sağlıklı bir hamilelik geçiren varmı lütfen yardımcı olun . şimdiden çok teşekkür ederim inşallah herkez bebeğine sağlıkla kavuşur..

Canim o ilaci mutlaka al doktoruna sor vajinadan fitil olarakta kullanabiliyorsun ozaman yan etkisi olmuyor

tesekür ederim cevap verdiğiniz için 2 ayönce ölçtürdümhiç bişey çıkmadı tahlilerde hatta sekerim yüksek çıkt biraz doktorum sıkıntı yok normal bunlar stresten dedi bunun üstüne tsh değerim yüksek çıkıpta birde bazı yorumları okuyunca korktum acıkçası hamile oldugumu bile söyleyemedim kimseye (bir de siz kacıncı haftasında yüksek oldugunu öğrenmiştiniz???progestann ya nasıl bir uykudur buu uyuyorm zaten paso ayakta duramıyorum:))

Adet olmam için bana da progestan verildi 22 gündür adet olmuyorum günde 3 tane içicem 10 gün sonra olacakmışım bi zararı yok dimi bu ilacın bi de folik asit verdi ikisini bir arada kullanırken de bi zararı olur mu

6 haftamdaydim yeni ogrenmistim gebeligimi hemen dahiliyeye gittim o ilaca baslatti bidaha 9 ay boyunca ayda 1 kerede tahlil yaptırıp dahiliye doktoruma gittim ben ilk interneti acip okudugumda saatlerce aglamistim korkma Allahin izniyle bisey olmaz ayrica boşver bol bol uyu cok arican bugunlerini :)

çok teşekkür ederim içimi öyle bir rahatattınız ki anlatamam:))aynen ben de netin başına gectim arastırdım tamam gitti dedim yani ama Allah'IN taktiri artık uyuyorum walla keyif bende şimdilik :))

çok teşekkür ederim içimi öyle bir rahatattınız ki anlatamam:))aynen ben de netin başına gectim arastırdım tamam gitti dedim yani ama Allah'IN taktiri artık uyuyorum walla keyif bende şimdilik :))

Allah yardimcin olsun daha yolun basindsin kendini uzupte bu en guzel gunlerini heba etme ben oyle yapmıştım cunku sen hamilesin karninda canından can var hevesle yasa bugunlerini :)

Arkadaslar 16 haftalik gebeyim. 15. Haftamda asiri bir kanamam oldu 2 gun hastanede yattim dr.um progeston verdi gunde 3 defa iciyorum. Ama hala ara ara lekem oluo bu durum normalmi sizce? Doktorum kirmizi leke olmqdigi surece korkma dedi ama yine de korkuyorum. Progeston bende de halsiLik be bas donmesi yapti sanirim cok agir bi ilac.bu arasa İlac rahim duvarini kalinlastiriyormus.

Son düzenleme:
kizlar prosegtan hapi vajinadan kullanan var mi?Dun ilk defa denedim ve uyudum.sabahcamasirim kremsi olmustu,Normal mi acaba?

kizlar prosegtan hapi vajinadan kullanan var mi?Dun ilk defa denedim ve uyudum.sabahcamasirim kremsi olmustu,Normal mi acaba?

bende aşılama oldum cumartesi günü.progestan alttan alıyorum ve uyku yapmadı.çamaşırın kremsi olması normal tatlım ilaç içinde eriyo aşağı akıyo ondan oluyomuş hemşire demişti :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…