kanamalı bir gebelik geçirdiğim için progestan ignesine dvm.
merhabalar ben de 7 haftaık hamileyim ve 2 haftadır progestan kullanıyorum.uykudan kafamı kaldıramıyorum başımın dönmesi de cabası:))günde 2 tane kullanıyorum bi sabah bi akşam alıyorum ama benim kasıklarımda sanki bi yanma yapıyo sizlerde de var mı acaba ???tabi ben de tsh hormonuda yüksek çıktı o da ayrı bi dert zaten acaba böle olupta sağlıklı doğum yapanlar da var mı cevrenizde???yüce allahım hakkımızda hayırlısını versin inş...
selam arkadaşlar bir sorum olacak sizlere nolur bileniniz varsa cevap yazın çok kötüyüm. 6 haftalık hamileyim bir kaç damla kanamam oldu doktora gittim haftalık iğne ve progestan hapı verdi. 3 gündür hapı kullanıyorum çok kötü yan etkileri oldu başım aşırı ağrıyor mide bulantısından ölüyorum. zaten kanamam da pembemsi birkaç damla olmuştu bir daha da olmadı, size sorum ben bu ilaca dayanamıyorum bırakmak istiyorum, kanaması olduğu halde bu ilacı kullanmayıp da sağlıklı bir hamilelik geçiren varmı lütfen yardımcı olun . şimdiden çok teşekkür ederim inşallah herkez bebeğine sağlıkla kavuşur..
Benim de tsh yuksekti 7.5 tu sanirim ethrox 50lik kullandim hamilelik bitti tiroid bitti ilaci biraktirdi doktorum ve progestana da 20.haftamda başladım gunde 6 tane cok sukur bebegimi sagikli bir sekilde ald kucagima 40+1de bizimki 20de gelmeye kalkmisti durdurdukta biraz fazla durdurmusuz korkma Allahin izniyle hic birsey olmaz cevremde 3 insandan 1inde tsh yüksek 29 30larda hamile kalmalari mucize dusun
tesekür ederim cevap verdiğiniz için 2 ayönce ölçtürdümhiç bişey çıkmadı tahlilerde hatta sekerim yüksek çıkt biraz doktorum sıkıntı yok normal bunlar stresten dedi bunun üstüne tsh değerim yüksek çıkıpta birde bazı yorumları okuyunca korktum acıkçası hamile oldugumu bile söyleyemedim kimseye(bir de siz kacıncı haftasında yüksek oldugunu öğrenmiştiniz???progestann ya nasıl bir uykudur buu uyuyorm zaten paso ayakta duramıyorum:))
6 haftamdaydim yeni ogrenmistim gebeligimi hemen dahiliyeye gittim o ilaca baslatti bidaha 9 ay boyunca ayda 1 kerede tahlil yaptırıp dahiliye doktoruma gittim ben ilk interneti acip okudugumda saatlerce aglamistim korkma Allahin izniyle bisey olmaz ayrica boşver bol bol uyu cok arican bugunlerini :)
çok teşekkür ederim içimi öyle bir rahatattınız ki anlatamam:))aynen ben de netin başına gectim arastırdım tamam gitti dedim yani ama Allah'IN taktiri artık uyuyorum walla keyif bende şimdilik :))
kizlar prosegtan hapi vajinadan kullanan var mi?Dun ilk defa denedim ve uyudum.sabahcamasirim kremsi olmustu,Normal mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?