ahh ah. ne çektim bu progestan da beee
ben direk içiyorum. ama 2-3 ya da 4 saat sonra bir uyuşturuyo ki beni ayyy düşüp bayılacakmışım gibi oluyorum. ya da sanki 2-3 duble rakı içmişim gibi ellerim ayaklarım uyuşuyor. uyuşukluk hali 1 saat sonra geçiyor. iş yerinde çok zor oluyo progestan kullanmak.
allah yardımcımız olsun. kovulursam şu progestan yüzünden kovulurum kesin...
Canım adet olacağın varsa zaten ilaç bitmeden oluyorsun :) dert etme kendine ben ilk aşılamamda crinone jel kullanmıştım. Daha 4 tane falan varken adet oldum. Zaten sana aşılamandan 14 gün sonrasına test tarihi verirler. O güne kadar adet olmadıysan doktorun sonuca göre yönlendirir seni. İlaçda 14 günden fazla yeter.
yok daha adet olmadım ama sanmıyorum tuttuğunu yarn belli olur benmki :)
vallah canım benim doktor gün vermedi
bugün progestana başlıyorum 10 gün kullanmamı söyledi benim adet dönemim kısa çünkü..
ama inan bir yıldır uğraşıyorum ve adet olmak istemiyorummmmm:SS
Canım Dr bana protestan günde 2 tane iç dedi amam ikisinide gece iç dedi çok uyku yapar halsizlik yapar dedi. Ben akşam içiyorum iyi oluyor
güzel haberlerini bekliyoruz tatlım umut ol bize
yoksun iki gündür:SS
bana da iki tane iç dedi doktor. ama sabah akşam. uyku yaparsa haber ver dedi, ben de henüz gitmedim. iyi oluyo be uyuyorum işte :))))
İğne vuruldugun halde yine de kanamam oluyor mu?
kendi hesabima gore 6 haftalik hamileyim. ancak doktor bugun ultrasonla baktiginda senin soylediginden daha kucuk dedi. Ne kadarlik oldugunu soylemedi. Gectigimiz 5 gun boyunca kanamam oldu basta coktu sonra azaldi ve bugun de kesildi. Progestan kullaniyorum kanamanin basladigi gunden beri. 1hafta once doktor kesenin duzensiz oldugunu soylemisti. Bugun de kesenin icinde bebek gorunmuyor, kanamalar gorunuyor bu bebegin gelisme ihtimali dusuk gelisse de sagliksiz olabilir 15 gun sonra gel ne yapacagimiza karar verelim dedi. Bebegime ne olacak cok mutsuzum... boyle sorun yasayan var mi aranizda?
Kizlar slm.2 gun once kahverengi leke gelmisti. Bugun test yaptirdim.94.86 cikti. Dr vermiyordu ama ben soyledim progestan kullanayim mi diye.oda kullan 200mglik aksamlari 1adet dedi.
Yani doktorum ilk basta vermiyorken,kullanmam dogru mu bilemedim.ama bir zarari yoktur herhalde dimi
En sin adetim 14 eyluldu. Yumurtamin nezmn catladigini da,progesteronumunda kac oldugunu bilmiyorum :/canım bu değer kaçıncı gün çıktı bide progesteronun kaç acaba
Progesteronun yuksek mi olmasi gerekEn sin adetim 14 eyluldu. Yumurtamin nezmn catladigini da,progesteronumunda kac oldugunu bilmiyorum :/
Muhtamelen yumurta catladiktan sonraki 14.gunum
Progesteronun yuksek mi olmasi gerek
Hamile kaldiktan sonra mi progesterona baktirdin?evet canım bebeğin tutunması için en az 25 olması gerek dedi doktorum benim ki 10 progestan başladık günde 3 defa durumum biraz tehlikeli
Hamile kaldiktan sonra mi progesterona baktirdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?