progestan eksikliği düşük riski ile ilişkilendirildiğinden dolayı doktorum benden özellikle istedi seninde bakılmıştır muhakkak bende Allaha şükür lekelenme falan yok ama doktorum bu eksiklikten dolayı bi süre sonra da başlayabilir dedi ben 6 saatte bir içiyorum hayırlısı artık
Bana bakilmadi ama dedigim gibi kahverengi gelince ben dedim illa kullanayim mi diye,onun uzerine kullan dedi.geceleri 1tane. Ayy sen simdi daha fazla uykun oluyordur herhalde. Bnm bgn cok uykum geldi.dun gece de 10.40ta uyuyakaldim.sabahta kahvalti da midem bulandi biraz,sanirim ilac etkisi
1 hafta gecsede keseyi gorsem ya :/
Senin degerin kac hamilelik testinde?
bhcg 188 progesteron 10 çıktı perşembe günü...
Sen simdi zaten ilac kullaniyorsun uzme hic kendini.
Bnm de icime kurt dustu.beta hcg disinda test yapmadilar bana.doktorumda demedi :/
Senin bhcg kaçıncı gün ne kadar çıktı canim benim neden içine kurt düşürüyosun ki ?
Ne bilim yaptirmadim diye :/ 94.86 cikti dun. Yarin yine yaptircam
Bu ilk günün degeriyse güzel daha artar o endişe etme zaten tehliken olsa doktorun kendi verirdi sen istemissin o da faydasi olur zararı olmaz diye vermiş stres yapma bence
Bal damliyor ellerinden:) 1 hafta hemen gecsin.neredeyse 1 senedir bu ani bekliyorduk.insallah guzel haberler aliriz. Sana nezaman bakicak dr.bayramdan sonra mi
Tamamdir yrn guzel haberlerini bekliyorum :)yarın gidiyorum canım doktorum başka bi doktora yönlendirdi özel olduğu için arife çalışıyorlar bakalım artık hayırlısı...
Bu arada bugun test yaptirdim.251.19cikti. Iyi herhalde dimi cuma 94.86'ydi.
gözün aydın canım gayet güzel bi artış kısa bi süre sonra kesesini de görürsün inşallah :)
kızlar acil cevap progestanı bu 3. alışım genelde gece yatarken alıyorum ama bugün biraz erken aldım resmen kafam güzel içmişimde çakır keyif olmuşum sanki bunu yaşayan var mı yaa çok korkuyorum başka bişeymi var acaba?
Kızlar benimde kanamam başladı Dr progestan verdi kanamam azalmıştı biraz önce koyu olarak geldi bebeğime bir şey olur mu acil yardım
gittim cnm pazar aksamı düşük yaptım ikinci düşüğüm oldu ve çok mutsuzumGittin mi doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?