Progestan kullananlar

Bana bakilmadi ama dedigim gibi kahverengi gelince ben dedim illa kullanayim mi diye,onun uzerine kullan dedi.geceleri 1tane. Ayy sen simdi daha fazla uykun oluyordur herhalde. Bnm bgn cok uykum geldi.dun gece de 10.40ta uyuyakaldim.sabahta kahvalti da midem bulandi biraz,sanirim ilac etkisi
1 hafta gecsede keseyi gorsem ya :/

Senin degerin kac hamilelik testinde?

Bu ilk günün degeriyse güzel daha artar o endişe etme zaten tehliken olsa doktorun kendi verirdi sen istemissin o da faydasi olur zararı olmaz diye vermiş stres yapma bence

Bal damliyor ellerinden:) 1 hafta hemen gecsin.neredeyse 1 senedir bu ani bekliyorduk.insallah guzel haberler aliriz. Sana nezaman bakicak dr.bayramdan sonra mi

Bal damliyor ellerinden:) 1 hafta hemen gecsin.neredeyse 1 senedir bu ani bekliyorduk.insallah guzel haberler aliriz. Sana nezaman bakicak dr.bayramdan sonra mi

yarın gidiyorum canım doktorum başka bi doktora yönlendirdi özel olduğu için arife çalışıyorlar bakalım artık hayırlısı...

Bu arada bugun test yaptirdim.251.19cikti. Iyi herhalde dimi cuma 94.86'ydi.

Nylmz
Canm slklLlyor,icim bunaliyor filan. Sende de boyle sikayetler var mi

Bugun keseyi gormek icin dr gittik.gorduk keseyi ancak ortada degil sag tarafa dogru yerlesmis. Progestani gunde 3 kereye cikardi.sag tarafa yerlestigi icin dusuk riski varmis.
Benim gibi boyle bir sey basina gelen var mi?

kızlar acil cevap progestanı bu 3. alışım genelde gece yatarken alıyorum ama bugün biraz erken aldım resmen kafam güzel içmişimde çakır keyif olmuşum sanki bunu yaşayan var mı yaa çok korkuyorum başka bişeymi var acaba?

Kızlar benimde kanamam başladı Dr progestan verdi kanamam azalmıştı biraz önce koyu olarak geldi bebeğime bir şey olur mu acil yardım

Yok yok gayet normal.ben de oyleyim.ictikten 1,5-2saat sonra kafam guzel oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…