gittim cnm pazar aksamı düşük yaptım ikinci düşüğüm oldu ve çok mutsuzum
Arkadaslar 6+5 haftalik hamileyim ama ctesi gun cok hafif leke geldi doktora gittim hemen dusuk tehdidin var dedi ve prolut igne verdi hemen yaptirdim sabah aksam 1 progestan kullaniyorum bebegin henuz kalp atisini duyamadik daha tam olusmamis dedi ayni durumu yasayan var mi cok korkuyorum lutfen cevap verin
Evet cnm aynı şeyi bende yaşadım progestan kullandım hatta benim kanamam çoktu ve ağrılıydı ama şükür bişey olmadı.çok zor dönemdi sürekli tuvalete gidiyordum kanamam geçtimi diye hep tedirgindim taki 3 ayım bitene kadar...
Bugun doktora gittim cok sukur hersey yolunda bebegimin kalp atislarinida duydumm kanamamda bitmis bi sikintimiz kalmadii bundan sonrada hersey yolunda gider insallah
Arkadaşlar ben yeni katıldım buraya sat 9ekim 20kasimda yaptırdığım kan sonucuna göre beta hcg 1500 çıktı doktor folik asit verdi progestan vermedi ama ben daha önce iki düşük ve 1erken dogum yaptığım icin tedbir amaçlı progrstana başladım bi sorun olur mu?
Kızlar cok korkuyorum 5.5 haftalık Hamileyim ve 1 haftadir çok kasik agrim var, bugün hafif kahverengi leke geldi, doktorum aradim progestan al günde 3 defa dedi, dusuk tehlikesi var galiba, bu nasıl bi surec bilgi verebilir misiniz, yani kanama artar ya da durur mu, ne kadar kullanmam gerekir
merhaba arkadaşlar benim 15 aylık bir kızım var tüp bebek,2,5 ay önce tekrar hamile olduğumu öğrendim bu sefer kendiliğinden.şimdi 3 aylık hamileyim kızımın doğum gününde hamikeymişim zaten 😀allahım isteyen herkese nasil etsin inş.tabi hamile olduğumu bilmeden ilaçlar kullandım hatta 3.doz tetanoz aşımı ike oldum doktoruma danıştım ilaçları araştırdı ve dediki kullandığın ilaçlar ağır ilaçlar değil eğer zaten birşey olmuş olsaydı bebek durmazdı dedi.şimdi ise gene bir sorunum var progestan kullanıyorum 200mg günde 2 tane doktorum bana çok fazla baş dönmesi ve mide bulantısı yaptığı için akşam yatarken ikisini beraber alabileeğimi söyledi ve ben 1 hafta kadar bu şekilde kullandım ama geçen başka bir doktora gitmek zorunda kaldım ve beni azarladı ikisi birlikte alınırmı diye diyeri kaç senelik doktorum ama tabi ben çok üzüldüm siz ne düşünüyosunuz arkadaşlar çok teşekkürler
Evet cnm aynı şeyi bende yaşadım progestan kullandım hatta benim kanamam çoktu ve ağrılıydı ama şükür bişey olmadı.çok zor dönemdi sürekli tuvalete gidiyordum kanamam geçtimi diye hep tedirgindim taki 3 ayım bitene kadar...
merhaba Kızlar,
banadas doktor verdi ama hamile değilim hamile kalmayı kolaylaştırıyor dedi varmı etkisini göre teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?