Progestan kullananlar

28 haftalik hamileyim. 3 ay 200mg 2 adet ayni anda kullandim(gunde 3 kez). Yan etkileri cok rahatsiz ettigi icin vaginal kullandim. Vaginada sislik ve sizi yapti. Ayaga kalkinca agri basinc hissi oluyordu. 10 gundur tek 200mg kullaniyorum. Sikayetlerim neredeyse kayboldu.
Agizdan alinca yan etkileri cok hissediliyor. Benim doktorum vaginal yada agizdan farketmez diyor. Arastirinca gordum cogu kiside boyle kullaniyormus.
Doktorunun fazla tepki verdigini dusunuyorum. Gun icine esit yayilmasi gerektigi icinse tepkisi sabahkini vaginal kullanip yan etkilerden kurtulabilirsin.

merhaba arkadaşlar
doktor bana kist için bu ilacı verdi 3 gündür fitil olarak uyguluyorum,adet olcakmışım ama acaba bunu kullanırken hamile kalan var mı ya da kalınır mı ??

merhaba arkadaşlar
doktor bana kist için bu ilacı verdi 3 gündür fitil olarak uyguluyorum,adet olcakmışım ama acaba bunu kullanırken hamile kalan var mı ya da kalınır mı ??

canım bu ilacın etkisi hamılelıgıde kolaylastırıyor. Yumurtaların catlamasını ve kıstın pasıf hale gelmesini sağlıyor

canim ben de progestan kullandim dusuk tehlikem oldugu icin agiz yoluyla kullandim kanamam vardi cok sukur kutuyu bitirmeden tamamen kesildi kanamam

Arkadaşlar ya ben bu progestanı vajinadan atıyorum bir müddet sonra geri geliyor aranızda kullanmış ya da kullananlar varsa size de aynısı oluyor mu lütfen bana yardımcı olur musunuz?

Canım benim bu ikinci düşü tehlikem bende günde 4 kere içiyorum artırdı doktor ama vajinadan dahamı etkili benimkinin adı progynex beyaz kırmızı dışı kapsülüde beyaz yuvarlak aynısımı eğer aynısıysa vajinadan nasıl yapıyosun

Canım bende içiyorm hmdde 4 tane bu ikinci düşük riskim ilki alındı buda alınırsa diyd çok korkuyorm ismi progynex beyaz yuvarlak bi ilaç aynısımı bende vAjinadan yapsam olurmu nsıl yapıyosunuz eğer olursa

Canım korkma bende ilk düşük tehlikemde içtm sürekli kanamam oldu bir buçuk ay kanama artınca fayda etmiyomış hamile kalınca sancı olunca başlamak gerekiyomış inş bişey olmaz benimkinide 4 e çıkardı napacaksak inş geçer

Merhaba kızlar doktorum bana klomen verdi adetim in 5.günü başlamam gerekiyor 5 gün kullandıktan sonra 5 gün ara sonra progestan içicen dedi 10 gün günde iki kere bu hem hormon düzeltiyormus hem de Sperm yapistirirmis rahime...zaten bunları kullanalı adetim düzeldi günü gününe geliyor artik...önce den çok karışıkti 2-3 hafta uzardi hep...Rabbim herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar

AAA arkadasım benım doktorumda bana klomen+ progestan verdı ama klomen adetın 3 gunu başlayıp 5 gun gunde 1 tane alacaksın dedı progestan da: adetın 17 gunu başlayıp 10 gun boyunca gunde 1 defa alacaksın dıe verdı ama senınkı neden degısık ıkımızde cocuk ıcın yapıyoruz ama sımdı bılemedım ben :18: :18: :18:

Canım ya bu ilaçları nasıl alıyorsun? doktorun bunları tavsiye etmeden tahlil fln yaptı mı? Bnm ki sağolsun pek bi ilgisiz de sorayım bi sen bana açıklar mısın ama önce bi

Canım ya bu ilaçları nasıl alıyorsun? doktorun bunları tavsiye etmeden tahlil fln yaptı mı? Bnm ki sağolsun pek bi ilgisiz de sorayım bi sen bana açıklar mısın ama önce bi

Canim ben çok doktor değiştim hepsi çok ilgisiz sadece olur kafana takma diyorlar o kadar..en sonunda yine ilk baştaki doktoruma geçiş yaptim, geçen yıl rahim filmi çektirdim tek o kadar...kan felan hiç almadı daha henüz ..ben istedim dedim ki ben yumurta catlatici felan istiyorum yumurtlamiyorum galiba dedim öylelike verdi....kendisi de sonra dan yanına progestan verim daha çok işe yarar dedi...gerçekten çok güzel faydaları var en önemlisi adet düzenliyor hormon felan...inşallah hepimiz güzel haberler alırız cnm.

inşallah canım ya acaba bende mi kullansam diyorum artık ümidimi kestim buradaki doktordan gidebileceğim en yakın başka doktor da iki saat mesafede zırt pırt gidemem başlıyım ben de bi olmadı yav :)

inşallah canım ya acaba bende mi kullansam diyorum artık ümidimi kestim buradaki doktordan gidebileceğim en yakın başka doktor da iki saat mesafede zırt pırt gidemem başlıyım ben de bi olmadı yav :)

Sen nerde yaşıyorsun canım?
Hiç çocuğun var mi?
Ben almanyada yaşıyorum hiç çocuğum yok iki buçuk yıllık evliyim...evlendigimden bu yana uğraşıyoruz ...hakkımızda hayırlısı inşallah....git sor doktoruna hiç sen tedavi gördün mü bu ara?

merhaba bende aşılama yaptırdım ve doktorum aşılamadan sonra kullan dedi 6-7 gündür günde 3 defa olarak alıyorum inşallah hayırlısı olur.

Insallah hepimiz en kisa zamanda aliriz bebislerimizi kucagimiza 11+4 olduk biz cok sukur hersey yolunda gidiyorr

Canım ben tedavi görmüyorum çünkü doktorum sağolsun bekle daha bişi olmaz deyip deyip postalıyo beni deli olucam herkesten bilgi alıp ona göre başka bi doktora gidicem artık olmıcak bu böle çünkü

Canım ben tedavi görmüyorum çünkü doktorum sağolsun bekle daha bişi olmaz deyip deyip postalıyo beni deli olucam herkesten bilgi alıp ona göre başka bi doktora gidicem artık olmıcak bu böle çünkü

bi sor bakalım doktoruna yine ilgilenmezse başka doktor bul kendine bende öyle çok uğraştım hiç biri en azından bi ilaç yazmadi ...sonra ilk baştaki Doktoruma geri gittim dedim bu böyle olmucak beklemekle en azından yaz bişeyler dedim...inşallah hepimiz alırız o müjdeli haberi ..

merhaba bende aşılama yaptırdım ve doktorum aşılamadan sonra kullan dedi 6-7 gündür günde 3 defa olarak alıyorum inşallah hayırlısı olur.

Merhaba progestan hem tüp bebek hemde aşılama tedavisinde de kullanıldığını duydum çok faydalı bi ilaç hem hormon düzeltiyor hem de rahime spermi sıkı sıkı tuttururmus....Bu arada düşük tehlikesi yaşayanlarda kullanır mis ....inşallah hamilesindir canım Rabbim gönlüne göre versin...

inşallah artıık ya olmado kendim kullanıcam yani deli oldum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…