Ayyy valla hiç bilmiyorum haftada 2 az sanki, belki bünyeden bünyeye değişiyorsa bilemedim ben günde 3defa 200 lük kullanıyorum
Allaha sukur kanama falan yok.kasiklarima igne gibi bise batiyo oda normal sanırım. Ama adet agrim ara sira gunde bi kere vuruyo gecmedi bi türlü.leke cuma gunu geldi oda pembeydi ama cok azdi belkide bebegim keseye yerlesti ondan olabilir diye dusundum ama bakalim.Bebeğe bi zararı yok faydası var demişti doktor ağrıların artarsa acile gidip düşük önleyici iğne vurun derim özellikle kanama olursa hiç vakit kaybetmeden git aile hekiminin yanında ebeler oluyor onlar ilgileniyor da yarın ona da sorabilirsin ihmal etme danışmak her zaman yol gösterir
Anladm cnm tesekkur ederim.bnde hicbir sorun yokkn verdi fakat bnim kismetse ikizlerim oluck sanirim o yuzden verdi.Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..
Merhaba hanife benimde ikizlerim olacak cift yumurta kac haftalik acaba senin bebisler
bende 6 haftalık hamileyim ilk hamileliğim olduğu için bu konularda bilgisizim. 3 gün önce önce damla şeklinde pembe akıntı geldi sonra kahverengiye döndü.Doktorum progestan verdi çamaşırıma bulaşmıyor ama hala peçeteye geliyor.Bu yerleşme kanaması olabilir mi?Damarlarım çatlıyor olabilir mi?Korkulacak bişey var mı sizce?
7 haftalığız artık öğrendiğim günden beri bende progestan kullanıyorum kesenin etrafında kanama varmış.100mg dan 200 mg a çıkardı doktorum..Rabbim herkese güzel bi hamilelik geçirmeyi nasip etsin bugece Boğaz kuruluğu beni uyutmadı aynı durumu yaşayan varsa bişi söylesin lütfen 😔
Arkadaşlar ya ben bu progestanı vajinadan atıyorum bir müddet sonra geri geliyor aranızda kullanmış ya da kullananlar varsa size de aynısı oluyor mu lütfen bana yardımcı olur musunuz?
Artık kanamam yok cnm yaklaşık 5 gündür ..çok şükür ..doktora söyledim ancak kanamanın şuan olmaması daha sonra olmayacağı anlamına gelmez bitse bile kullanmaya devam et kesme dedi.bugün 7+5 olmuşuz içerde kanama yok dedi çok sevindim ama progestana devam herşeyin hayırlısı herkes için..Allah yardımcın olsun canım inş saglıkla kucagına alırsın
Bende 9haftalık olucak progestan kullanıyorum ama lekem yok çok şükür inş seninkide gecer
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar6 haftalıkken lekelenmem oldu dr progestan verdi bi bucuk aydır leke filan yok ve progestani 300mg alıyorum sizce daha ne kadar devam ederim kullanmaya..benm gibi olanlar ne kadar kullandılar acaba
Ben malesef düşük yaptım 5 gün progestan kullandım ama faydası olmadı. Hayırlısı böyleymis.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?