Progestan kullananlar

Allaha sukur kanama falan yok.kasiklarima igne gibi bise batiyo oda normal sanırım. Ama adet agrim ara sira gunde bi kere vuruyo gecmedi bi türlü.leke cuma gunu geldi oda pembeydi ama cok azdi belkide bebegim keseye yerlesti ondan olabilir diye dusundum ama bakalim.

Hamileliği kolaylaştırsın die klomen iğne ve duphaston ilacı verdi drum gecen ay da kullandım duphastonu ama bu ay mide bulantısı yapıyo bi hafta var bata hamile mym yoksa ilaçyan mı sizce?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende 2.5 aylik hamileyim ve ikiz bebislerim var progestan gunde 2kez aliyorum ilk donemler mide bulantisi uyku yapiyordu ama simdi hafifledi

Hanife4545@Nasil gidiyor herhangi bir sorun yoktur ins.bende idrarda surekli lokosit yuksek cikiyor.idrar kulturu yapilinca herhangi bir bakteriye rastlanmadi deniliyor .biliyorsun enfeksiyon ikizleri kotu etkiliyor o konufa biraz sikintiliyim

Son düzenleme:
Bende geçen acile gitmek durumunda kaldm epey kan geldi bu arada 7+3 hamileym doktorm progrstan hap ve igne verdi pek kullanmadm acildrki doktora güvnmdm cünkü bnm kasklrmda ya da belmde agrı yoktu idrarımda skntı vatdı acı cekyordm sonra kendi doktrma gttm ve idrar yolu enfksynu oldgunu ögrndm ilacları kullanma dedi doktrm bna bnde braktm cnkü acildeki doktr hic bir test yapmadn sadece bnm söyledgmle hareket etti

7 haftalığız artık öğrendiğim günden beri bende progestan kullanıyorum kesenin etrafında kanama varmış.100mg dan 200 mg a çıkardı doktorum..Rabbim herkese güzel bi hamilelik geçirmeyi nasip etsin bugece Boğaz kuruluğu beni uyutmadı aynı durumu yaşayan varsa bişi söylesin lütfen 😔

bende 6 haftalık hamileyim ilk hamileliğim olduğu için bu konularda bilgisizim. 3 gün önce önce damla şeklinde pembe akıntı geldi sonra kahverengiye döndü.Doktorum progestan verdi çamaşırıma bulaşmıyor ama hala peçeteye geliyor.Bu yerleşme kanaması olabilir mi?Damarlarım çatlıyor olabilir mi?Korkulacak bişey var mı sizce?

Canim aynisi benim basimda 5 gundur yatiyorum ve progestan aliyorum doktor bna düsuk tehlikeside olabilir yerlesmede olabilir dedi sende bol bol yat dinlen dkkat et derim ben

Allah yardımcın olsun canım inş saglıkla kucagına alırsın
Bende 9haftalık olucak progestan kullanıyorum ama lekem yok çok şükür inş seninkide gecer

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar ya ben bu progestanı vajinadan atıyorum bir müddet sonra geri geliyor aranızda kullanmış ya da kullananlar varsa size de aynısı oluyor mu lütfen bana yardımcı olur musunuz?

ben de vajinal yolla alıyorum. sabah akşam. işe gitmeden bi saat önce alıyorum ve yatıyorum 1 saat kadar. fazlası, kalkınca ister istemez akıyo, sorun olmaz merak etme. günlük ped kullanabilirsin.

Bende kullanıyorum sabah akşam ilki düşük olmuştu benim bundada bel ağrım var doktor önlem olarak yadı lekem fln yok çok şükür ... Bel ağrılarım oldukça hafifledi çok şükür

Artık kanamam yok cnm yaklaşık 5 gündür ..çok şükür ..doktora söyledim ancak kanamanın şuan olmaması daha sonra olmayacağı anlamına gelmez bitse bile kullanmaya devam et kesme dedi.bugün 7+5 olmuşuz içerde kanama yok dedi çok sevindim ama progestana devam herşeyin hayırlısı herkes için..

Kızlar6 haftalıkken lekelenmem oldu dr progestan verdi bi bucuk aydır leke filan yok ve progestani 300mg alıyorum sizce daha ne kadar devam ederim kullanmaya..benm gibi olanlar ne kadar kullandılar acaba

Ben malesef düşük yaptım 5 gün progestan kullandım ama faydası olmadı. Hayırlısı böyleymis.

Kızlar6 haftalıkken lekelenmem oldu dr progestan verdi bi bucuk aydır leke filan yok ve progestani 300mg alıyorum sizce daha ne kadar devam ederim kullanmaya..benm gibi olanlar ne kadar kullandılar acaba

mrb cnm ben de en baştan beri kullanıyorm progestanı. haftalık 2doz iğne vurunuyorm.her gün sabah 100mg,akşam200mg hap kullanıyorm.şuan 30.haftadayım halen devam ediyorm kullanmaya ve doktorun söylediğine göre de doğuma kadar kullanıcam.çünkü ilk başlarda düşük tehlikesi için verdiler.şimdide erken doğum tehdidi yüzünden vurunuyorm

Ben malesef düşük yaptım 5 gün progestan kullandım ama faydası olmadı. Hayırlısı böyleymis.

üzüldüm arkadaşm hakkında hayırlısı oldun sıkma canını yeniden olur bebeğin,Allah gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…