Progestan kullananlar

Hmm anladım canm Allah yardımcimiz olsun sağ salim kucağımıza alırız inşallah

Kızlar6 haftalıkken lekelenmem oldu dr progestan verdi bi bucuk aydır leke filan yok ve progestani 300mg alıyorum sizce daha ne kadar devam ederim kullanmaya..benm gibi olanlar ne kadar kullandılar acaba

Dr umu degistirdim anında progestanı kesti üzerimden büyük bi yük kalktı adeta..dr a göre düşük tehlikesi için bu ilaç verilmezmis bi etkisi olmazmis çünkü

İi aksamlar kizlar nolur yardm edin ben 8 haftaligim tam kahverengi lekelenmem oldu progestan verdiler ama bebek iyi cok korkuyrum bu hapi kullanan varmi

6 haftalıkken bende lekelenme yasadim dr progestan verdi bol bol dinlenmemi hatta bi tek lavaboya kalkmamı söyledi. .2-3 ay bu şekilde yaşadım korkudan hayatım zindan oldu psikolojm bozuldu..sonra dr umu degistirdim progestani kesti ve progestanin düşüğe onlem olmadığını ve gereksiz olduğunu söyledi..seni etkilemek istemem ama ben geçen haftaya kadar progestani kullandim..Allah yardımcın olsun su mübarek günlerde inşallah rabbim bebegini sana bagislasin...

İi aksamlar kizlar nolur yardm edin ben 8 haftaligim tam kahverengi lekelenmem oldu progestan verdiler ama bebek iyi cok korkuyrum bu hapi kullanan varmi

Cnm korkma bende aynen lekelenmeli bi hamilelik gecirdim 3 ay progestan kullandim ihmal etme ic doktorunun werdigi sureye gore buyuk ihtimal oglun olcak erkek bebeklerde oluyomus benim oglum oldu sukurler olsun rabbime allah kucagina wermeyi nasip etsin bu arada ben 3 ay wc harici hic kalkmadim yerimden yemegimi filan annem yapti ewe temizlikci bayan gelio zaten sakin kendini yorma cunku bi arkadasim umursamadi dusuk yapti sakinn kalkma yerinden we dua et bol bol we asla kabiz olma sakin ikinma we asla cinsel iliski yok doktorda soyler zaten bunlari

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saglikli olsun da dunden beri yani progestandan bir saat sonra lekelenmem kesildi bir tek wc icin kalkiyoyorum bir de bulantilarim kesildi birden kotu bir sey yoktr umarim allh kimseyi bu korkuyla yasatmasin

Siz smdi kac haftaliksniz?

Aşılama sonrası olası gebelikte bebeğin tutunması için verdi banada dr'um. Bu hap gebelik testinin neticesini etkilermi?

Saglikli olsun da dunden beri yani progestandan bir saat sonra lekelenmem kesildi bir tek wc icin kalkiyoyorum bir de bulantilarim kesildi birden kotu bir sey yoktr umarim allh kimseyi bu korkuyla yasatmasin

çok iyi bilirim o korkuyu 3 ay yasadım 3 ay boyunca lekelenmem oldu we wcde asla ıkınma ıkınıncada gelio kan bolca kayısı ye hem mewsimi bebişinede yarar hemde ıkınmadan rahat çıkarsın

Canım çoook geçmiş olsun. Ben 8 haftalıkken düşük yaşadım nasıl bir psikolojik savaş verdiğini çok iyi biliyorum. Öncelikle kendi olayımı anlatayım sen nasıl devam etmek istersen yolunu kendin seçeceksin...
Ben 5 haftalıkken öğrendim ve Dr um çok temkinliydi kan değerleri yükseliyor ama dış gebelikte olabilir dedi 5 gün sonra yine gel. Geçmek bilmedi, sonra kese göründü ama boş olabilir dedi tekrar 5 gün sonra gel dedi, sonraki gittiğimdede fasülyeyi gördük ama kalp atışını duymak lazım dedi hep tedirgindim anlayacağın Dr çok önemli tabiki bilgilendirecek ama huzursuzluk verecek şekilde değil hamiş psikolojisi çok önemli nihayetinde kalp atışını duyduğum gün kesenin şeklinde bozulmalar olmaya başladığını söyledi. Bu düşük tehlikesidir dedi. Hap olarak Progestan verdi ama okadar kötü olmuştum ki ağlamaktan ne işe gidebildim ne başka bişey düşünebildim. Ilacıda bilmiyorum iyimidir nedir korktum. Sonra ailem beni başka bir Dr a götürdü. Oda muane sonrası hiçbişi olmaz Allah'ın izniyle bebeğin sağlıkla büyüyor dedi. Hapı kesti endişe yok dedi kalbi pıtpıt arıyordu çok güzel hislerdi. Neyse sonrası bir felaketti detaya girmicem moralini bozmak istemiyorum. Çünkü kendi halimi çok iyi hatırlıyorum. 1 hafta sonra kalp atışı durdu :....( veren Allah alan Allah diyebilmem çok zaman aldı ama bu bir gerçek. Allah kimseye yaşatmasın.
Canım şimdi önünde iki yol var sende hangisi bebeğine kavuşturacak bilmiyorum, bence ben yanlışı seçtim o hapı içecektim diyorum hep, belki içsemde sonuç aynı olacaktı bunu hiç bilemiyeceğim. Ama şuna eminim ömrü varsa zaten seninledir... Dualarım seninle olacak durumunu ne yaptığını yaz bize ve kendinede bebişinede bir iyilik yap stres olma hep iyi düşün...

Kendini boşa suçlama içsen de aynı olucak dı ben kullanıyordum progestan ama ona rağmen de bebeğim karnımda ölmüş dü
Fazla detay vermeyeyim üzülmeyin 8+4de gelişim i Durmuş dedi Dr veren Allah alan Allah
Herşeyin hayırlısını versin kendinize dert etmeyin yemenize içmenize dikkat edin bol boool dinlenin stres yapmayın benim tavsiyem bu.

Cnm inan dana cok uzuldum umarim hersey gonlunce olur benm gittgim doktr devlet hastnesinde ama tanidik bir dr var super bi dr doc. İlaci ic dikkat et dedi iciyorum bkalim....yatiyorum insallah bisey olmaz

cnm ben kullanıyorum merk etme 5 hftlkken lekelenmem oldu benmde merk etme ağr fln kldrma sırtustu yat ve dınlen stres yapma sakın bebegn senı hısseder

o iğneyi bende kullanıyorum cnm 9. haftamdaym bende haftada bı kere vurunuyorum bı zararı olmaz demı dusuk için yazdı doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…