Progestan kullananlar

Simdi nasilsin peki sorun varmi

ben dınlemedım pek agır kaldrdm cnm dusuk tehlıkem dewam edıo haftalık ıgne yazdı doktor bana suan bı sorun yok ayrıca o haptan sonra cok sukur daha lekelenme yok bı ay oldu bebeğim falanda çok ıyı sen doktorun ne derse yap pişman olmazsın canım sonucta onlar bızden daha bılgılıler

Neden bilmiyorum ama iki gundur yattigm halde bgn yine bi iki damla leke geldi cok korkuyorum :/

Merhaba bende aranıza yeni katıldım.Sürekli aset düzensizliğim var ilaçsız hastalanamıyorum .2 ay 21 gün arayla kahverengi lekelenme şeklinde adet oldum progestana bugün başladım bende ama doktor neden verdiğini söylemedi pko olduğumu ve yumurta tembelliğim olduğunu söyledi sadece

Progestan hapı adet gecikmesi yapıyormuydu? 21 Haziran aşılamam oldu. Dün hapım bitti. Dr 10 Temmuz'da gel dedi... Çok geçmez zamanmış

Son düzenleme:

selam cannass. benim de şikayetlerim seninle aynı. pkoluyum ve adetlerim çok düzensiz. bu ay doktorum bana da progestan verdi,içmeye başladım. benim lh hormonum çok yüsek oldugu için verdi doktorum. kistlerini baskılayıp,hormonlarını dengeliycek bu ilaç,dedi. 3 ay kullanıcam inşallah

mellykelly banada doktorun hem progestan hem matofin verdi 2 ay kullanıcaksın dedi progestonı 10 gün kullandıktan sonra hastalanıcaksın 3.günü gel dedi sanırım hormon testlerimi tekrarlicak.Peki biz bu ilaçları kullanırken hamile kalabilirmiyizki acaba ya

matofini bilmiyorum canım ama progestan kullanırken hamile kalınabilir. zaten hamile kalmak için gerekli bir hormon olan progesteron hormonu takviyesi bu. vücudu hamileleğie hazırlıyo. döllenme olmuşsa düşüğü engelliyo,olmamışsa da adet olmayı sağlıyo. pko tedavisinde kullanılma amacı da düzenli adet görmeyi sağlamak sanırım.
yan etkilerini yaşıyo musun ilacın?

Yaşamazmıyım halsizlik uyku hali baş dönmesi war bende

Yaşamazmıyım halsizlik uyku hali baş dönmesi war bende

ben ilk gün çok zorluk çektim baş dönmesinden dolayı ama şu an rahatım çook şükür. açıkçası korktuğum kadar olmadı. inşallah şifa buluruz hepimiz

Kızlar geceden beri pembe kahverengimsi kanamam var doktora gittim düşük tehlikesi dedi progestan verdi.bi de bebeği önce göremedi alttan baktı çok kötü oldum.eve geldim peçeteye küçük böyle koyu renk pıhtı gibi bişey geldi çok korkuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar uzun zamandır yoktum. 12+5 de son kontrolle gittik 5 Temmuz'da. Herşey yolunda dedi doktor ikili test yaptırın dedi. Ama ense kalınlığı ve burnu süperdi.
Neyse... bi pazar gece eşimle uzun uzun oturduk kayinvalidem 11 aylık kızımı ramazan bayramında alacak tatile gidecekti bizse o dönem için otl bakıyorduk. Gece 2 gibi sağ boşluğuma ve belimi şiddetli bir ağrı girdi. Korktum ama yavaş yavaş geçti. Sonra uyumusum. Saat 5 suları kızım mız mizlandi yanına yer yatağına indim biberonunu verdim onu beklerken uykuya dalmışım. Bir yarım saat sonra uyandım baktım bir islaklik hissi pike yi çektim baktım heryer kan... eşimi panik bir ses ile uyandırdım ve direk hastaneye gittik. Bi iğne vurdular ultrason yaptılar ve düşük tehlikesi var evde sürekli yat ve verdiğim ilaçları kullan dedi doktorum. Şimdi sürekli yatıyorum. Çok korkuyorum arkadaşlar. Çocuğum beni bırakırsa diye çok korkuyorum. Böyle birşey yaşayan arkadaşlar var mı? Bana tecrübelerinizi aktarın nolur. Şu an 14+1 haftaligim

2 gündür 4-5damla geliyor. 6 saatte bir progestan alıyorum. Bugün hic gelmedi kanama. Ama cok korkuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar. Ben de henüz yeni öğrenmiştim hamile olduğumu geçen hafta uzun süre ayakta kaldım ancak ağır bişi yapmamıştım belimde aşırı bir ağrı oluştu. Doktora gittiğimde onlar da panik oldular. Hemen serum bağlandı. Doktor gelmeden önce ebe alttan bakacağını söyledi çok korktum ne bileyim güvenemedim. Zaten o aleti hafif sokmadan kahverengi bir su boşaldı ebe de telaşlandı zaten kalbi atmıyormuş kaybedersen de üzülme filan dedı. Tabi ben o esnada soğuk soğuk terliyorum titriyorum filan. Doktor geldiğinde karından ultrasonla bakmasına rağmen keseyi gördü sağlıklı görünüyor dedı .Okadar mutlu oldum ki. Ancak Progestan ve folik asit hapı verdi onları kullanıyorm günde 3 kez. Haftaya kontrolde kalp atışını duyacağız İnşallah...

Bende kullaniyorum sabah aksam bu hamileleigime iyi geldi sanki daha once 3 ay 1 haftalik bebegimi kaybetmistim progestan kullanirken gece uykusuna iyi geldi bana cit sesine uyanir bir daha da uyuyamam normalde simdi kesintisiz uyuyorum

selam kızlar. ben de bugün doktora gittim 5 haftalık hamileymişim. kahverengi lekelenmelerim oldugu icin doktor progestan fitil verecegini soyledi. eczaneden progestan 200 mg yi aldim. icini acip okudugumda agizdan alinir diye bir uyari gordum. fitil ve hap olani ayri ayri mi oluyor bilgisi olan var mi? yoksa eczaci mi bana yanlis ilaci verdi.

merhaba kızlar bende 7+3 günlük hamileyim dün braz fazla kanamam oldu zaten drum progestan vermişti bide 2 adet iğne verdi 1 hafta arayla dün kanamam kesildi bugün çokçokçok az yine peçeteye geldi çok endişeliyim aranızda böyle olan varmı buarada 2. hamileliğim ilkinde hiç böyle bişey olmamıştı

Bende epey bir süre progestan kullandım vajina yolu ile alıyordum erken doğum riskim var birde haftada 1 pruluton iğne oluyorum...1 gece hastane yattım serum tedavisi gördüm rahim ağzı yetmezliği var bende şu an 31 mm en son 28 mm 'e düştüğünde hastaneye yatırdı doktor...şimdi progestana ara verdik onun yerine 6 saatte bir nidilat kullanıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim zamanında evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…