Tsk ederim.doktora söyledim kanama ve agrin cok artarsa haberleselim dediYan etki olmasına karşı bence doktorunu aramalısın. bu arada sanırım hamilelerin %95i kullanıyo bu ilacı :) sakın kendini sıkma üzme korkma bebeğini düşün iyi düşün sağlıla kucağına almayı nasib etsin inşallah Rabbim :)
meraba bende daha çok yeniyim cumrtesi hamilelimi öğrendim hcg 315 cıktı pazartesi tekrar çağırdı artıs varmı die 616 çıktı ama pazartesi aksam isten eve gittiğimde iç çamaşırımda avuç içi kadr kanamam oldunu fark ettim ve acile gittim hemen hcg ve progestan hormonuma bakıldı hcg 738 progestan 40 çıktı doktormla telefonda görüstüm iki değeriminde iyi oldunu suanlık hap vermiceni ve çarsamba kontrole gelmemi istedi tam olarak öğrenmek istedim bu progestan denilen sey nedir ve hapı nede kullanılıyorMerhabalar..ben alti haftalik hamileyim..besinci haftamda kahverengi leke oldu bir haftadir devam edince doktor progestan verdi sabah aksam iciyorum..kahverengi olan lekelerim hapi kullandiktan sonra açık kirmiziya döndü ve devam ediyor..bide bana uyku yapmadi tam tersi uyuyamiyorum..bu tür sorun yasayan oldumu
Cnm ben 7 ay kullandım ama senin kırmızıya döndüyse doktorunu ara iğne falan vursunMerhabalar..ben alti haftalik hamileyim..besinci haftamda kahverengi leke oldu bir haftadir devam edince doktor progestan verdi sabah aksam iciyorum..kahverengi olan lekelerim hapi kullandiktan sonra açık kirmiziya döndü ve devam ediyor..bide bana uyku yapmadi tam tersi uyuyamiyorum..bu tür sorun yasayan oldumu
Cnm progestan aslında çok iyi bi ilaç ve çoğu hamilenin kurtarıcısı düşügun ve erken dogumu önlüyor ve hiç bir yan etkisi yok bebegemeraba bende daha çok yeniyim cumrtesi hamilelimi öğrendim hcg 315 cıktı pazartesi tekrar çağırdı artıs varmı die 616 çıktı ama pazartesi aksam isten eve gittiğimde iç çamaşırımda avuç içi kadr kanamam oldunu fark ettim ve acile gittim hemen hcg ve progestan hormonuma bakıldı hcg 738 progestan 40 çıktı doktormla telefonda görüstüm iki değeriminde iyi oldunu suanlık hap vermiceni ve çarsamba kontrole gelmemi istedi tam olarak öğrenmek istedim bu progestan denilen sey nedir ve hapı nede kullanılıyor
Bebegin eğer sağlıklı ise rahme tutunmasını saglıyor..rahim kasılmalarını engelliyormus..ama dedigim gibi bebek sağlıklı ise.meraba bende daha çok yeniyim cumrtesi hamilelimi öğrendim hcg 315 cıktı pazartesi tekrar çağırdı artıs varmı die 616 çıktı ama pazartesi aksam isten eve gittiğimde iç çamaşırımda avuç içi kadr kanamam oldunu fark ettim ve acile gittim hemen hcg ve progestan hormonuma bakıldı hcg 738 progestan 40 çıktı doktormla telefonda görüstüm iki değeriminde iyi oldunu suanlık hap vermiceni ve çarsamba kontrole gelmemi istedi tam olarak öğrenmek istedim bu progestan denilen sey nedir ve hapı nede kullanılıyor
Evet sağlıklı değil isede sorunsuz düşük yapmanı sağlıyor kürtaj olmana gerek kalmıyor çok önemli bir ilaçBebegin eğer sağlıklı ise rahme tutunmasını saglıyor..rahim kasılmalarını engelliyormus..ama dedigim gibi bebek sağlıklı ise.
Benim kasık agrılarım çok şiddetli kanamada devam ediyor. Magnezyum eksikliginden de olabileceğini okudum.magnezyum ilacı kullanan oldumu ilk haftalardaEvet sağlıklı değil isede sorunsuz düşük yapmanı sağlıyor kürtaj olmana gerek kalmıyor çok önemli bir ilaç
Allahim bebeklerimizi bize bağışlasın.ben iki haftadır yatıyorum..perşembe günü kontrole gidicemhamileligimi öğrenir öğrenmek doktorum kullanmayı söyledi. 6+3 Günlük iken geçen salı kanamam oldu. Doktor 3 gün hastaneye yatırdı. hastanedeyken normalde 1 kullaniyordum 3e çıkardı. Aynı zamanda iğne verdi 5 günde 1. Kanama kahverengiye döndü simdi. Doktor hiç kalkma dedi 10 gün rapor verdi. Bebeğin kalp atışını duyduk bi sorun görünmüyor dedi ama ben endiseliyim tabi. Bakalım bekliyorum.
Sizde de mi lekelenme var. Inşallah sağlıklı bir şekilde hamileliginiz devam eder ve doğumu gerçekleşir Bebeğinizin.Allahim bebeklerimizi bize bağışlasın.ben iki haftadır yatıyorum..perşembe günü kontrole gidicem
Benim bir hafta kahverengi leke oldu agrim yoktu..bi haftadirda kirmiziya yakin wc ye gittimde kan akışı var..günde 7-8 saat adet sancisi gibi agri cekiyorum.Sizde de mi lekelenme var. Inşallah sağlıklı bir şekilde hamileliginiz devam eder ve doğumu gerçekleşir Bebeğinizin.
çok geçmis olsun canım rabbim kimseye yasatmasın çok zor bi durummus progetron değerinz kaçta ilaç kullanıyorsunuz banada doktr 2 gün rapor verdi ilaca gerek yok dedi çok endiseleniyorum dün kananmam oldu bugnde her idrarın peşine peçete kirleniyor.hamileligimi öğrenir öğrenmek doktorum kullanmayı söyledi. 6+3 Günlük iken geçen salı kanamam oldu. Doktor 3 gün hastaneye yatırdı. hastanedeyken normalde 1 kullaniyordum 3e çıkardı. Aynı zamanda iğne verdi 5 günde 1. Kanama kahverengiye döndü simdi. Doktor hiç kalkma dedi 10 gün rapor verdi. Bebeğin kalp atışını duyduk bi sorun görünmüyor dedi ama ben endiseliyim tabi. Bakalım bekliyorum.
Çok geçmiş olsun inşallah perşembe hayırlı haberler alırsın.Benim bir hafta kahverengi leke oldu agrim yoktu..bi haftadirda kirmiziya yakin wc ye gittimde kan akışı var..günde 7-8 saat adet sancisi gibi agri cekiyorum.
Progesteron için yeni bir tahlil yapmadı. Düşük tehlikesi olan herkese veriyor doktor. Kanamam çok şükür 4 5 gündür kahveye dönmeye başladı. Ilk üç gün kırmızı geldi. Doktorum içerde kalanlar geliyordur dedi. Rengi kahveye döndüğü için muhtemelen kalıntılar geliyor. sürekli de yaptığım için akması da yavaş oluyordur diye düşünüyorum. size de çok geçmiş olsun. Inşallah Allah gönlünüze göre verir.çok geçmis olsun canım rabbim kimseye yasatmasın çok zor bi durummus progetron değerinz kaçta ilaç kullanıyorsunuz banada doktr 2 gün rapor verdi ilaca gerek yok dedi çok endiseleniyorum dün kananmam oldu bugnde her idrarın peşine peçete kirleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?