- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
Slm canım hamileliğin sağlıkla devam etsin inş diğer arkadaşlar a da Rabbim tez zamanda nasip etsin. Benimde 3 kaybim sonrası nasip olursa 21+4 günlük hamileligim var sana bişey soracaktım benim şu gibi akintim oluyor Dr a ve ebe ye sordum akinti olabilir bebeğin suyu birden gelir çok olur anlarsın dediler bende de bir tedirginlik var tabi sende yaşadın mi böyl bişeyBende kanama yok ama içim rahat değil öncesinde 2 düşük yapınca insan korkuyor yatakta dönmemiyorum bile merdiven çıkamıyorum
Canım ben ikinizin cevabını karıştırmışım ya kafam yerinde değilSlm canım hamileliğin sağlıkla devam etsin inş diğer arkadaşlar a da Rabbim tez zamanda nasip etsin. Benimde 3 kaybim sonrası nasip olursa 21+4 günlük hamileligim var sana bişey soracaktım benim şu gibi akintim oluyor Dr a ve ebe ye sordum akinti olabilir bebeğin suyu birden gelir çok olur anlarsın dediler bende de bir tedirginlik var tabi sende yaşadın mi böyl bişey
Bence progestan seni ve bebeğini korur ilk 3 ay kullanmış birisi olarak ama mutlaka yat dinlen sadece tuvalet banyo için kalk hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alıcaz[/QUOTE]Önemli değil canım benim 2 haftadır falan var akinti bayram öncesi kontrolde suyu normal demişlerdi bir gün sonra benim şu doğum nişanı dedikleri şekilde kanamam olmaya başladı ilk gittiğimde farketmediler 2. Gün artınca tekrar acile gittim içerde bir yerde kanamadan bahsedip progestan verip dinlen yat dediler kendi Dr ile salı günü randevum var o ne onerecek bilmiyorum ama inş hersey yolunda gider ve kucağıma almak nasip olur bu defa
Canım hiç endişelenme benimde en başında kesem küçük ve düzensiZdi hemen progestan ve kan sulandırıcı başlattı Dr şimdi iyiyiz çok şükür sana iğne yapmış iğne hele göre daha yoğun diye biliyorumMrb. Kızlar bnde 5haftalik gebeyim ve dün kanamam oldu.dr a gittiğimde ise bana progesteron vermedi bilesadece iğnesini yaptı. kesemin şeklinin bozuk olduğunu, sağlıklı bi gebelik olmadığını soyledi çok endişeleniyorum
Bende de 3 kayip var.Benim ablam annem de mumkunse 8 aylik iken soyle diyorlar ..artik ben de kimselere soylemicegim supriz olsun herkese eger gebeligim devam ederse tabiÇook sevindimm Allah tamamina erdirsin insallah kendine dikkat et lutfen ben hala kendimi sucluyorum acaba ne yaptimda boyle oldu diye ama doktor seninde soyledigin gibi saglukli olsa tutunurdu dedi bastan boyle olmasi daha iyi dedi artik tecruveliyim 3 ay dolmadan en yakinlarimiz dahil kimseye soylemiycem,ve hicbisey almiycam 6,7ay dolana kadar ve sık doktora gitmitcem çok kanamam oldu benim insallah tekrar yasamam boyle bi üzüntüyu
Sen tekrar ne zaman hamile kaldin canim??
Bende 2 kayıptan sonra öyle düşünmüştüm ama çalıştığım için mecbur söyledim evde olsaydım gizlerdim kimin ne göZle baktığı belli değilBende de 3 kayip var.Benim ablam annem de mumkunse 8 aylik iken soyle diyorlar ..artik ben de kimselere soylemicegim supriz olsun herkese eger gebeligim devam ederse tabi
Peki simdiki gebeliginde nasil tedavi oldun?farkli bir seyler mi yaptiniz?benim de 3 kaybim var butun testler temiz sadece pihtilasmam var 3.de igne kullandim yine kalbi durduSlm canım hamileliğin sağlıkla devam etsin inş diğer arkadaşlar a da Rabbim tez zamanda nasip etsin. Benimde 3 kaybim sonrası nasip olursa 21+4 günlük hamileligim var sana bişey soracaktım benim şu gibi akintim oluyor Dr a ve ebe ye sordum akinti olabilir bebeğin suyu birden gelir çok olur anlarsın dediler bende de bir tedirginlik var tabi sende yaşadın mi böyl bişey
Aynen olmayanin cok fena gozu degiyor.Bende 2 kayıptan sonra öyle düşünmüştüm ama çalıştığım için mecbur söyledim evde olsaydım gizlerdim kimin ne göZle baktığı belli değil
Evet ankaradayım ben gazi Üniversitesinde çalışıyorum oraya gidiyorum Dr um merih Bayram perinotolojı başkanı aynı zamanda .Ankaradamisiniz tavsiye edeceginiz doktor varmi ben halen bulabilmis degilim
Peki simdiki hamileliginin yurumesi icin farkli bir seyler mi denediniz ?Bende 2 kayıptan sonra öyle düşünmüştüm ama çalıştığım için mecbur söyledim evde olsaydım gizlerdim kimin ne göZle baktığı belli değil
Peki simdiki hamileliginin yurumesi icin farkli bir seyler mi denediniz ?
Yerleşme lekesi olabilir geçmiş olsunKizlar merhaba, bende progestan kullaniyorum ve lekelenmelerim devam ediyor. Cuma gunu doktora gittim aktif kanama yok dedi ama lekelenme devam ediyor. Ilk zamanlar olur dedi. Bir dusugum var kese gozukmedi gec dollenme dedi. Iki haftasonra yine kontrolum var. sabah aksam vaginal progestan kullaniyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah
Yerleşme lekesi olabilir geçmiş olsun
Iyi demiş Dr un bencede stres yapma bebek etkileniyor progesteran jelini folik asitini ihmal etme ayaklarını yüksekte tutarak uzan bol bol hersey Allah'tanInsallah oyledir. Oyle degilsede hersey allahtan demekten baska birsey gelmiyor elimden. Iki hafta bekle stres yaoma dusunme dedi doktorum ama gelde dusunme
YariCanım hiç endişelenme benimde en başında kesem küçük ve düzensiZdi hemen progestan ve kan sulandırıcı başlattı Dr şimdi iyiyiz çok şükür sana iğne yapmış iğne hele göre daha yoğun diye biliyorum
İnşallah canım allahtan hayırlısını dilemekten başka çare yok.yarin Dr. randevum var bakalım progeston verecek mi banaCanım hiç endişelenme benimde en başında kesem küçük ve düzensiZdi hemen progestan ve kan sulandırıcı başlattı Dr şimdi iyiyiz çok şükür sana iğne yapmış iğne hele göre daha yoğun diye biliyorum
Inşallah güzel haberler alırsın kendinle hayatla didişme demişti Drum psikolojın sağlam oldunYari
İnşallah canım allahtan hayırlısını dilemekten başka çare yok.yarin Dr. randevum var bakalım progeston verecek mi bana.yarinki gelismelerden haberdar ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?