Progestan kullananlar

Kanamam tekrar başladı bi kaç gündür kahverengiye döndü diye sevinmistim ama bugün tekrar kırmızıya döndü .Tek tesellim miktarının az olması.

Bebegimin kalbi durmus kürtaj yaptilar hemen..allahim sizin bebeklerinize saglik versin ins.
Ne diyeceğimi bilemiyorum. çok geçmiş olsun Allah sabırlar versin. Hayirlisi boyleymis.Inşallah Allah tez zamanda yine nasip eder. Kaç haftalık tı?

Bebegimin kalbi durmus kürtaj yaptilar hemen..allahim sizin bebeklerinize saglik versin ins.
Merhaba çok geçmiş olsun Allah sabır versin. Bugün bende hafif kanamayla hastaneye gittim ve benim de sonuç aynı oldu kalbi durmuş kürtaj yapıldı hemen çok zor çok kötü tarifi yok ama elden gelecek olan bişey de yok. 7 haftalıktık bizde ama nasip olmadı Allahım tez vakitte hayırlısını yaşatsın bize de

Geçmiş olsun hepinize Allah sağlıklı hamileliklerle bebeklerinizi kucağımıza almayı nasip etsin.Dayanamadım yazmak istedim bebeklerini 4 kez kaybetmiş biri olarak benimde yaram çok taze beşinci günüm kürtaj olalı kalp atımı başladıktan sonra duruyor.Progestanı herseferinde kullandım kanamayı durdurup bebeğin tutunmasını sağlıyor fakat vücutta bunu engelleyen başka sebepler yoksa.Bende yeni başladım tahlilleri yaptırmaya sizlerden yaptırın bir iki kez oldu normal bu düşükler demelerine aldanmayın bekledikçe bu sayılar artıyor benim gibi.Kan pıhtılaşması eşinizle sizin genetik testleriniz ve bağışıklık testlerinizi üniversitelerde yaptırın.Ben sonuncusunda pıhtılaşma olabilir diye iğnede vuruldum ama olmadı.Testlerimi tamamlamadan tekrar hamile kalmam bu sefer.Herseferinde ayrı bir yıkım oluyor.Allah isteyen herkese anneliği nasip etsin inşaallah

B u kez bende tüm testlerini tahlillerimi yaptırıp anne olmayı denicem benim bu ilkti ama Rabbim son etsin hepimizinkini de inşallah çok zordu kalbi durmuşta olsa 7 haftalıkta olsa benim parçamdı Allahım bi daha yaşatmasın bana da sizlerede

Benimde 2 düşükten sonra genetik testler yapıldı kan pıhtılaşması çıktı hergün doğuma kadar iğne kullanıcam bence mutlaka nedenini araştırın Allah hepimize sabır versin çok Zor durum inşallah hepimizin kucakları yakın zamanda dolar

Bende iğne kullanıyorum proluton progestan içeriyor düşük tehlikem var Rabbim hepimizin evladını esirgesin sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba canım bende 6 haftalık hamileyim benimde 2 kere çok açık kan gelmişti doktora gittim hemen iğne verdi progestan verdi çok şükür kullandıktan sonra ne kanamam ne de kasık Ağrılarım oldu şöyle birşey var inanılmaz uyku yapıyor bende doktor bana bol bol dinlenip yatacaksın demişti zaten bu ilaç varken yatmamak elde değil Leyla gibiyim günde 3 defa kullanıyorum biraz sonra yine içeçeğim yarım saat içinde ben iptal

Bende iğne kullanıyorum proluton progestan içeriyor düşük tehlikem var Rabbim hepimizin evladını esirgesin sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canım bol bol yat hatta sadece lavabo için kalk ben öyle yapıyorum şuan benim kesenin yanında kanama vardı cumartesi kontrolde çok az kaldığını söyledi doktor hatta bebeğimizi ve kalp atışını gördük şükürler olsun Rabbime 3 iğne vermişti haftada 1 oluyorum 1 tane kaldı birde progestan kullanıyorum günde 3 çok şükür Ağrı'm sızım yok dediğim gibi sakın kalkma iş yapma yat

Aminn çok geçmiş olsun canım Rabbim inşallah 1 tane daha nasip eder üzülme diyeceğim ama bende 1 tane düşük yaptım haziranın başında bak çok şükür tekrar hamile kaldım tekrardan geçmiş olsun

Çok şükür kardeşim darısı benim başıma inşallah. Allah analı babalı büyütsün sağ salim kucağına almayi nasip etsin

Bende progestan hapa başladım 8 saatte bir tane içiyorum leyla gibi oluyorum dediğin gibi ayakta duramıyorum evlatlarımız sağlıklı olsun da onlar için herşeye değer

Bebeğini kaybedenlere geçmiş olsun, Allah en yakın sürede nasip etsin inşallah. Bende geçen nisan düşük yaptım, doktorum genetik test önerdi, eşim ve ben yaptırdık, bende kan pıhtılaşmasına yatkınlık çıktı, tam anlamıyla yok ama kalp atışını duyup kaybettiğimiz için kan sulandırıcı iğne önerdi, hamilelik boyunca kullanılmalı diye. Temmuz ayında hamile kaldım, şuan 7+4 günlük, hergün progestan hap ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Bir kere ciddi kanamam oldu ama çok şükür sağlam atlattık ve şuan inanılmaz kasık ağrılarım var. Yine de umutluyum, pozitif düşünmeye çalışıyorum ve burada benim gibi olup, sağlıkla bebeklerini kucaklayanları gördükçe içim rahatlıyor, endişelenmemek çok zor ama inanç en önemlisi, herşey yoluna girecek

Bende Kasım ayında kalbi atmadığı için bir kayıp yaşadım ardından kimyasal gevelik çok şükür yine hamileyim ben ve eşime genetik testler yapıldı ve bende de kan pıhtılaşması çıktı hergün iğne vuruluyorum iki gündür de kasıklarımda ağrı var bugün acile gittik ama geri dönfük bi sıkıntı yok dediler ama bacaklarımı açamıyorum sen bi çaresini bulabildin mi bu ağrıya neden olurmuş

Valla bende çekiyorum, haftada bir acildeyim, bakıyorlar sorun yok diyip gönderiyorlar, benim de içim bir nebze rahat ediyor. Sen bir çare bulursan bana da söyle

ben de 3 kutu bitirdim, sabah akşam alıyordum. Aşırı uyku yapıyordu bende. Zaten uyarmıştı doktorum mide bulantısı,baş dönmesi, uyku, sersemlik vs hepsi normal korkma dedi. Vajinal yoldan da alınıyor ama benim doktorum her zaman doğru yerleştirme olmadığı için daha az etkili, o şekilde kullanma dedi.

Yan etkisi var ama kesinlikle işe yarıyor. Bebeğe bir zararı olmadığı gibi kesenin kalınlaşmasını sağlıyor - ki bu gerekli birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…