Progestan kullananlar

[QUOTE="Nevsu48103133, member: ]Peki simdiki gebeliginde nasil tedavi oldun?farkli bir seyler mi yaptiniz?benim de 3 kaybim var butun testler temiz sadece pihtilasmam var 3.de igne kullandim yine kalbi durdu [/QUOTE]
Genetik ve pihtilasma testleri yapildi benim pihtilasma testinin birtanesinde mutasyon saptandi ama her 5 kadindan birinde oldugu onemli olmadigi sebep olamayacagi soylendi. 5 haftalik iken rastgele gittigim dr bana clexan ve coraspin verdi 7 haftalik iken kanama sebebi ile baska bir dr a gittim kullandigim ilaclar sebepti.Coraspini bıraktım ama clexan başlayınca birakilmiyormus KKaç tane Dr gereksiz dedi hatta mecburiyet artık işte. 2 bucuk ay yatmakzorunda kaldim progestan ve igne kullandim dusuk icin. he birde uzerimde NAZAR duasi tasiyorum. iyi arastirin sebebini rabbim yardimciniz olsun en kisa zamanda nasip etsin. Biraz uzun yazdim sanki k.bakma

Normal yolla mi oldu yoksa pgt li tüp bebek mi?bir de progestani kanaman oldugu icin mi verdi o yuzden mi ilk 12 hafta calismadin?ben progestan kullanmadim hic kan sulandirici ,aspirin ve folik kullandim. benim en son betam 10 du .bugun yine gidecegim doktora .acaba ben de mi işe gitmesem ogretmenim ama gitmezsem rapor alsam dersler bos gecer vicdani olarak da rahat edemem ama bi yandan da bebegim icin iyi olacaksa uff cok ikilemdeyimdedigin gibi yiyecek ekmegi varsa yasiyor her turlu.

[QUOTE="Nevsu48103133, member: ]Peki simdiki gebeliginde nasil tedavi oldun?farkli bir seyler mi yaptiniz?benim de 3 kaybim var butun testler temiz sadece pihtilasmam var 3.de igne kullandim yine kalbi durdu
Genetik ve pihtilasma testleri yapildi benim pihtilasma testinin birtanesinde mutasyon saptandi ama her 5 kadindan birinde oldugu onemli olmadigi sebep olamayacagi soylendi. 5 haftalik iken rastgele gittigim dr bana clexan ve coraspin verdi 7 haftalik iken kanama sebebi ile baska bir dr a gittim kullandigim ilaclar sebepti.Coraspini bıraktım ama clexan başlayınca birakilmiyormus KKaç tane Dr gereksiz dedi hatta mecburiyet artık işte. 2 bucuk ay yatmakzorunda kaldim progestan ve igne kullandim dusuk icin. he birde uzerimde NAZAR duasi tasiyorum. iyi arastirin sebebini rabbim yardimciniz olsun en kisa zamanda nasip etsin. Biraz uzun yazdim sanki k.bakma[/QUOTE]
Ben de pihtilasma ciddi anlamda var butun genlerim ya homozigot ya da heterozigot kardesimin de damari tikandi genetik yani .. cok unlu perinatolog bir prof doktora gittim. pihtilasmadan ilk 3 ay bebekler dusmez dedi ki zaten bu fikri destekliyorum artik .pihtilasmadan olsaydi benim 3. Bebegim yasardi .igne kullandim cunku..ins sag salim kucagina alirsin .sizleri gorunce umutlaniyorum :)

Bende kanama yok ama içim rahat değil öncesinde 2 düşük yapınca insan korkuyor yatakta dönmemiyorum bile merdiven çıkamıyorum
Bende sizinle aynı durumdayım 2 düşükten sonra çok tedirgin oluyor insan inşallah sizden iy haber vardır banada umut olur cevaplarsanız sevinirim

Bende sizinle aynı durumdayım 2 düşükten sonra çok tedirgin oluyor insan inşallah sizden iy haber vardır banada umut olur cevaplarsanız sevinirim
Benden iyi haberler var doğum yaptım kızım 1 aylık oldu bile
Düşüklerim nedeni kan pıhtılasmasıtmış hamile kalır kalmaz kan sulandırıcı başladık ilk 3 ay progestan 9 ay boyunca içimde ki korku bir an olsun gitmedi ya bunu da kaybedersem diye çok şükür Rabbime korktuğumu başıma getirmedi
SiZde en kısa sürede bebeğinizş kucağınıza alırsınız inşallah moral motivasyon çok önemli Allah tan umut kesilmez ol derse olur size gercekten umut olmak isterim şu anda sıkıntı yaşıyorsunuz ama onu kucağınıza alınca hersey sıgırlanoyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…