progestan kullanarak hamile kalanlar var mı

selam bugün katıldım aranıza bende 17 şubatta ovıtrelle çatlatma iğnesi vurundum bugun 9. gun dayanamayıp test aldım ama negatif çıktı acaba degişirmi
buarada tüp bebek yontemiyle ikiz kızlarım var 3 buçuk yasındalar allah olmayana versin insaallah

Canim progestan kullanarak hamile kalinabiliyor mu ben 2 kez zorunlu olarak kurtaj oldum dr um bana folik asit i onerdi ama progestan hakkında birsey demedi kullanan ve faydasini goren war mi warsa lutfen bilgilendirin beni

arkadaşlar mrb.2yıldır bebek istiyoruz her sey normal.rahım filmi de çekıldım.4 kez hap kullandım ve catlatma ıgnesı oldum.adetım hep 29.gun gelırdı.bu ay dr dıger aylardan farklı olarak progestan da verdı 15 gun ıctım bugun hap bıttı.dun 29.gündu ama hastalanmadım.umutlanmak ıstemıorum progestan adet gecıkmesı yapar mı?lutfen kullandıysanız cvp yazın bana

Canim progestan kullanarak hamile kalinabiliyor mu ben 2 kez zorunlu olarak kurtaj oldum dr um bana folik asit i onerdi ama progestan hakkında birsey demedi kullanan ve faydasini goren war mi warsa lutfen bilgilendirin beni

Slm birkatre19:))
Soyle anlatayim benim adet duzensizligim var 45-55 gunde bi oluyorum normalde adet.ben bunu soyleyince doktorum dediki bu kadar uzun surede bir adet olunca rahimin ic duvarlari olmasi gerektiginden daha uzun surede yenileniyormus o yuzende dollenen yumurtanin rahime tutunmasi sagliksiz oluyormus.bu durumda olan kisilerde gebeligin saglikli olusmasina yardimci oluyor. Yani direk hamile kaliniyor diye bisi yok.Senin demekki boyle bi durumun olmadigi icin doktorun onermemistir.folik asitte kullaniyorum ben.hamile kalana kadar ve doktorun biraktirana kadar kullan cok faydali.
Umarim seninde benimde hepimizin saglikla bebislerimiz olur:))

Cok tesekkur ederim canim hamileligim süresince progestan kullanmıştım bende kanamam oluyordu ve dr um icmemi onermisti 2 hamileligimde de ayni sorunu yasadim acaba simdiden kullansam bi zarari olur mu simdi bunu dusunur oldum iyi dileklerin icin saol canim inşallah Rabbimiz her isteyene verir

doktor banada progestan verdi ama hastalığının ilk günü gel dedi bu ilaç hamile kalmamızı sağlıyormu ben anlamadım ben bu ilacı kullandığım için pek umutlu değilim bu aydan

doktor banada progestan verdi ama hastalığının ilk günü gel dedi bu ilaç hamile kalmamızı sağlıyormu ben anlamadım ben bu ilacı kullandığım için pek umutlu değilim bu aydan

Hamile kalmayi kolaylaştırıyor degilde rahim duvarlarini güçlendiriyor ve dollenen yumurtanin daha iyi tutunmasini sagliyor ben hic hamilelik oncesinde kullanmadim bilmiorum ama hamilelegim süresince kullandigim oldu

Hamile kalmayi kolaylaştırıyor degilde rahim duvarlarini güçlendiriyor ve dollenen yumurtanin daha iyi tutunmasini sagliyor ben hic hamilelik oncesinde kullanmadim bilmiorum ama hamilelegim süresince kullandigim oldu

günaydın canım ben hasta olayım diye verdi hoş benim adet düzensizliğim yok ama hastalığının ilk günü gel dedi bu ay oyüzden umutlu değilim canım

amin canım inşallah ama insan üzülüyor işte benim görümcem evlendikten 1 ay sonra hamile kaldı millet şimdi bizden haber bekliyor

Ayni durum bendede var canim.ben 2 senelik evliyim ve eltimle kayinvalidemle birlikte kalioruz yeni ewlendigmde eltimle 1 ay arayla hamile kaldik benim bebegm dustu o ikinci cocugunu dogurdu.millet gozune bakio sizde bisey yok mu diyor uzuluyor insan anliorum seni Rabbim sabir versin bize

biz onlardan 1 ay sonra evlendik görümcem hemen hamile kaldı şmdi kaynanam her gördüğünde gözümün içine bakıyor hamilelik varmı diye ben daha 5 aylık evliyim en son dedimki biz daha yeni birbirimize alışıyoruz oyüzden bebek zamanla olur illa olacak diye bişey yok diyorum kısmet bu işler diyorum ama artık bayıyor

Dusuncesizlik anlayissizlik bizim toplumumuzda war Rabbim korusun oyle insanların şerrinden

Dusuncesizlik anlayissizlik bizim toplumumuzda war Rabbim korusun oyle insanların şerrinden

aminnnn belkide art niyet yok ama artık bizde gerilmeye başladık ama artık sallamıyorum allah ne zaman vereceğini bilir diyorum kısmet artık diyorum öyle işte

akadaşlar dr. adetin 15.günü ile 25.günü sabah 1 aksam 2 tane kullanmamı söyledi merak ediyorum aranızda bu ilacı kullanıp hamile kalan var mı
canım sen 100mg olanından mı kullanıyorsun?bende de pko var ilaçsız adet göremiyorum doktor progestan önerdi hamile kalabilmem için.inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız

canım sen 100mg olanından mı kullanıyorsun?bende de pko var ilaçsız adet göremiyorum doktor progestan önerdi hamile kalabilmem için.inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız

canım hatırlamıyorum ama benım bi kızım var çok sukur ıns en yakın zamanda sızlerınde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…