progestan kullanarak hamile kalanlar var mı

Merhaba arkadaşlar...
Geçen ay İstanbuldayken doktorum folibol ve progestan vermişti... ama progestanı orda almadım şimdide recetem yok elimde ilacı alıcam ama günde kaç kere kullanıcagımı hatırlamıyorum?
Kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız seviniriim...

slm cnm;
biraz zaman oldu gırmıyorum kulube.
" acaba simdiden kullansam bi zarari olur mu" diye dusundum diyorsun öncelikle bu ilacı doktorunun önermesi lazım.
bide bu ilac hamile olmayan adet düzensizliği yaşayanlarda düzenleyici olarak kullanılıyor aynı zamanda hamile olup düşük tehlikesi olanlarda da tedavi amaçlı kullanılıyor cunku rahim içinin sağlıklı olmasını sagladığı için.benim ablam hamileliğinde hafif bi düşük tehlikesi yasamıştı doktoru onada bu ilcı vermişti tedavi için.banada adetim düzensiz oldugu için verdi. sana hamileliklerinde vermiş düşük tehliken olduğu için. onun dışında demekki adet düzensizliğin olmadığı için hamileligin dışında vermemiş.yani doktorunun sana kullan demesi lazım onun dışında sen kendin kullansam mı diye düşünme sakın ok:))
hepimizin bebişi olsun inşallah

merhaba cnm;
valla ne desek olmaz cünkü herkesin durumu farklı olduğu için kullanım şekli aynı olmaz.sen en iyisi doktorunla görüş çünkü sana uygun dozu ve şekli ancak bir doktor söyleyebilir

Dediginde haklisin ama 2 kurtaj olmus ve bir bos gebeligi olan bir insanin ister istemez acaba kullansam mi die aklina geliyor :))

Progestan kullanan kimse yok muuuu

canım hayırlı olsun takvimini gördüm.Allah herkese nasip etsin bu duyguyu.ben progestan kullanıyorum ama 200mg adet görebilmek için.sen sanırım hamile kalmak için kullandın.nasıl kullanmanı önerdi doktor?bir de 100 mg mıydı?

Progestron kullanipta hamile kalan yok mu arkadaslar ben iki asilama oldum ama gebelik saglanamadi ayin 20 sinde progestron testi istedi bakalim hayirlisi

Merhaba arkadaşlar.Ben de pkoluyum.kilom şuanda 77.insülim direncim var.Matofin kullanmaya başladım.yakllaşık 2 ay oldu.açlık şekerim 107 tokluk 179 çıktı kasımın başında yaptırdığım tahlillerde insülin direnci 14 iken şimdi 11 e düştü.aynı zamanda rahim filmi vb tüm tahlillerim normal çıktı.geçen ay klomen kullandım ama insülinden dolayı yumurtalarım büyümüyomuş.doktor değiştirdim bana suda eritilen toz folik asit verdi 3 ay sabah akşam 2 paket kullan dedi.bir de progestan verdi ve 6 ay kullan dedi.6 ay sonra görüşelim bu süre zarfında gelme ve zayıfla dedi.4 senelik evliyim ve 1,5 senedir korunmuyoruz.her ay hüsrana uğramaktan moralim çok bozuk.dua da ediyorum.benim gibi olanlar paylaşırlarsa çok sevinirim.morale ihtiyacım var

Bak tatlim ben 3 yildan beri gebelik istedim asilama oladu tutmadi iki kere sonra progestron kulandm adet olmadan hamile kaldm uc haftalikken dusuk gerceklesti bir ay kanamam oldu simdi tekrar gidecem progestrona devam gebelik ver mi yok mu diye bakilacak yarin yine ins sagli bir sekilde bebelerimizi kucagimiza aliriz

kizlar bende dunya kadar doktor gezdim progestanla hamile kaldim ama dusurdum troid bezlerim dogru calismiomus bu yuzden hamile kalsam bile tekrar dusermis vs vs vs vs vs ama ins saglikli bi sekilde evlat sahibi oluruz bazen diorm yasin 23 acele etme die ama uzulup insan ins hepimiz bebeklerimize kavusuruz

canım bir çoğumuz senin gibiyiz, durumlarımız aşağı yukarı benziyo. kilo vermeye çalış lütfen.ilaç da kullanıyomuşsun. inan zayıf olunca doktorların bile bakışı daha pozitif oluyo,daha umutla bakıyolar. burda bir sürü zayıflayarak hamile kalanların hikayesini okudum. kendim de zayıfladım bi on kilo kadar. başlarda çok zorlandım ama artık alıştım ve bundan sonra hep dikkat edicem kendime. moralini bozma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…