Merhaba Kızlar
Bende bundan 1 sene önce kadın hastalıkları doktoruna adet düzensizliği için gitmiştim .Polikistikover olduğu için düzensiz adet gördüğüm sonuçlandı.Doktorum bebek düşünüp düşünmediğimi sordu daha 3 aylık evliydim o zaman tabikide henüz düşünmüyoruz demiştim bana bir kaç tahlil felan yaptırdı.
Sonucunda progestan ilac verdi. Ve bunu adet dönemin yaklaştığında adet görmezsen eğer ki kişide bu durum sıkıntıya yol acar dedi stres,sıkıntı,sivilce ,sinir ki bilirsiniz kızlar bu durumu ne kadar sıkıntılı geçtiğini adet görmediğiniz de .Bana bu durumda seni rahatlatmak için veriyorum dedim 21 gün geçtikten sonra baktın adet olmadın bu ilacı gece 2 draje şeklinde yutacaksın ve bunu 5 gün boyunca devam ettireceksin yani 1 tablet oluyor bu 10 adet geceleri 2 şer taneden 5 gece içmiş olucam ve 3 gün sonra seni rahatlatacak adet göreceksin dedi.Hiç sıkıntı yapma bu durumda ileride bebek düşündüğünüzde de bunu kullanabilirsin dedi bana hiç bir sıkıntısı yok çünkü biz hamile olan annelerede veriyorum bebeklerin rahime tutunması için dedi.Yani benimde anlamadığım konu şu bu aralar kullanmıyorum biraz gecikmelide olsa adet oluyorum.Benim gibi kullanan varmı ? Bebek düşünüyoruz bizde hani bu ilacı aynen doktotumun bana dediği şekilde kullanamamda herhangi bir yan etkisi olur mu bir sakıncası varmıdır bu konu ile ilgili benimle bilgisi olan paylaşabilir mi kafam bu konuda karışık arkadaşlar ?