progestan kullanarak hamile kalanlar var mı

Arkadaslar bende cok zayifim oyuzden mi acaba vucut kaldirmuyor ya
bence zayıflıkla alakası yok tabiki yeme içme onemli ama canm troid bezlerini kontrol ettir endokrine gidip troid bezi dogru calısmadıgı zaman da hamile kalamama yada kalsanda dusukle sonuclanabilio dr gidip hamile kalmak istediğini anlatırsın o zaten ona gore troidlerine bakar

Trioide bktrdm norml cikti cnm
olmadık yerlerden sorun cıkıo genelde ben hamile kalmadan once bir yıl cok ugrastım artık 1 yıl gectıkten sonra olmucak heralde deyip bebek konusunu 3 ay acmadım zaten umutsuzluktan aklıma bile gelmemişti 3 ay sonra olesine test yaptıgımda hamile oldugumu ogrenmıstım rabbim nasip etmedi dustu ama burda asıl anlatmak istediğim gercekten dusunmemek takmamak sadece hamile kalırsam cocuga zarar gelmesin die ilaç neyin kullanma ve gercekten takma yok zayıfım yok olmuo yok bilmem ne bnm troid bezlerim bozuk olmasaydı cınsıyetini ogrencektm bebeğimin ama olsn bi kere oldu bi daha olur

Evet arkadasm öyle bend düsük tehlikesi yüzndn kullandm ve su an alti aylik kizim var.Allahm burda olmayan bütn arkadaslarma versn hep dua edyorum.

Merhaba Kızlar
Bende bundan 1 sene önce kadın hastalıkları doktoruna adet düzensizliği için gitmiştim .Polikistikover olduğu için düzensiz adet gördüğüm sonuçlandı.Doktorum bebek düşünüp düşünmediğimi sordu daha 3 aylık evliydim o zaman tabikide henüz düşünmüyoruz demiştim bana bir kaç tahlil felan yaptırdı.

Sonucunda progestan ilac verdi. Ve bunu adet dönemin yaklaştığında adet görmezsen eğer ki kişide bu durum sıkıntıya yol acar dedi stres,sıkıntı,sivilce ,sinir ki bilirsiniz kızlar bu durumu ne kadar sıkıntılı geçtiğini adet görmediğiniz de .Bana bu durumda seni rahatlatmak için veriyorum dedim 21 gün geçtikten sonra baktın adet olmadın bu ilacı gece 2 draje şeklinde yutacaksın ve bunu 5 gün boyunca devam ettireceksin yani 1 tablet oluyor bu 10 adet geceleri 2 şer taneden 5 gece içmiş olucam ve 3 gün sonra seni rahatlatacak adet göreceksin dedi.Hiç sıkıntı yapma bu durumda ileride bebek düşündüğünüzde de bunu kullanabilirsin dedi bana hiç bir sıkıntısı yok çünkü biz hamile olan annelerede veriyorum bebeklerin rahime tutunması için dedi.Yani benimde anlamadığım konu şu bu aralar kullanmıyorum biraz gecikmelide olsa adet oluyorum.Benim gibi kullanan varmı ? Bebek düşünüyoruz bizde hani bu ilacı aynen doktotumun bana dediği şekilde kullanamamda herhangi bir yan etkisi olur mu bir sakıncası varmıdır bu konu ile ilgili benimle bilgisi olan paylaşabilir mi kafam bu konuda karışık arkadaşlar ?

Merhaba Kızlar
Bende bundan 1 sene önce kadın hastalıkları doktoruna adet düzensizliği için gitmiştim .Polikistikover olduğu için düzensiz adet gördüğüm sonuçlandı.Doktorum bebek düşünüp düşünmediğimi sordu daha 3 aylık evliydim o zaman tabikide henüz düşünmüyoruz demiştim bana bir kaç tahlil felan yaptırdı.

Sonucunda progestan ilac verdi. Ve bunu adet dönemin yaklaştığında adet görmezsen eğer ki kişide bu durum sıkıntıya yol acar dedi stres,sıkıntı,sivilce ,sinir ki bilirsiniz kızlar bu durumu ne kadar sıkıntılı geçtiğini adet görmediğiniz de .Bana bu durumda seni rahatlatmak için veriyorum dedim 21 gün geçtikten sonra baktın adet olmadın bu ilacı gece 2 draje şeklinde yutacaksın ve bunu 5 gün boyunca devam ettireceksin yani 1 tablet oluyor bu 10 adet geceleri 2 şer taneden 5 gece içmiş olucam ve 3 gün sonra seni rahatlatacak adet göreceksin dedi.Hiç sıkıntı yapma bu durumda ileride bebek düşündüğünüzde de bunu kullanabilirsin dedi bana hiç bir sıkıntısı yok çünkü biz hamile olan annelerede veriyorum bebeklerin rahime tutunması için dedi.Yani benimde anlamadığım konu şu bu aralar kullanmıyorum biraz gecikmelide olsa adet oluyorum.Benim gibi kullanan varmı ? Bebek düşünüyoruz bizde hani bu ilacı aynen doktotumun bana dediği şekilde kullanamamda herhangi bir yan etkisi olur mu bir sakıncası varmıdır bu konu ile ilgili benimle bilgisi olan paylaşabilir mi kafam bu konuda karışık arkadaşlar ?
cnm progestan rahim duvarini kalinlastiram progesteron hormonu icerr ve genelde dr. ya dusuk tehlikesi icin yada hamile kalmak isteyene verr sen yine de bi dr. git derim

Ben de 3 aydir bu ilaci kullaniyorum, 1 yildir adet gormuyor ve yumurtlamiyordum.
Ilk aldigim ay adet gordum ve sonrasinda yumurtlama olmadi.
Ikinci ay, adet gordum ve 18. gunde yumurtlamam oldu cok sukur. Yalniz esim hastaydi birliktelik cok duzensiz oldu.
Bu ay 3. ayim, adet gordum gecen hafta, su an yumurtlama olmasini bekliyorum.
Insallah bu sefer de yumurtlarim da tuttururuz.

Teskkr edrim bnde hergun iciyorum sabh aksam bnm adet olmami saglmiyor ya
Ne zaman basladiniz kullanmaya? Kullanirken adet olmuyorsun zaten, ilaci 10 gun kullaniyorsun, sonra ilaci biraktiktan 3-4 gun sonra adet oluyorsun. Cunku progesteron hormonu bir anda dusuyor ve adet olmani sagliyor bu dusme.

Bnm bir dusugum oldu gecen ay kanamam bir ay surdu kanama esnasinda ilaci biraktim sonra tekrardan basladm kanamam bittikten sonra gecen cuma gunude agir kaldirdim bir iki damla kananmam oldu sonra geri durdu

canım bir çoğumuz senin gibiyiz, durumlarımız aşağı yukarı benziyo. kilo vermeye çalış lütfen.ilaç da kullanıyomuşsun. inan zayıf olunca doktorların bile bakışı daha pozitif oluyo,daha umutla bakıyolar. burda bir sürü zayıflayarak hamile kalanların hikayesini okudum. kendim de zayıfladım bi on kilo kadar. başlarda çok zorlandım ama artık alıştım ve bundan sonra hep dikkat edicem kendime. moralini bozma.

bu kıştan beri 13 kilo verdim nerdeyse.ama çalışıyorum şu anda zaten yorgun oluyorum.tatil günleri de dinlenmekle geçiyor.spor yapamıyorum ki :(

10 gun sabah aksam birer tane aliyorum. Ilac bittikten 3 gun sonra adet oluyorum.
10 gun ilac aliyorum, 18 gun ilac almiyorum. Bu sekilde adet duzenim oturtmaya calisiliyor su anda.

ben de bu ay kullandım.benim adetlerim günü gününe düzenlidir.progestanı doktor adetinin 10.günü başla ve 10 gün kullan dedi.bende öyle yaptım.ilaç bitince 2 gün sonra hafif bir kanama oldu(daha adetime 10 gün kala yani).adet değildi ama.çünkü bnm adetlerim hep pıhtı kanlı oluyor .akıntıyla karışık bi kahverengi bi pembemsi,biraz kırmızı oldu.ama sadece tuvalette peçeteme sürüldü.pedime akmamış bile.ben de acaba ilaçtan mı yoksa üstüne görme mi yaşadım diye düşündüm.sizin de öyle mi oluyor.

bu kıştan beri 13 kilo verdim nerdeyse.ama çalışıyorum şu anda zaten yorgun oluyorum.tatil günleri de dinlenmekle geçiyor.spor yapamıyorum ki :KK43:
anladım canım... inşallah ilaç işe yarar ne diyeyim ki :( moralini bozma ne olursa olsun

Bende bugun basladim uc aylik evliyim on gun kullancam hormon dengelerim bozulmus doktor bunu kullan dedi kafaya cok taktim sogan kuru hayit tohumu polen ari sutu progeston inci kuru dengem sasacak vallaaa doktor sogan kurunu kullanabilirsin dedi

Tedavi surecine yeni basladim benim 21. Gun progestetonum 5.6 cikti dusuk di mi:KK43:

Back
X