progestan kullanarak hamile kalanlar var mı

bende aynı durumdayım tarlusal içtim biteli 17 gun oldu hala olmadım dr gittim geçen hafta o zaman 10 gün olmustu dediki 10 gun daha bekleyelim tekrar gebelik testi yap dedi pazartesi test yapacağım bakalım.

bende aynı durumdayım tarlusal içtim biteli 17 gun oldu hala olmadım dr gittim geçen hafta o zaman 10 gün olmustu dediki 10 gun daha bekleyelim tekrar gebelik testi yap dedi pazartesi test yapacağım bakalım.
Adet olmayı hiç bu kadar istememiştim. Tüm bitkisel tedavileri uyguladım, olmadım. Dr e gittim progestran başladı bitti 7.gün dun görüştüm olmazsam 10.gunu gel dedi. Kilodan dolayı da diyetteyim iuicene gerildim. Allahım lütfen hasta olayım artık. Ödem ve gerginlik :(( sıkıldım

bende aynısınıı diyorum hamileliği geçtim adet olsam rahatlasam artık diyorum iki ay oldu hala olmadım ilaç bitelide 17 gün oldu yine sökmedi

Yine maşallah senin bir evladın var sanırım. Ben de kendimi en kötü duruma alıştırıyorum bitkisel bişiler yapacağım ileri boyut ama dr bu konuda cok katı. Eşimde hiç sevmez öyle seyleri önce tıp. :) direkt hormon tedavisi istemiyordum oysa ama işte hiç bu kadar gecikmezdi. Yani maksimum 1.5 ay da olurdum genelde stresten sanırım olmayınca daha bir geriliyorum nedense mesela suan oturup ağlayasım var o derece. :(

bende aynısınıı diyorum hamileliği geçtim adet olsam rahatlasam artık diyorum iki ay oldu hala olmadım ilaç bitelide 17 gün oldu yine sökmedi

17gun olduysa doktora gorun cnm.tarlusalmı ıcmıstın sökulmesı ıcın?test yaptınmı bırde?

Çok şükür ben adet oldum sonunda sukurler olsun hiç bu kadar mutlu olacağımı düşünmezdim :KK47::KK49:

Evet de yine tam sökülemedim :) ilaçlarla olunca da böyle arkadas düşük pedim bile yok lavaboya cıktıkca geliyor tarlusal da böyle oluyordu inş tam sökülürüm ya

merhaba zeynepcim, sen ne yaptın? 2. ay kullanıyorum bu meredi 8. gunum hala hasta olmadım delircem, testlerimde negatif ama daha kan testi yaptırmadım :(

çok düşük bir ihtimal ama bu sabah kan vereceğim bakalım hayırlısı neyse o olsun :) inş hamileyimdir . İdrar negatif çıktı ama :KK43:
bende kullandim gecen aya kadar bi 10 gun kadar gecikme yapiyor ama ben baska bir dr a gittigimde gebelik icin bu ilac verilmez dediler bu ilac adeti duzene sokuyormus sonuc olarak ben gebe kalamadim insallah sizde bir ise yarar

bende kullandim gecen aya kadar bi 10 gun kadar gecikme yapiyor ama ben baska bir dr a gittigimde gebelik icin bu ilac verilmez dediler bu ilac adeti duzene sokuyormus sonuc olarak ben gebe kalamadim insallah sizde bir ise yarar

bende dün kan tahlili verdim gebelik yok ama gelen giden de yok hayırlısı Allahtan pko olduğumiçin zaten duzensiz benim döngüm.

slm kızlar adet düsünsizliği için verdi doktor bana 10 gün kullandım ara verdim 10 gün içinde adet olursun dedi ben hapı bıraktıktan 2gün sonra kahverengi gibi geldi 3gündür bun şekilde devam ediyo peçeteye silince biraz gelir gibi oldu o kadar ben şimdi adet oldum mu 4 günü gel test yapacaz demişti ne yapayım ben adet oldum mu olmadım mı

slm kızlar adet düsünsizliği için verdi doktor bana 10 gün kullandım ara verdim 10 gün içinde adet olursun dedi ben hapı bıraktıktan 2gün sonra kahverengi gibi geldi 3gündür bun şekilde devam ediyo peçeteye silince biraz gelir gibi oldu o kadar ben şimdi adet oldum mu 4 günü gel test yapacaz demişti ne yapayım ben adet oldum mu olmadım mı

olmuşsun canım , bende tarlusal diye ilaç kullandığım da öyle olmuştu. Onu adetten sayıyorlar ben hala adet olmadım progestron biteli 12. gün :) hamile de değilim offf gelsin artık.

Kızlar merhaba.aynı dertten muzdaribim.1 bucuk yillik ewliyim 1 yildir korunmuyoruz.doktorlarin dedigi tek iltihabın war.alttanda muayne oldum.bi engel yok dedi kimisi.25 mayista adet olmam gerekiyodu.olmadim.aldiris etmedim umutlarim tekrar yikilmasin diye cunku artik cok yoruldum.adetim gunu gunune olur normalde.bu ilk defa oluyor.4 gun sonra idrar testi negatif cikti sonrasinda kanda negatif cikti.bi arkadasım geç döllenme olabilir dedi.onun 1 ay adeti gecikmis kandada cikmamis 1 ay sonunda hamile oldugunu ögrenmiş.son gittigimde doktor progestan verdi 5 gun sabah aksam ictim.bugun bitti 5 gun. 10 gun beklemem gerektigini soyledi.hic bir adet belirtisi yok hamilelik belirtiside yok.cok çikmazdayimm.banada bilgi verip yardimci olur musunuzz

Back
X